1.000,-Ft vásárlás felett használja őszi kuponkódunkat a 10% kedvezményért: OSZ10

Kérdése van? Hívjon minket! 06-20/252-1552

Vagy írjon nekünk: info@lakberbazar.hu

Lakástextil

Lakástexil

 

A lakástextil kategóriában szereplő termékek sokak számára tartoznak a kedvenc lakberendezési kellékek közé. Ezek azok a kiegészítők, amikkel nagyobb mértékben tudjuk emelni a lakás összhangját. Minden más eszköz is praktikus és hasznos, azonban a lakástextilek azok, amiknek elhelyezése valóban látványos és szembeötlő. Ki ne szeretné csinosítgatni és díszíteni otthonát, hogy az még inkább a saját stílusához passzoló legyen? 

 

Hát persze, hogy mindenki erre törekszik, hogy otthona még szebb és stílusosabb legyen. Valaki nagyobb mértékben és rajongással teszi ezt, valaki kevésbé, de mindannyian vágyunk arra, hogy az édes otthon kifejezés értelmet nyerjen.

Lakberendezés

 

A lakberendezés egy igen komplex dolog, ezért is kapott külön szakmát ez a tevékenység. Ami természetesen nem azt jelenti, hogy azonnal fogadj fel egy szakembert és csak az ő tanácsára hagyatkozz. A lakberendezés azért is nagyon érdekes és kreatív, mert helyet és elegendő teret enged a fantáziádnak és elképzeléseid megvalósításának. Gyűjts tippeket és hasznos ötleteket, amikkel megvalósíthatod a kitervelt lakberendezési projektedet. 

 

Lakástextilek fajtái és használatuk

 

A lakástextíliák napjainkban kapható kínálata igen széles skálán mozog, ami rendkívül sok lehetőséget rejt. Ebbe a kategóriába rengeteg minden tartozik. Többek között például szőnyegek, függönyök, konyharuhák, ágyneműhuzatok, bútorhuzatok, bútorkárpitok, törölközők. Napjainkban a lakástextíliák azonkívül, hogy betöltik a funkcionális szerepüket, igen nagy szerepet kapnak az esztétikai lakberendezés területén. Ezért szeretik annyian, mert bátran kombinálhatók a színek, akár évszaknak és ünnepi szezonnak megfelelően. Cserélhetőek már csak az amortizáció kapcsán, illetve az újítások miatt is, amennyiben némi újdonságra vágyunk. 

 

A szőnyeg például egy igen meghatározó lakberendezési kellék. A lábtörlők tekintetében is érdemes a lakás és a saját stílusunknak megfelelőt választani, hiszen a vendégek gyakran ezt pillantják meg legelőször. A bejáratnál a szőnyegek sok mindenről árulkodnak, tehát jobb, ha már a bejáratnál lévő lábtörlő is tükrözi lakásunk impozáns és meleg hatását.

 

Kialakítani az otthon valódi melegét jelentő helyiségeket nem kis munka és feladat, de ha van egy jól kidolgozott terved, akkor az már fél siker. A tervben mindenképp szerepeljen a domináns szín, hiszen ez az egyik legfontosabb vezérfonal. Ennek alapján tudod beszerezni majd a későbbiekben szükséges kiegészítőket. Érdemes a már meglévő bútorokhoz viszonyítani, hiszen egy lakástextíliát egyszerűbb kicserélni, mint magát a bútorokat.

 

A felület egyszerű használata

 

Weboldalunk “Lakástextil” felületének bal oldalán találod a szűrőket, melyek segítségével még inkább pontosíthatod a keresést. Kiválaszthatod a színt, méretet, mintát, gyártót, és még a termék státuszára is szűrhetsz. Regisztráció után kedvenc mappádat létrehozva megjelölhetsz egyes termékeket kedvencnek a kép jobb felső sarkában megjelenő szívecske motívumra kattintva. Emellett termékeinket össze is hasonlíthatod, amennyiben nem tudsz választani, a termékek képénél lévő mérleg segítségével. Nézz vissza hozzánk rendszeresen és válaszd ki a lakásodhoz leginkább passzoló lakberendezési vagy dekorációs elemeket. Gyere és ötletelj, inspirálódj készletünk színes forgatagában, és biztosan megtalálod a keresett tárgyat.