Dekoráld otthonodat velünk!

Kérdése van? Hívjon minket! 06-20/252-1552

Vagy írjon nekünk: info@lakberbazar.hu

Fűszertárolók, terítékek

 

Terítékek

 

A főétel a sütőben, az előételek kínálótálakon, a vendégek pedig már úton vannak - nincs más hátra, mint elővenni a kedvenc terítékedet és asztali kiegészítőidet, hogy az étkezéshez méltó hangulatot teremts. 

 

A megfelelő teríték minden étkezésen végigvezet majd, a kanapé előtti gyors falatoktól kezdve a dekadens vacsorákig. Tehát akár szeretsz vendégeket meghívni, akár csak a mindennapokhoz van szükséged terítékre, a kiváló minőségű, modern termékeink ötvözik a stílust és a tartósságot a teljes étkezési élmény érdekében.


33termék 120
Raktáron - Várható szállítás 2-4 munkanap. : 3 db
Minta:
Ideals for Sweet Home
Anyag:
Porcelán
Űrtartalom:
800 ml
3 409 Ft
Raktáron - Várható szállítás 2-4 munkanap. : 3 db
Minta:
The secret
Anyag:
Porcelán
Űrtartalom:
800 ml
3 409 Ft
33termék 120

Amikor elképzeled, hogy elfogyasztanál egy finom vacsorát, vagy esetleg egy vacsorapartit adnál a családnak és a barátoknak, a második gondolat, ami általában az eszedbe jut (természetesen a tányéron lévő étel után), hogy milyen terítéken fogod felszolgálni az adott fogást. 

 

A terítékként választott tálak, tányérok, evőeszközök és kiegészítők egyensúlyt kell, hogy teremtsenek a stílus és a praktikum között, vagyis ne csak az otthon esztétikájához, hanem az étkezési szokásaidhoz is illeszkedjenek.

 

A konyhai felszerelések választéka láttán a választási lehetőségek széles skálája elsőre ugyan tetszetős lehet, amikor viszont eljön a döntés ideje, akkor könnyen összezavarodhatsz. Ezért a vásárlóinktól hallott leggyakoribb kérdések alapján összegyűjtöttünk néhány fontos dolgot, amelyet a terítékek vásárlásakor figyelembe kell venni, hogy egyfajta útmutatást adhassunk, ha elakadsz a döntéshozatalban. 

 

Győződj meg arról, hogy a teríték elfér a szekrényben, a polcokon és a mosogatógépben!

 

Fontos, hogy vedd figyelembe a szekrény magasságát, szélességét és mélységét, mielőtt megvásárolnád az érdekfeszítően nagy és gyönyörű tányérokat, edényeket és tárolókat - nehogy vissza kelljen küldeni a webáruházunkban vásárolt csodaszép terítékeket. 

 

Keress inkább olyan terítéket, amelyet nem készletenként, hanem darabonként árulnak!

 

Ha a terítéket darabonként, külön vásárolod meg, nem pedig készletben, akkor pontosan kiválaszthatod, hogy mire van szükséged - kvázi az igényeidnek megfelelően könnyedén személyre szabhatod. 

 

Az ily módon történő vásárlás továbbá lehetővé teszi, hogy kicseréld az adott darabot, ha az eltörik, ahelyett, hogy egy egész készletet meg kellene vásárolnod. Rugalmasan bővítheted a gyűjteményedet különböző típusú terítékekkel, amelyek megfelelnek a már megvásárolt edényeknek.

 

A fehér klasszikus kedvenc, a porcelán pedig soha nem hagy cserben

 

Soha nem tévedhetsz a fehér színű porcelán tányérokkal, mivel elegánsak, klasszikusak és sokoldalúak. A fehér háttér sokkal étvágygerjesztőbbé és kifinomultabbá teszi az ételt. 

 

Továbbá ezek a tányérok általában remek alapkészletet alkotnak, és bármikor kiemelheted őket egyéb színes tálakkal vagy bögrékkel. 

 

Vásárolj elegendő terítéket egy családi összejövetel vagy egy nagy parti megrendezéséhez!

 

Bölcs dolog előre tervezni. Hiszen ha most még nincsen gyermeked, a jövőben azért még lehet. Továbbá, ha jelenleg nem élsz nagy társasági életet, az nem zárja ki azt, hogy a jövőben nem fogsz tartani partikat és összejöveteleket. 

 

Szerezz be tehát legalább annyi terítéket a nagy vacsorapartikhoz, amennyi segítségével vendégül tudod látni a barátokat, ismerősöket és természetesen a családtagjaidat. 

 

Vásárolj egy készletet, amely alkalmas a mindennapi és a hivatalos étkezéshez is!

 

Érdemes befektetni egy terítékbe, ami a mindennapok során és a hivatalos étkezések alkalmával is bevethető. 

 

Fölösleges tehát két külön szettet vásárolni, hiszen a kiszemelt teríték minden bizonnyal egyszerűen formálható olyan dekorációkkal, mint például a terítő és az extra tálaló kiegészítők. Ez nemcsak pénzt takarít majd meg neked, hanem extra tárhelyet is biztosít.