Dekoráld otthonodat velünk!

Kérdése van? Hívjon minket! 06-20/252-1552

Vagy írjon nekünk: info@lakberbazar.hu

Asztalterítők

Asztalterítők

 

Vasárnapi villásreggelihez vagy egy családi vacsorához alkoss hívogató dekorációt az asztalterítőink segítségével! 

 

A Lakberbazár divatos dizájnjai között találhatsz minimalista, modern és merész stílusokat is. A bonyolultabb változatokat részesíted előnyben vagy inkább a bájos virágmintát? A választás csak rajtad múlik. A gyönyörű nyomataink mellett szövetek széles választékát is kínáljuk. A kiváló minőségű, könnyen kezelhető poliészter termékeink mosásról mosásra gyönyörűek maradnak. A tartósság szempontjából pedig kevés szövet hasonlítható össze a pamuttal. 


239termék 120
239termék 120

Az ünnepi lakomákon a csodaszép asztalterítővel megterített asztal köré gyűlni és a szeretettel elkészített házias ételt elfogyasztani – nagyon sok kedves gyermekkori emlékben az étkezőasztal, mint egy örömteli és megnyugtató hely jelenik meg.

 

Pamut asztalterítők

 

Ha a szőtt asztalterítőkről van szó, akkor egyszerűen semmi sem üti a kínálatunkban kapható pamut terítők “kiömlés elnyelő” és “asztalvédő” erejét. Ha tehát aggódsz amiatt, hogy az asztalodat beszennyezik a foltok, a kávékarikák és a kiömlött bor, csak dobd rá az egyik, ebből a matériából készült abroszunkat, és máris minden gondod elszáll.

 

Továbbá nem mehetünk el amellett sem, hogy mosógépben is moshatók, így akárhány zűrzavaros családi vacsorát vagy ételkifröccsenést is elviselnek. Sőt olyan szépnek tűnnek majd a mosógépből kivéve, mint új korukban - bár néha napján azért egy kis vasalást igényelnek.

 

Poliészter asztalterítők

 

Egy másik, ma elérhető közkedvelt opció a könnyen kezelhető poliészter. Egyszerűen megfogalmazva ezekkel a termékekkel csak annyi a dolgod, hogy kimosod, megszárítod és használod őket.

 

A poliészter és a szintetikus szövetek ugyanis előrehaladottak a textúra, az ápolás és a megjelenés terén. Ezeknek a szöveteknek megvan az az előnyük, hogy kevesebb előkészítést igényelnek, így neked több időd marad a partira és a vendégeidre, ha netalántán egy kis összeröffenést rendeznél! Szintetikus természetük miatt a kiömlött szennyeződések könnyen kezelhetők.

 

Szín és minta minden évszakhoz

 

A termékeink pompás, gazdag tónusokban, például az ibolyalila, a gránátkék, a mézsárga és közel két tucat másik gyönyörű színben kaphatók, így pontosan megtalálhatod az otthonod lakberendezési stílusához vagy az évszakhoz leginkább illő árnyalatot. 

 

Forma és méret

 

A megfelelő méretű asztalterítő felkutatása elsőre bonyolultnak tűnhet, de valójában csak néhány szabályt kell betartani. Ha hosszúkás vagy téglalap alakú asztalod van, válassz olyan hasonló alakú terítőt, amely minden oldalról kb. 6 cm lelógást biztosít. 

 

A hosszú, padlóig érő terítőket hagyományosan a hivatalos rendezvényeken, például esküvőn vagy ünnepnapokon használják, azonban ugyanúgy alkalmasak bármikor. Ha ovális asztalod van, akkor válassz egy ovális terítőt, hogy egyenletesen terüljön el az asztal kerületén. Ha viszont nem találnál oválisat, a téglalap alakú vagy a hosszúkás terítő is ugyanolyan jól működik.

 

Érdemes azonban a dobozon kívül is gondolkodni, és egy tökéletesen négyzet alakú terítőt választani. Amellett ugyanis, hogy négyzet alakú asztalokon használjuk őket, remekül megállják a helyüket egy ovális vagy téglalap alakú asztal fölé ferdén elhelyezve. A teríték és a kiegészítők hozzáadása után az asztal vidám és gondtalan megjelenést kölcsönöz majd egy kötetlenebb alkalomnak.

 

Segítségre van szükséged a megfelelő asztalterítő kiválasztásához? 


Nem probléma! Fordulj hozzánk bizalommal, szívesen segítünk. Az ügyfélszolgálati csapatunk mindig készen áll arra, hogy a szakértő tanácsaival segítsen a számodra lehető legideálisabb konyhai felszerelés megszerzésében.