Dekoráld otthonodat velünk!

Kérdése van? Hívjon minket! 06-20/252-1552

Vagy írjon nekünk: info@lakberbazar.hu

Blog
Nyitrai Krisztina
2022.12.22 13:56

A modern asztalterítők segítségével megalkotott ünnepi terítékek

A modern asztalterítők segítségével megalkotott ünnepi terítékek

Ha az ünnepi asztalról van szó, a kínálatunkban szereplő modern asztalterítők segíthetnek a téma meghatározásában és a különféle elemek összefűzésében. Inkább azt a képet szeretnéd közvetíteni, hogy egy vidám és derűs házigazda vagy? Vagy jobban preferálod a hagyományokat? Bármi legyen is a stílusod, az alábbi bejegyzésünkben biztosan találsz majd olyan ötletet, amelyet tudsz majd hasznosítani. 

 

Ezüst teríték

 

Néhány merev ezüst szalaggal átkötött, az asztal közepén elhelyezett piros amarillisz csokor csodásan mutat majd a Diana foltálló szürke asztali futónkon. A terítékben az i-re a pontot pedig néhány hófehér tányérral és rajta ezüst szalvéta gyűrűbe elhelyezett szövet szalvétákkal teheted fel. 

 

Téli csodaország

 

Hozz létre egy csodás havas tájat a vacsoraasztalon a Granada csipkés asztalterítőnkkel, műhóval lefújt ágakkal az asztal közepén, illetve az ezüst és arany árnyalataival kombinálva! Utolsó simításként helyezz egy szál fehér bogyós ágat minden terítékre, és szórj el az asztalon néhány teamécsest és fehér csillagdíszt.

 

Élénk vacsoraasztal

 

Ennek az élénk és vibráló vacsoraasztalnak a megteremtéséhez használd a rózsaszín, a pezsgő és a kék keverékét. Terítsd le az asztalt a Mila fehér asztalterítőnkkel, és a közepén helyezd el az Alvina bársony asztali futónkat! Majd rétegezd rá a Kelli pezsgőszínű alátétjeinket rajta fehér terítékkel és arany étkészlettel! Jöhet még néhány színpompásabb dísz és csokor, amelyek a felsorolt árnyalatokat vegyítik. De vendégeidről se feledkezz meg! Csomagolj nekik egy apró ajándékot rózsaszín csomagolópapírba, és kösd át kék szalaggal!

 

Arany ragyogás

 

Ez a kompozíció viszonylag egyszerű, de mégis igazán ünnepélyes. Használd a Jada exkluzív fehér asztalterítőnket, és díszítsd arany és fehér papírlámpásokkal, illetve csillagfüzérrel! Az összképet pedig egészítsd ki arany tálakkal, evőeszközökkel és pezsgőspoharakkal!

 

Rusztikus elegancia a modern asztalterítők segítségével

 

Repítsd el vendégeidet a szabadba ezzel a friss megjelenéssel! Használd a kertedben fellelhető bármely zöld növényt központi elemként, és helyezz el random fenyőtobozokat. Válassz természetes szövetből készült asztalneműt, és minden terítékhez tegyél egy-egy szál zöldet! A megjelenést pedig tedd teljessé a Wood mintás alátétünkkel és fényes piros díszekkel!

 

Játssz a lenyűgöző fémekkel!

 

Tedd nyugodt hangulatúvá a vacsorát csillogó gyertyafénnyel, amelyhez egy sötétebb színű asztalterítő drámaiságot kölcsönöz! Helyezd el a gyertyatartókat több csoportban, hogy az asztal elegáns középpontjává avanzsáljanak! További fémes dekorációk elhelyezésével pedig még több extra csillogást csempészhetsz az összképbe. 

 

Az egyszerűség sokszor jobban célba ér

 

A bogyók és a gránátalma feldobják az egyszerű terítéket. Ha viszont inkább az élénk narancssárga tónusokat kedveled, akkor használj klementint és földi cseresznyét. Ezek a gyümölcsök hatásosabbá teszik a sima fehér porcelánt és a semleges asztalneműt. Továbbá nagyszerűen kiegészítik az általad használt rusztikus dekorációs ötleteket.

 

Használj tompább színpalettát!

 

Alkoss egy földes tónusú textúrákkal megtöltött vacsoraasztalt, hogy kellemes hangulatot teremts az összejövetelen! A tompa színpaletta segít elkerülni a dekoráció eltúlzását azáltal, visszafogottan elegáns sémát biztosít. Terítsd meg az asztalt porcelánnal és üvegpoharakkal, a teríték közé pedig csúsztass be egy földszínű szövetszalvétát! 

 

Reméljük, hogy a fentebb leírt ötletekből ihletet tudsz majd meríteni. Ha esetleg bármi kérdésed felmerülne időközben, nyugodtan tedd fel nekünk.