Dekoráld otthonodat velünk!

Kérdése van? Hívjon minket! 06-20/252-1552

Vagy írjon nekünk: info@lakberbazar.hu

Blog
Nyitrai Krisztina
2021.11.25 11:29

Tippek az “első karácsonyi ajándék szerelmemnek” dilemmához

Tippek az “első karácsonyi ajándék szerelmemnek” dilemmához

Legyünk egymáshoz őszinték és mondjuk ki, bár mindannyian voltunk már szerelmesek, az “első karácsonyi ajándék szerelmemnek” igazán nagy fejtörést okozott. Ami abszolút természetes és érthető. Első napokban és hónapokban a pár mindkét tagja nagyon izgul és hatalmas feszültség a megfelelés és a jó benyomás keltése egyaránt.

Azonban ne feledjük, hogy mind emberek vagyunk, és akármennyire nehéz neked a megfelelő ajándék kiválasztása, legalább ugyanolyan nehéz a párodnak is. Ne ess kétségbe, segítünk!

 

A lehető legjobb ajándék kiválasztásához ismerned kell legalább annyira, hogy tudd, mi a hobbija, kedvenc színe, témái, stb. Ezek mind nagyon jó kiindulópontok az ajándék felkutatásához. 

 

Első lépések

 

Ha az ember szerelmes, akkor szinte minden nap ünnep és rózsaszínben látja a világot. Azonban a karácsony mégis csak különleges és meghitt mindenki számára. Jogos a felvetés is, miszerint mindenki a legszebbet és legdrágábbat szeretné szerelmének. Azonban ne feledjük el, hogy a kevesebb néha több, és az együtt töltött idő többet jelent mindennél. 

 

Egy szó mint száz, nem kell gazdagnak lenned ahhoz, hogy meglepd és boldoggá tedd azt, aki igazán szeret. A karácsonyi ajándék vásárlása és az ötletelés ne vegye el tőletek a közös és csodás pillanatokat, pláne karácsonykor.

 

Első lépés gyanánt célszerű összeszedni mindent, amink van, a rendelkezésünkre álló információk birtokában már elkészíthető egy potenciális ajándékokból álló lista.

 

Pontosítás

 

Miután elkészült a lista, érdemes szűkíteni a lehetőségeket. Vannak olyan karácsonyi tárgyak, amik soha nem mennek ki a divatból, és remek kiegészítők a már meglévő ajándék mellé. Bögre, mécses, karácsonyi díszek, plüssállat, édesség és még sorolhatnánk a joker ajándékötleteket, amikkel biztosan nem lőhetsz mellé. Azonban van néhány említésre méltó tárgy, amiket meleg szívvel ajánlunk, például a levendulaimádóknak készült kollekciónk széles választéka. A díszdobozban található bögre kanállal és tetővel egy igazi csajos különlegesség. Tegyél mellé az ajándéktasakba egy teás kollekciót, és nem is kell tovább gondolkodnod. 

 

Tipp: ajándékozd meg párodat egy aprósággal, amihez hozzácsatolsz egy saját készítésű kupont, névre szólóan. A kupon pedig tartalmazzon valami olyat, amit együtt fogtok csinálni, ezzel is növelve az együtt töltött időt. Lehet az például egy vacsorameghívás, állatkerti vagy épp kirándulási kupon.

 

Első karácsonyi ajándék szerelmemnek

 

Ahogy a mondás is tartja, minden kezdet nehéz. Nos, a második alkalommal már határozottan több információ birtokában leszel, még többet fogsz tudni szerelmedről. Az első ajándék szokott a mumus lenni. De őszintén szólva az sem olyan ördöngösség, ha jobban belegondolsz. 

 

A legfontosabb, hogy ne hagyd az utolsó pár napra a beszerzést. Hiszen ha rendelni szeretnél valamit egy webáruházból, akkor annak idő kell, míg kiviszi a futár a megadott címre. Késéssel te sem szeretnéd feszültté tenni a szeretet ünnepét, ugye?

 

A saját készítésű dolgoknak mindig nagy sikerük van, lehet az édesség vagy olyan apróság, ami egyedi és személyre szól. Ha van kézügyességed az ilyesmiben, akkor mindenképp egészítsd ki ajándékötletedet. 

 

A határozott elképzeléseket is bátran egészítsük ki apróságokkal, légy kreatív és tervezd meg. Az ajándék átadását is beragyoghatják izgalmak, gyermeki kíváncsiság és a sok vidám pillanat, ami nem az ajándék értékét növeli. Annál sokkal többet, erősíti a kettőtöket összekötő fonalat.

 

Nézz körül webáruházunk kínálatában, jó böngészést kívánunk!