Dekoráld otthonodat velünk!

Kérdése van? Hívjon minket! 06-20/252-1552

Vagy írjon nekünk: info@lakberbazar.hu

Spagetti függönyök

Spagetti függönyök

 

A spagetti függönyök a design klasszikusai, amelyek dekoratív, modern, játékos, mégis elegáns megjelenést idéznek elő. Használd őket térelválasztóként, az ablak díszeként vagy extravagáns figyelemfelkeltőként az otthonodban. Egyedülálló kölcsönhatást biztosítanak a fény és az árnyék között, amelyet semmilyen más anyaggal nem lehet elérni.

 

A kínálatunkat úgy állítottuk össze, hogy csak a lehető legjobb minőségű, kortárs és legizgalmasabb spagetti függönyöket kínáljuk. Reméljük, hogy te is találsz majd benne valamit, ami feldobja az otthonod helyiségeit.


2termék 12
2termék 12

A spagetti függönyeink játékos szálai az élet új koncepcióját teremtik meg egy olyan légkörben, amely varázslatos harmóniával és intenzív kontrasztokkal inspirálja az érzelmeket.

 

Nagyon könnyen felszerelhetők, és többféle árnyalatban kaphatók, így szinte bármilyen lakó- vagy munkaterülethez tökéletesen illeszkednek. Használhatók ajtóra akasztva, térelválasztóként vagy egy extravagáns és fényűző dekorációs elemként.

 

Spagetti függönyök használata az ablakban

 

Sokan fényáteresztő függönyöket használnak azokban a helyiségekben, ahol csak enyhe fényszűrés szükséges, pedig a spagetti függönyök is igazán nagyszerű alternatívának számítanak. Amennyiben te is az ablakodban szeretnéd elhelyezni őket, akkor arra mindenképpen ügyelj, hogy a szálai a szellőztetéskor vagy ajtónyitáskor betóduló nagyobb légáramlat miatt nehogy összegabalyodjanak.

 

Spagetti függönyök használata az ajtón

 

Az ajtókeret tetejére akasztva a megosztott tér illúzióját keltik, ami nagyszerű lehetőség az otthonod különböző területeinek elválasztására, mint például a nappali és a konyha vagy a télikert és az étkező.

 

Elválasztóként történő használatukkal elegendő fényerőt lehet átengedni anélkül, hogy az ajtó bármit is akadályozna. Ez különösen fontos a kisebb alapterületű házak és lakások esetében, mivel tágasság és a szellős tér érzését eredményezheti. 

 

A spagetti függönyök tökéletes térelválasztók a garzonokban

 

Egy garzonlakás elrendezése sokszor kiegyensúlyozatlan életstílust teremt, mivel az alvó-, a közösségi és a főzőterületet egy térben kombinálja. A spagetti függönyök elválasztóként való használatával viszont a különálló helyiségek illúzióját keltheted. Így a lakásod is nagyobbnak tűnik majd, mivel egyetlen nagy tér helyett külön lakórészek vannak kialakítva. 

 

Tanácsos lehet akár az ágyad köré is egy ilyen függönyt elhelyezni. Ez nem csupán a kiegyensúlyozott életmódhoz szükséges pihenéshez lehet előnyös, hanem egy csipetnyi luxust is csempészhet a hálószobád belső teréhez.

 

Karbantartásuk

 

A spagetti függönyök esetében a kézi mosást javasoljuk, mert ez megakadályozza a szálak összegabalyodását. Helyezd őket egy nagy, meleg vízzel teli kádba, és adj hozzá egy kis mosóport vagy enyhe mosószert! Amennyiben alaposabban szeretnéd őket megtisztítani, akkor érdemes a szálakon külön-külön egyesével végigmenni, hogy a felgyülemlett por leváljon.

 

Ezután engedd le a mosószeres vizet, és csak szimpla vízzel töltsd fel a kádat. Helyezd bele a függönyöket, és mosd le róluk a mosószert. A tisztítás után érdemes egy mikroszálas kendővel vagy törölközővel finoman áttörölgetni őket, hogy felszívja a nedvességet.

 

Majd távolítsd el a mosási folyamat során keletkezett esetleges kisebb csomókat, és így akaszd fel a függönyöket. Helyezz el alájuk egy szőnyeget a szárítási folyamathoz, hogy elkerüld a padlóra csöpögő víz okozta baleseteket. Abban az esetben, ha a felakasztásuk után nem úgy állnak, mint szeretnéd, fektess le a padlóra egy törölközőt, és a legalacsonyabb hőmérsékleten vasald át a szálakat.