Dekoráld otthonodat velünk!

Kérdése van? Hívjon minket! 06-20/252-1552

Vagy írjon nekünk: info@lakberbazar.hu

10x25-ös alumínium keretes szúnyogháló szettek

10x25-ös alumínium keretes szúnyogháló szettek

 

Élvezd a friss levegőt, miközben távol tartod a szúnyogokat a kínálatunkban kapható 10x25-ös alumínium keretes szúnyogháló szettek segítségével! 

 

Könnyen és biztonságosan rögzítheted az ablakkeretre anélkül, hogy hozzáértő szerelőt kellene igénybe venned, speciális, az ablakszerkezetet nem károsító sarokelemekkel. Ez a beépítési mód garantálja, hogy a szúnyogháló hatékonyan védi az otthonodat, és könnyen leszerelhető a téli vagy tavaszi takarításhoz. Válaszd ki a számodra legmegfelelőbb modellt, és kombináld a könnyű használatot, illetve a rovarok elleni védelmet!


7termék 17
7termék 17

A 10x25-ös alumínium keretes szúnyogháló szettek igazán jövedelmező befektetést jelentenek az otthonodban. 

 

Hogy miért? Egyrészt, mert kiváló védelmet nyújtanak a rovarok ellen, másrészt pedig megvédik a lakást a por és pollen ablakon keresztüli behatolásától, ami megkönnyíti az allergiások életét. 

 

Tökéletes vizuális minőség

 

Nem kell attól tartanod, hogy a szúnyogháló befolyásolja az ablak megjelenését. Figyelembe véve, hogy vásárlóink számára mennyire fontos a termék vizuális minősége, fokozott figyelmet fordítottunk arra, hogy a háló vonzó megjelenését és a rendelkezésre álló színek széles választékát garantáljuk. Kínálatunkban nemcsak fehér és sötétbarna, hanem aranytölgy keretes szúnyoghálók is megtalálhatók, így biztosítva a tökéletes illeszkedést ablaka színeihez.

 

A keretprofilok porszórt festékkel vannak ellátva, amely ellenáll az időjárás viszontagságainak. Ezért nem kell aggódnod a napfény vagy eső által okozott esetleges elszíneződések miatt. 

 

A 10x25-ös alumínium keretes szúnyogháló szettek összeszerelése

 

Tudod már, hogy milyen típusú szúnyoghálót szeretnél telepíteni? Mérd meg a nyílászárót, és válaszd ki a szúnyoghálót, amely a legközelebb áll méretben a szükségeshez! 

 

Amint megrendelted, és hiánytalanul meg is érkezett a csomag, akkor elsőként mindenképpen az alumínium keretet és a négy sarokelemet illeszd össze. Ezután helyezd rá a csomagban lévő üvegszálas hálót, és simítsd rá annyira, hogy hozzávetőlegesen 1 cm-re lógjon le a keret hosszúkás barázdáján. 

 

Ha mindez megvan, akkor rögzítsd a hálót úgy a gumigéderrel, hogy az megfelelően megfeszüljön a keretben. A következő dolog pedig már csak a szúnyogháló megfelelő rögzítése az ablakkeretre, amit a csomagban szintén megtalálható 4 darab facsavar segítségével tudsz megtenni. Ezeket a csavarokat pedig tükörgombokkal tudod elfedni, amelyeket a szett szintén tartalmaz.

 

Könnyen karbantartható

 

Szúnyogháló szettjeink nem igényelnek sok karbantartást. Ha azonban meg akarod hosszabbítani a háló élettartamát, tél előtt érdemes leszerelni és kimosni. 

 

Egy egyszerű módszer a szúnyogháló tisztítására, ha langyos vizet öntesz egy vödörbe, és hozzáadsz egy kis mosószert. Majd vegyél elő egy puha törlőkendőt, és erőteljesen dörzsöld át a hálót, hogy leperegjen róla az összes por. De mindenképpen kerüld a drótkefék és dörzsölő tisztítószerek használatát, mert az megkarcolhatja! A tiszta és száraz termék pedig ezután jövő nyárig tárolható.

 

Végső gondolatok

 

Összességében tehát elmondható, hogy egy jó minőségű szúnyogháló felszerelésével növelheted az otthonod élhetőségét - nyitva hagyhatod az ablakokat, miközben elkerülheted a szúnyogok, a rovarok, a por és a pollen okozta gondokat.

 

Mi itt a Lakberbazárnál számtalan variációt kínálunk a szerkezet és a háló színének, a méretek kiválasztásának lehetőségével. Ha pedig tanácsra lenne szükséged a tökéletesen illeszkedő szúnyogháló megtalálásához, akkor nyugodtan fordulj szakképzett munkatársainkhoz, akik minden részletre odafigyelnek, és ellátnak majd a megfelelő útmutatással.