Dekoráld otthonodat velünk!

Kérdése van? Hívjon minket! 06-20/252-1552

Vagy írjon nekünk: info@lakberbazar.hu

Ülőpárnák

Ülőpárnák

 

Akár néhány régi széket szeretnél feldobni és felfrissíteni a megjelenésüket, vagy egyszerűen csak egy kis kényelmet csempésznél az egyik helyiségbe, az ülőpárnáink ideális választást jelentenek.

 

Alakítsd át az étkeződet gazdag bársony párnákkal, vagy dobd fel a kertet vibráló kültéri verziókkal, növelve ezzel a kényelmet és a stílust a szabadban. Jöhet még néhány stílusos puff, illetve pár pazar bársony otthoni kiegészítő, és máris teljessé tetted a lakóteredet. Függetlenül tehát a személyes stílusodtól és ízlésedtől, a széles ülőpárna választékunk garantáltan egyedivé varázsolja majd az otthonodat.


4termék 14
4termék 14

Míg a szék biztosítja az alapvető támasztékot, amire ülve szükségünk van, ezeket gyakran inkább a praktikum, mint a kényelem szem előtt tartásával tervezik - de szép és komfortos ülőpárnák hozzáadása mindent megváltoztathat.

 

A kínálatunkban fellelhető változatok nem csupán funkcionálisak, de vizuálisan is nagyszerűen néznek ki, és ezáltal könnyedén beleolvadnak majd az otthonod dekorációjába. 

 

Megfelelő ülőpárnák kiválasztása

 

Először is kényelmi okokból mindenképpen azt javasoljuk, hogy minden olyan széken használj ülőpárnát, amelynek még nincs saját párnázata. Hogy megtudd, mekkorára van szükség, mérd meg az ülés szélességét és mélységét! Ha hátpárnát is használsz, akkor ne felejtsd el levonni az ülőpárna vastagságát a hátpárna magasságának méréséből!

 

Milyen vastagnak kell lennie az ülőpárnáknak?

 

Az ülőpárnák általában 3-8 hüvelyk vastagságban kaphatók. Míg a párna vastagsága általában a személyes ízléstől függ, néhány dolgot azért nem árt figyelembe venni, mielőtt automatikusan a legvastagabb és legpuhább opciót választanád. A túl vastag párna ugyanis nem fog olyan jól mutatni például az étkezőszékeken, ráadásul túl magasra is emelhet, így nem férsz majd el kényelmesen az asztal alatt. 

 

De azt sem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy minél vastagabb a párna, annál több anyagot használnak fel hozzá, és így annál magasabb lesz az összköltség is. Tehát, ha több, keveset használt székhez vásárolsz párnát, valószínűleg egy vékonyabb és olcsóbb ülőpárna lenne a legjobb választás.

 

Továbbá az is egy fontos szempont lehet, hogy a vékonyabb párnák karbantartása sokkal könnyebb. Ez pedig alkalmasabbá teszi őket az olyan helyeken és háztartásokban, ahol intenzívebb használatnak vannak kitéve.

 

Válaszd a csodaszép és felhasználóbarát ülőpárnáinkat!

 

Annak érdekében, hogy megtaláld az ízlésednek megfelelő ülőpárnákat, számos különböző színű és stílusú változatot kínálunk, amelyeknek a rögzítése sem okoz túl nagy gondot, hiszen néhány kis zsinórral a helyükre köthetők. 

 

A bársony párnáink például a puhaságuk miatt nagyszerű választásnak bizonyulnak a közelgő hideg téli estékre, de emellett még az is mellettük szól, hogy sokkal lágyabbá teszik az adott helyiség megjelenését. Amikor pedig elmúlik a hideg és a fagy, csak cseréld ki őket egy valamivel könnyebb verzióra. 

 

Nem mehetünk el amellett sem, hogy az ülőpárnáink könnyen moshatók, így nem kell tartani attól, ha a gyermekeidnek a húsgolyókkal támad kedve játszani. Amennyiben nem szeretnéd azonnal elindítani a mosógépet, érdemes olyan ülőpárnát választanod, amelynek azonos mindkét oldala. Így, ha az egyik foltos lesz, csak annyi a dolgod, hogy megfordítod. 

 

Végső tanácsok

 

Az igazán összehangolt megjelenés érdekében válassz az asztalterítődhöz illő ülőpárnákat. Ha pedig vacsorapartit tervezel, kotord elő a szekrény mélyéről a pezsgőspoharakat és a legjobb evőeszközkészletedet, mielőtt elhelyeznéd az étkezőszékekre a stílusos mustársárga vagy bordó színű ülőpárnáinkat – ez a megjelenés minden alkalomtól függetlenül lenyűgözi majd a vendégeidet.