Dekoráld otthonodat velünk!

Kérdése van? Hívjon minket! 06-20/252-1552

Vagy írjon nekünk: info@lakberbazar.hu

Velúr

Velúr

Egy fárasztó nap után valódi felüdülést jelent egy kádnyi forró vízben ellazulni vagy egy forró zuhanyt venni, amely élmény még tovább fokozható azzal, ha a pihe-puha, többféle méretben készült, jó minőségű velúr törölközőink egyikébe bugyolálod be magad, mihelyst kilépsz a zuhany alól vagy a kádból.

Hangold össze az általad választott termékeket a fürdőszobaszőnyeggel, a szappanadagolóval és más egyéb, a webáruházunk kínálatában kapható fürdőszobai kiegészítővel egy egységes, szép és stílusos hatásért!


123termék 120
123termék 120

Válogass a többféle méretben készült, jó minőségű velúr törölközőink közül, amelyek nemcsak kellemesen puha tapintásúak, hanem igazán mutatósak is egyben! Úgy tervezték ugyanis őket, hogy bármilyen környezetben jól mutassanak, legyen az a fürdőszoba, a strand vagy akár az edzőterem.

 

Mikor vásárolj új törölközőt?

 

Nos, ez több tényezőtől is függ. Nem mindegy ugyanis, hogy a korábbi törölközőid milyen anyagból és milyen kivitelezésben készültek, mekkora súllyal rendelkeznek, és milyen gyakran használtad őket.

 

Egy jó ökölszabály ebben az esetben, hogy akkor érdemes lecserélni a törölközőt, amikor már úgy tapasztalod, hogy elveszítette azokat a tulajdonságait, amelyek miatt korábban megvásároltad, legyen az akár a nedvszívó képesség vagy a puhaság. 

 

Hány velúr törölközőre van szükséged?

 

Nos, erre a kérdésre a választ nagyban befolyásolja az, hogy milyen az életstílusod, és hogy milyen gyakran akarod mosni a törölközőket. Ha egy klasszikus mindennapi higiéniai szettet szeretnél a fürdőszobádba, akkor szükséged lesz egy nagy fürdőlepedőre, egy kisebb törölközőre a haj vagy a kéz számára, valamint egy mosdókendőre az arctörléshez.

 

Abban az esetben pedig, ha kicsit kímélni szeretnéd az általad választott textileket, akkor érdemes beszerezned mindegyik törölközőfajtából még 1-2 darabot. Minden mosás kissé megviseli ugyanis az anyagot.

 

Továbbá nem szabad megfeledkezned a vendégeidről sem, hiszen bármikor előfordulhat, hogy egy barát, családtag vagy egy ismerős ott alszik nálad. Érdemes erre a célra is beszerezni néhány extra törölközőt.

 

Mitől maradnak puhák az általad választott velúr törölközők?

 

Hogy az általad választott velúr törölközők hoszú távon is kellemes tapintásúak maradjanak, megőrizhessék a nedvszívó képességüket, illetve az eredeti színükben pompázhassak, nagyon fontos a megfelelő kezelés, amelynek egyik legfőbb titka a minőségi mosószer választásában rejlik. 

 

Próbálj meg olyan készítményt találni, amely nem tartalmaz fehérítőket és lágyítószereket! Továbbá fontos odafigyelned arra, hogy ne használj túl sokat belőle, különben könnyen eltömítheti a törölközők szálait!

 

A mosási hőmérsékletet tekintve pedig érdemes ügyelned arra, hogy a mosás ne magas hőmérsékleten történjen, mivel ez nagymértékben felgyorsíthatja a törölközők durvává és kellemetlen tapintásúvá válásának folyamatát.

 

Abban az esetben pedig, ha a törölközőn erősebb szennyeződés van, akkor javasoljuk, hogy először áztasd be, és mosd el kézzel, majd ezután tedd a mosógépbe! Ezáltal ugyanis elkerülheted a 90 fokon történő mosást, ami ugyanis segít eltüntetni a makacs foltokat, de mindeközben helyrehozhatatlanul károsíthatja a szálakat, amelyek így elvesztik a rugalmasságukat, és az anyag érdessé válik.

 

Figyelj oda te is ezekre a dolgokra, és sokáig örömödet lelheted az általad, a webáruházunkból választott velúr törölközőkben! Ha pedig netalántán valamilyen kérdésed merült volna fel a fentebb leírtakkal kapcsolatban, akkor írj nekünk bátran!