Dekoráld otthonodat velünk!

Kérdése van? Hívjon minket! 06-20/252-1552

Vagy írjon nekünk: info@lakberbazar.hu

Bársony

Bársony

 

Pazar, finom tapintású és hangulatos - leginkább ezzel a három jelzővel tudnánk jellemezni a bársony párnahuzatokat. A választékunkban rengeteg szín, stílus és forma közül válogathatsz, amelynek köszönhetően könnyedén felkeltheted a vizuális érdeklődést az ágyad, a kanapéd vagy akár a kedvenc olvasószéked iránt. 

 

Keverj össze több földszínű huzatot, hogy hagyományos megjelenést biztosíts! Vagy kombinálhatsz akár grafikai mintákat felvonultató bársony párnahuzatokat is letisztultabb színekkel a modern hangulat megteremtéséhez!


527termék 120
527termék 120

A kínálatunkban kapható dekoratív bársony párnahuzatok egy csapásra megváltoztathatják a nappalid kinézetét, és a hálószobád kényelmét is fokozhatják. Csak helyezd őket az otthonod hangulatos sarkaiba, hogy kényelmet és stílust csempésszenek a szeretett zugaidba!

 

Gondolj a szimmetriára!

 

Ha megtaláltad a kínálatunkban a megfelelő bársony párnahuzatokat, szánj egy kis időt arra is, hogy átgondold, hogyan szeretnéd megjeleníteni őket, hogy a legtöbbet hozd ki a bennük rejlő dekorációs lehetőségekből. 

 

Ha szereted az aszimmetrikus megjelenést, próbálj ki egy véletlenszerűbb és könnyedebb elrendezést. De a szimmetrikus megközelítés is egy nagyszerű lehetőség, ami különösen alkalmas a hálószobába. Ehhez javasoljuk, hogy próbáld meg hátul tartani a semleges huzatokat, és hagyd, hogy az izgalmasabb párnahuzatokkal ellátott párnák kerüljenek a középpontba!

 

Tartsd egyensúlyban a dolgokat!

 

Annak érdekében, hogy ki tudd aknázni a bársonyban rejlő potenciált, meg kell őrizned a helyiségben az egyensúlyt. Ennek pedig a legegyszerűbb módja az, ha ezen az anyagon kívül más textíliákat is bevonsz a dekorációba. Szerencsére a bársony egy igazán sokoldalú matéria, amely szinte mindenhez passzol, kivéve talán a zsákvásznat. Gyapjú, selyem, taft, szatén, pamut, poliészter és lenvászon - ez csak néhány a választási lehetőségek közül.

 

Keverd össze a nyomatokat!

 

A stílusok és nyomatok keverésével és párosításával könnyedén lekötheted a tekinteteket. A Blink27 bézs/világos, illetve a Daria világosszürke és a Riva rózsaszín bársony párnahuzataink például kitűnően mutatnak együtt. Ha azonban szeretnéd még inkább felrázni ezt a triót, akkor javasoljuk, hogy válassz hozzájuk még egy olyan virágmintás huzatot is, amely a helyiség legtöbb színéhez illeszkedik. 

 

De ez csak a példa. A lényeg, hogy a választásnál a teljes tér kontextusa nélkül gondolj rájuk! Így láthatod, hogy az egyes huzatok hogyan simítják ki a ropogós fehér falakat, vagy hogyan illeszkednek a kanapé, illetve a szőnyeg színéhez és textúrájához.

 

Fedd le az összes ülőfelületet!

 

Ha egy olyan nappali megteremtése a célod, amely anélkül kölcsönöz felnőttes megjelenést, hogy minden gyermeki izgalmát feláldozná, akkor javasoljuk, hogy helyezz minden egyes ülőfelületre különféle bársonyhuzattal ellátott párnát! Így a szoba megjelenése játékossá és hívogatóvá válik, miközben biztosítod a megérdemelt kényelmet is a családod és a vendégeid számára.

 

Rendezd a bársony párnahuzatokat stílus szerint!

 

A párnák stílus szerinti elrendezése az egyik legegyszerűbb módja annak, hogy a tér könnyedén elegáns egyen. Helyezz el a kanapén páratlan számú bársony párnahuzattal ellátott párnát úgy, hogy azoknak legyen valamilyen közös nevezője, például a színük vagy a dizájnjuk. Ha nem szereted keverni a mintákat, érdemes fontolóra venned az azonos árnyalatú textúrák keverését. Ami pedig a méretet illeti, a nagyobb párnákat helyezd oldalra, a kisebbeket pedig előre!

 

Reméljük, hogy a fentebb leírtakból sikerül majd ihletet merítened a választáshoz. Amennyiben viszont maradtak volna még kérdéseid, fordulj hozzánk bizalommal!