Dekoráld otthonodat velünk!

Kérdése van? Hívjon minket! 06-20/252-1552

Vagy írjon nekünk: info@lakberbazar.hu

Ajándékok 35 feletti nőknek

Ajándékok 35 feletti nőknek

 

Megtalálni a tökéletes ajándékokat a 35 feletti nőknek sokszor komoly fejtörést okoz, hiszen bármennyire közelről is ismered az illetőt, nem tudhatod pontosan, hogy az évek során mennyit változott az ízlése. Az pedig még tovább nehezíti a helyzetet, hogy valószínűleg már megvan mindene.

 

Ilyen esetben a legjobb taktika egy praktikus ajándékot keresni, mint amilyenek például a Nutricentials szépségápolási termékeink. Akár az édesanyádat vagy a kedvesedet szeretnéd meglepni velük, egy kis kényeztetésre garantáltan egyikük sem fog nemet mondani. Egy tanácsot viszont fogadj el tőlünk! Bármilyen alkalomra is vásárolsz, ha nem szeretnél lemaradni a kiszemelt termékről, akkor ne húzd túl sokáig a dolgot!


7termék 17
7termék 17

Bár ebben az életszakaszban a hölgyek többségének már teljesen kikristályosodott, hogy mit szeret és mit nem, de a legtöbbünknek valószínűleg már erre az időre megvan mindene, amire vágyott, ami miatt megtalálni a tökéletes ajándékokat a 35 feletti nőknek jóval nehezebb, mint elsőre gondolnád.

 

Aggodalomra azonban nincs okod, mivel egy praktikus ajándékkal nem lőhetsz mellé. Ilyen lehet például egy nagyszerű szépségápolási készítmény, amelyből többfélét is találhatsz a kínálatunkban. Hiszen ki ne szeretne egy kis kényeztetést a stresszes mindennapok során?

 

Nutricentials arctisztító szett

 

A bőrünk folyamatosan ki van téve az időjárás viszontagságainak és a környezeti szennyeződéseknek, éppen ezért egy Nutricentials arctisztító szett minden alkalomra ideális ajándék lehet - anyukádtól kezdve a nővéreden át az anyósodig garantáltan mindenki értékelni fogja.

 

Találhatsz bennük egy zab- és kínai dió-selyemfenyő-kivonattal és ageLOC összetevőkkel - a bőröregedés látható jeleinek forrását veszik célba - készült arctisztító krémet, amelyet az Activating Cleanser arctisztító használatát követően az egyedülálló Two-Sense Motion technológiával felvértezve gyengéden masszírozz be a bőrbe.

 

Az sem jelent majd probléma, ha a megajándékozni kívánt hölgynek speciális bőrproblémái vannak. Hiszen ebből a szettből normál-vegyes, szuper érzékeny vagy ekcémára hajlamos, zsíros és száraz bőrre egyaránt készült egy-egy verzió, hogy a bőr állapotától függetlenül mindenki átadhassa magát a kényeztetésnek.

 

Nutricentials arcápoló csomag

 

Egy hölgy a fényvédő krém használata mellett a legjobbat azzal teheti a bőréért, ha egy olyan bőrápoló csomagot használ, amely többféle terméket is tartalmaz. Így a Nutricentials arcápoló csomag igazán figyelmes ajándék lehet, amely egy éjszakai arcmaszkot és egy 24 órás hidratálókrémet tartalmaz. 

 

Az utóbbi a bioadaptív növényi összetevőknek köszönhetően nyugtatja, puhítja és simítja a bőrt, miközben gondoskodik az egész napos hidratálásról is. Ráadásul felvértezi a mindennapos stressztényezők ellen, amelyek hajlamosak elnyűtté tenni.

 

A Nutricentials Pillow Glow gélkrém állagú arcmaszk pedig gondoskodik arról, hogy azonnali és hosszan tartó hidratálást nyújtson bőrnek a természetes vízzáró barrier rétegének támogatásán keresztül, amíg a használója édesdeden alszik. Nem mellesleg a bioadaptív növényi kivonatoknak köszönhetően nagymértékben javítja a bőr ellenálló képességét is.

 

A többi kategóriánkban is találsz nagyszerű ajándékokat 35 feletti nőknek

 

Bár a szépségápolási termékek a legtöbb esetben célt érnek, de ha mégis kételkednél abban, hogy a te esetedben is működni fognak, akkor javasoljuk, hogy nézz körül az ajándékok hölgyeknek kategóriánk egyéb ajándékok részében is, ahol főként szuper lakberendezési és dekorációs termékeket találhatsz.

 

Amennyiben pedig további kérdéseid lennének, vagy tanácsra lenne szükséged, akkor nyugodtan fordulj a szakértő csapatunkhoz.