Dekoráld otthonodat velünk!

Kérdése van? Hívjon minket! 06-20/252-1552

Vagy írjon nekünk: info@lakberbazar.hu

Dekoratív dobozok és akasztók

Dekoratív dobozok és akasztók

 

Az olyan kis kiegészítők tárolása, mint amilyenek az ékszereid vagy a kalapjaid, nem könnyű feladat, de mi a Lakberbazárnál dekoratív dobozokkal és akasztókkal segítünk ezt a feladatot abszolválni.

 

Ezek ugyanis lehetővé teszik, hogy a gyakran használt eszközöket hozzáférhetővé, de a szem elől elrejtve tartsák, hogy az adott helyiségben mindig rend uralkodjon. Ez azonban még nem minden. A használatukkal még egy kis extra stílust is becsempészhetsz. Teremts rendet tehát ott, ahol káosz uralkodik! Legyen szó a hálószobáról vagy a nappaliról, a dobozaink és akasztóink segítségével gyorsan elrendezheted a dolgaidat.


12termék 112
Raktáron - Várható szállítás 2-4 munkanap. : 1 db
Szín:
Rózsaszín, zöld, fehér, barna
Méret:
25x16x8 cm
Minta:
Cup of Tea
5 719 Ft
Raktáron - Várható szállítás 2-4 munkanap. : 1 db
Szín:
Barna, lila
Méret:
25x16x8 cm
Minta:
Levendula
5 719 Ft
Raktáron - Várható szállítás 2-4 munkanap. : 1 db
Szín:
Barna, szürke
Méret:
25x16x8 cm
Minta:
Paris
5 719 Ft
12termék 112

Fedezd fel a dekoratív dobozaink és akasztóink választékát, hogy megfelelő módot találhass az ékszereid és a különféle kisebb csecsebecséid rendszerezéséhez vagy a kalap és sapka gyűjteményed felakasztásához. 

 

Arról nem is beszélve, hogy igazán stílusos dekorációként funkcionálnak majd az otthonodban. A kreativitásodat ugyanis nem csak falfestmények elhelyezésében élheted ki. Ezeket a dekorációs kellékeinket úgy tervezték, hogy akkor is inspiráljanak téged, amikor tényleg a legkevésbé számítasz rá. 

 

Igaz, hogy ezek a tartozékok kompakt méretűek, de garantáltan elegendő hely lesz majd az apróságaid tárolására. Sőt, a kis dekoratív dobozainkat még akár a hétvégi kirándulásokra és hosszú távú utakra is bepakolhatod.

 

Dobozon kívüli gondolkodás dekoratív dobozokkal 

 

Kiegészítőid nem csupán bármilyen lakberendezési tárgyról szólnak, hanem egyéniségedet fejezik ki, és az otthonodba látogatóknak megmutatják, hogy ki is vagy te valójában. Mint ahogy fentebb is írtuk, a dekorációs kiegészítők széles választékából a dekoratív dobozok igazán sokat kínálnak mind a stílus, mind a funkcionalitás terén. Ritkán találunk ugyanis olyan otthont, ahol ne lenne szükség egy tárolási opcióra a kulcsoknak, az ékszereknek vagy a sok kis csecsebecsének, amelyek a dolgos élet részét képezik.

 

Ezeknek a dizájnelemeknek a kiválasztásakor a fő cél az, hogy a kiválasztott tartozék biztosan illeszkedjen a szoba általános kialakításába. Például egy nagyon formális szoba, amelyet hagyományos dizájnnal, tompa arany és barna színekkel alakítottak ki, nem feltétlenül szolgálna jó hátteret a színes, virágos dekoratív dobozokhoz. Ha azonban egy sötétebb változatot választanál, akkor értékes színfoltja lesz a helyiség dekorációjának.

 

Most pedig jöjjön pár ok, hogy miért is van szükség a fali akasztókra az otthonodban.

 

Tökéletesek kis helyekre

 

A fali akasztó a legjobb választás kis helyeken. A falra akasztva a horog nem foglal helyet, arról nem is beszélve, hogy használaton kívül gyakorlatilag észrevétlen marad, kivéve azokat az eseteket, amikor dekoratív funkciót is ellát.

 

Bárhol a házban

 

Az akasztók a ház minden helyiségében használhatóak, de fontos, hogy mindig stratégiai helyen tartsd őket a szervezés megkönnyítése érdekében. Például az előtérben jó, ha közvetlenül az ajtó mellett vannak az apró tárgyak elhelyezésére. De a hálószobában is szuperül használhatók a sálak, övek és táskák rendezésére.

 

Színek és minták alkalmazása a dekoratív dobozok és akasztók használatakor

 

Ugyanakkor a különféle nyomatokkal ellátott dobozok színfoltot kölcsönözhetnek az egyébként zord sarkoknak. Megismételheted például ugyanazokat a színeket, amelyeket az adott szobádban használtál, vagy választhatsz egyszínű dobozokat és akasztókat kiemelő elemként.

 

Ha még ezután sem vagy biztos a választásodban, akkor nyugodtan fordulj a szakértő csapatunkhoz, akik szívesen ellátnak hasznos tanácsokkal és tudnivalókkal, hogy a lehető legjobb döntést hozhasd meg.