1.000,-Ft vásárlás felett használja őszi kuponkódunkat a 10% kedvezményért: OSZ10

Kérdése van? Hívjon minket! 06-20/252-1552

Vagy írjon nekünk: info@lakberbazar.hu

Peremes, alumínium keretes szúnyogháló szettek

Peremes, alumínium keretes szúnyogháló szettek

 

Annak elkerülése érdekében, hogy a rovarok, a nyárfabolyhok és az utcai törmelékek a nyári szezonban a nyitott ablakokon keresztül bejussanak a házba, érdemes lehet befektetned peremes, alumínium keretes szúnyogháló szettekbe.

 

Hogy miért? A beépítésükhöz nem kell szakembert hívnod, mert te magad is könnyedén meg tudod oldani. Sőt a felszerelésük egyáltalán nem okoz kárt az ablakszerkezetben, a könnyű karbantarthatóságukról pedig már nem is beszélünk. Tehát egy egyszerű és hatékony megoldást jelent az otthonod védelmére a rovarinvázió és annak következményei ellen a szúnyoghálóink felszerelése az ablakokba.


4termék 14
4termék 14

Az összes szúnyogháló típus közül talán a legnépszerűbbek a peremes, alumínium keretes szúnyogháló szettek. Mivel olcsók, megbízhatók, ugyan a működésüket tekintve nem nevezhetőek a legegyszerűbbeknek, de nincsenek velük különösebb nehézségek - a lényeg az, hogy tavasszal telepítsd fel, és ne felejtsd el rendszeresen megtisztítani a portól. 

 

A keretek beépíthetők magába a nyílászáróba, de az ablakon kívülre is elhelyezhetők. A kényelem szempontjából ez a két lehetőség nem különbözik egymástól, de leggyakrabban az ablakra helyezik, mivel ezt a verziót könnyebb megvalósítani. Mindezek mellett az ilyen típusú szúnyoghálók nem csak műanyag, hanem faablakokra is felapplikálhatók.

 

A peremes, alumínium keretes szúnyogháló szettek színe és mérete

 

A kínálatunkban kapható szúnyoghálók szürke színűek, amely lehetővé teszi, hogy azonnal az ablakon kívülre összpontosítsunk. Ráadásul nem árnyékolják be jelentősen a helyiséget, és nem melegszenek fel szükségtelenül a napsugárzás hatására.

 

A háló készülhet pamutból, nejlonból, poliészterből, üvegszálból vagy egyéb anyagokból, de ezek teljesítménye nem sokban különbözik. 

 

Azt viszont mindenképpen fontos ellenőrizni, hogy “erős-e”. Itt a legfőbb paraméter a rajta lévő kis lyukak mérete, ami minél kisebb, annál megbízhatóbb lesz a szúnyogháló, még a legkisebb szúnyogok esetében is, de annál kevesebb levegőt és fényt enged át. Ami főleg városi körülményeknél indokolt, illetve akkor is hasznos lehet, ha valaki allergiás a családban, ugyanis ez visszatartja a por és a pollen jelentős részét. 

 

Kiváló vizuális minőség

 

Nem kell attól tartanod, hogy a szúnyogháló befolyásolhatja ablakod megjelenését. Ügyfeleink számára a termék vizuális minőségének fontosságát szem előtt tartva a Lakberbazár gondoskodott a háló vonzó megjelenéséről és az elérhető színek széles választékáról. Szúnyoghálóink nemcsak fehér és sötétbarna, hanem aranytölgy kerettel is kaphatók, hogy biztosan illeszkedjenek az ablak árnyalatához.

 

A keretprofilok porfestékkel vannak bevonva, amely ellenáll az időjárás viszontagságainak. Ezért nem fordulhat elő az, hogy a napfény vagy az eső elszíneződést okoz.

 

Szempontok, amelyeket figyelembe kell venni 

 

Elsőként mindenképpen azzal kell kezdened, hogy pontosan megméred az ablak hosszát és szélességét. Majd ezután ellenőrizd, hogy hány ablakot szeretnél így befedni – a házban minden ablakot vagy csak néhányat, stb. A költséged az ablakok számától és méretétől függően változik majd.

 

Továbbá, ha bérelt házban élsz, szükséged lehet a tulajdonos beleegyezésére, mielőtt felszerelnéd a szúnyoghálót. Igaz, hogy csavarozás nélkül is megoldható, de manapság már senki sem tudhatja, hogy ezzel a főbérlőnek nem lesz-e problémája. 

 

Illetve nem szabad megfeledkezni a háló időszakos tisztításáról sem, mert por rakódik le rá. Csak vedd le, és mártsd bele vízbe - ilyen könnyen tisztítható! Azonban feltétlenül kerüld a tisztítószerek vagy vegyszerek használatát, mert károsíthatják a háló anyagát!