Dekoráld otthonodat velünk!

Kérdése van? Hívjon minket! 06-20/252-1552

Vagy írjon nekünk: info@lakberbazar.hu

Gyertyatartók és lampionok

Gyertyatartók és lampionok

 

A gyertyatartók és lampionok tökéletes módját jelentik annak, hogy feldobj egy helyiséget - legyen szó romantikus tereprendezésről vagy egy csipetnyi pazar megjelenés hozzáadásáról a kandalló párkányához.

 

Tedd világosabbá az asztallapokat és a fali polcokat a finom kerámia mécsestartónkkal! Vagy tervezz gyönyörű “kiállítást” a fém, üveg és márvány gyertyatartóinkból, hogy feldobd az otthonod! A további sikk elérése érdekében pedig párosítsd őket a kínálatunkban fellelhető egyéb dekorációs termékeinkkel! 


89termék 120
89termék 120

A kínálatunkban fellelhető gyertyatartók és lampionok olyan sokoldalú dekorációs kellékek, amelyek tökéletes befejező simítást adnak az otthonod belső terének. A folyosó, a bejárat környéke, a nappali, az étkező, a hálószoba vagy akár a külterek is ideálisak lehetnek az elhelyezésükre.

 

Modern gyertyatartók és lampionok széles választéka

 

A gyertyatartóink és lampionjaink a legújabb trendek alapján lettek összeválogatva, így garantáltan megtalálod majd a kedvedre valót. Valami ultra modern dekorációs kellékre vágysz? Akkor az üveg vagy fém gyertyatartóink jelentik a bölcs választást számodra. Ezek az elegáns darabok ugyanis tökéletesen mutatnak majd a modernebb helyiségekben. 

 

Ha azonban az időtlen klasszikus az, ami téged jobban megmozgat, akkor érdemes körülnézned a kerámia és a porcelán gyertyatartóink között. A sima kialakításuk mindenféle helyiségbe illeszkedik, az elbűvölő mintáik pedig biztosan kiemelkednek majd. 

 

Gyertyatartókkal való dekorálás az étkezőben

 

Az elegánsabb megjelenés érdekében érdemes az étkezőasztalon egy friss virágokkal teli váza mellett néhány talpas gyertyatartót is elhelyezni. Abban az esetben pedig, ha inkább lazább megjelenésre vágysz, válaszd a rövid henger alakú gyertyatartóinkat. Az asztal közepén akár többféle stílusút is összekeverhetsz belőlük.

 

Gyertyatartók a nappaliban

 

4 darab Alisma4 barna-arany gyertyatartó egy dekoratív tálca tetején elhelyezve más apró asztali kellékkel együtt a melegség és az ellazulás érzetét kelti majd a kanapén ülve. De ha szeretnél még egyedibb lenni a dekoráció tekintetében, akkor válogass össze többféle, stílusában összeillő arany gyertyatartót a kandallópárkányra, ami egy tökéletes fókuszpontot teremt majd.

 

Hálószoba díszítése gyertyatartók segítségével

 

Ugyan ebben a helyiségben óvatosnak kell lenni a gyertyák égetésével, de ez mégis kellemes és pihentető módja lehet a napod befejezésének. Ezért azt javasoljuk, hogy helyezz többféle kisebb gyertyatartót az egyik dekoratív tálunkon a hálószobaszekrényed polcán, és csak élvezd a látványt!

 

Teremts még kellemesebb légkört az egyéb termékeinkkel! 

 

Megtaláltad álmaid gyertyatartóját? Szuper, miért állnál meg itt? Ha a hideg estéken szeretsz egy jó könyv társaságában összegömbölyödni a kanapén, az egyik plüss, szőrme hatású takarónk segíthet még kellemesebb légkört teremteni ehhez a tevékenységhez. A kínálótáljainkon pedig bekészíthetsz magadnak akár egy kis nasit is. 

 

Ha nem elég a gyertyák fénye

 

A gyertyák meggyújtása nagyszerű módját jelenti annak, hogy egyfajta lágyabb megvilágítást adj az otthonodnak, de sok esetben sajnos ez nem elég. Viszont a dekorációs lámpáink széles választéka mindent tartalmaz, amire szükséged van ahhoz, hogy megteremtsd a megfelelő fényviszonyokat a különféle tevékenységekhez. 

 

Helyezd el a csillárjaink egyikét az ágy fölé vagy az asztali lámpáinkat az éjjeliszekrényre, hogy este is olvasni tudj, vagy szereld fel a fali lámpáinkat a fürdőszobába, hogy elősegítsd a reggeli rutint!