Dekoráld otthonodat velünk!

Kérdése van? Hívjon minket! 06-20/252-1552

Vagy írjon nekünk: info@lakberbazar.hu

Fürdőszobaszőnyegek

Fürdőszobaszőnyegek

 

Csempéssz egy kis melegséget és textúrát a fürdőszobádba a fürdőszobaszőnyegeink széles választékával! Ugyanis semmi sem hasonlítható ahhoz az érzéshez, amikor a kádból vagy a zuhanyból kilépve egy kiváló minőségű szőnyeg ér először a talpadhoz. Emelett megakadályozzák a csúszás veszélyét, továbbá segítenek a fürdőszobát szárazon és tisztán tartani.

 

Akár egy színfoltra, akár valami pihe-puha “lábalávalóra” vágysz, nálunk megtalálod. Keress stílust és tartalmat a praktikus, gyorsan száradó anyagokkal, amelyek gondoskodnak arról, hogy szőnyeged friss maradjon!


44termék 120
44termék 120

A fürdőszoba tökéletes hely az otthoni stílussal való kísérletezéshez, a fürdőszobaszőnyegek pedig egyszerű és olcsó módjai annak, hogy kicsit játssz a mintákkal és a színekkel. Nemcsak a kádból való kiszállást és a fürdőköpenybe való beleburkolózást teszik minden eddiginél finomabb és fényűzőbb érzéssé, de a többi fürdőszobai kiegészítőt is összefűzik – a zuhanyfüggönytől kezdve a szappanadagolóig. 

 

A fürdőszobai szőnyegek kevésbé a funkcionalitásról, hanem inkább a stílusról szólnak. Bár szép, plüss elemet adnak a padlónak, és megvédik a meztelen lábfejünket a hideg csempéktől, többnyire dekorációként funkcionálnak. Mivel a padló nagy valószínűséggel megnedvesedik, ezért a szőnyegnek is elég nedvszívónak, gyorsan száradónak és könnyen tisztíthatónak kell lennie.

 

Az összetartozó megjelenés érdekében próbálj ki egy hosszabb változatot, amely ugyanolyan színű, mint a fürdőlepedőid, vagy válassz egy kisebb szőnyeget, hogy a dekoratív padlót szabadon hagyja. 

 

A minta és a szín összehangolása

 

Próbálj meg olyan fürdőszobaszőnyeget választani, amely illeszkedik a fürdőd színsémájához és stílusához. Ha fehér zuhanyfüggönyöd van, egészítsd ki hasonló, semleges színű szőnyegekkel, mint például homokbézs vagy visszafogott szürke. Ha viszont a pasztell árnyalatok mellett döntesz, koronázd meg a helyiségedet egy púderkék vagy krémsárga szőnyeggel. 

 

Mivel a fürdőszoba elkülönül az otthon többi részétől, remek helyszínként szolgálhat a szeszélyes dekorációhoz. Vegyél például két kontrasztos mintát egymást kiegészítő vagy egyező színekben, amelyek összekapcsolódnak anélkül, hogy elvonnák egymásról a figyelmet. 

 

Textúra létrehozása fürdőszobaszőnyegek segítségével

 

Egy fürdőszobaszőnyegben sokkal több van, mint a szín és a stílus. Ezért soha ne felejtsd el figyelembe venni az anyagát és a felépítését sem, amelyek mindegyike egyedi textúrát és érdekességet ad a térnek. A klasszikus pamut fürdőszobaszőnyeg hurkos szövése pazar hangulatot kölcsönöz, és extra plüssnek tűnik a kemény, lapos padlón. A bordázott pamut pedig modern és városi megjelenésű, szimmetrikus vonalakkal és kiváló minőségű anyaggal.

 

Hova kell elhelyezni őket?

 

Ezen lakástextil elhelyezése nagymértékben függ a méretétől és a fürdőszoba kialakításától. A nagyobb szőnyegek jól mutatnak a fürdőkád előtt elhelyezve. A kisebb szőnyegek pedig kellemes kis érintést kölcsönöznek a mosdókagylónak.

 

Milyen gyakran kell mosni a fürdőszobai szőnyeget?

 

Az, hogy hogyan gondoskodsz szőnyegedről, meghatározza annak teljes élettartamát. A rendszeres tisztítás elengedhetetlen része a gondozásának, hogy elpusztítsa a baktériumokat.

 

A fürdőszobaszőnyeg könnyen a fürdőkád vagy a zuhany fölé akasztható, hogy használat után megszáradjon, majd minden második héten a mosógépbe helyezhető. A legtöbb típus mosógépben mosható, de érdemes kíméletes ciklust választani, hogy ne sértse meg a szőnyeg hátoldalát. Azonban mindenképpen válassz melegebb hőmérsékletet, hogy biztosítsa a penészgombák és baktériumok elpusztulását!