1.000,-Ft vásárlás felett használja őszi kuponkódunkat a 10% kedvezményért: OSZ10

Kérdése van? Hívjon minket! 06-20/252-1552

Vagy írjon nekünk: info@lakberbazar.hu

Lámpák

Lámpák 

Akár félhomályt szeretnél teremteni a filmnézéshez, vagy erőteljesebb fényt a reggeli készülődéshez, a webáruházunk lámpák kategóriájában megtalálható termékek segítségével bármelyik könnyedén megoldható. A választékunk ugyanis igazán széles, a fali lámpáktól kezdve az asztali lámpákon át a csillárig minden megtalálható benne.

Amennyiben sikerült kiválasztanod közülük azokat, amelyek leginkább elnyerték a tetszésedet, a beleillő villanykörtéről sem szabad megfeledkezned! Ha teheted, akkor válassz inkább LED izzókat, amelyekkel csökkentheted az energiafogyasztást!


115termék
 
115termék

Akár egy kisebb méretű lakásban, akár egy tágasabb házban élsz, a lámpák nem csupán a funkciójuk miatt lesznek fontosak az otthonodban, hanem dekorációs szempontból is lényegesek, mivel a teljes enteriőr hangulatát képesek meghatározni.

Emiatt érdemes őket mindig úgy megválasztani, hogy jól illeszkedjenek az otthonodban uralkodó stílusba. A választás során tehát, ha sikerül a formájukat, a színüket, az alapanyagukat és a nagyságukat jól meghatározni, akkor nyert ügyed van.

A harmónia megteremtése érdekében javasoljuk, hogy a vásárlás során vedd figyelembe a falak és a bútorok színét és a szőnyeg mintázatát! Amennyiben viszont az a célod, hogy a tér meghatározó darabjává tedd ezt az elemet, akkor nyugodtan választhatsz egy erősebb színű, egy különleges formavilágú vagy egy nagyméretű lámpát is! 

Hova, milyen lámpákat érdemes elhelyezned a nappaliban?

Ha azt szeretnéd, hogy a nappali egésze megfelelően meg legyen világítva, és a napszakokhoz, valamint a hangulathoz illeszkedően lehessen variálni a világítást, akkor javasoljuk, hogy használj kiegészítő lámpákat!

Ez azt jelenti, hogy helyezz el a kanapé mellé például egy állólámpát, a polcokra és a kisasztalokra pedig rakj asztali lámpákat! Ezek mindegyikéből többfélét is találhatsz a webáruházunk dekorációs termékei között. A tervezésnél viszont mindenképpen vedd figyelembe azt, hogy az általad elhelyezni kívánt lámpák közelében legyen konnektor, hogy áram alá lehessen őket helyezni!

Abban az esetben pedig, ha az étkező és a nappali egy légtérben van, akkor néhány falikar segítségével igazán szép egységet tudsz teremteni a két helyiség között. Továbbá szükség lesz az étkezőasztal fölé még egy olyan függesztett lámpa is, ami az asztal lapját kifogástalanul megvilágítja.

Mi a helyzet a konyhával?

Mivel a konyhában zajló munkának a központjában a pult áll, így főként ennek a megvilágítására kell törekedned. Méghozzá úgy, hogy a pult teljes felületen kapjon fény, mivel ellenkező esetben a világítás fáraszthatja és ronthatja a szemeket. Erre a célra a legjobb választást általában egy csillár jelenti.

Milyen lámpák menjenek a fürdőbe?

A reggeli készülődés során kulcsfontosságú a tükör, így a fürdő általános megvilágítása mellett fontos, hogy ennek az elemnek a két oldalához is kerüljön egy-egy fali lámpa. Akkor láthatod az arcodat ugyanis a legjobban, ha az oldalról kapja a fényt.

Térjünk rá a hálószoba világítására!

Mivel a hálószoba elsődleges funkciója a pihenés és a relaxálás, így itt egyáltalán nem lesz szükség sok lámpára. Az éjjeliszekrényen helyezz el például egy-egy olvasólámpát, amelyek kiválasztásánál fontos figyelembe venned - főleg akkor, ha nem egyedül használod a hálót - hogy minél inkább célzott legyen a fényük.

Továbbá szükség lesz még egy kisebb fényű, megnyugtató fali lámpára vagy csillárra is, amelyek segítenek megfelelően megvilágítani a helyiség egészét. Ha bármi kérdésed lenne a termékeinkkel kapcsolatban, vagy szeretnél tanácsot kérni tőlünk, akkor fordulj hozzánk bizalommal az elérhetőségeink valamelyikén!