Dekoráld otthonodat velünk!

Kérdése van? Hívjon minket! 06-20/252-1552

Vagy írjon nekünk: info@lakberbazar.hu

Fürdőszoba felszerelés

Fürdőszoba-felszerelés

 

A praktikus és kiváló minőségű fürdőszoba-felszereléseink beszerzése tökéletes utolsó simítást jelent ahhoz, hogy még kényelmesebbé tudd varázsolni ezt a helyiséget.

 

A kínálatunkban bármit megtalálhatsz a wc-kefétől és az ülőkeszereléktől kezdve a radiátorra akasztható vagy a fali kihúzható szárítón át a pihe-puha köntösig, amibe igazán jólesik belebújni egy kellemes forró fürdő után. Egy szóval sok olyan apró extrát kínálunk, amelyek segítenek abban, hogy a fürdőszobád egy olyan hellyé váljon, ahol szívesen töltöd az idődet.


23termék 120
Raktáron - Várható szállítás 2-4 munkanap. : 1 csomag
Szín:
Világos kék
Anyag:
Műanyag
690 Ft
Egységár: 345 Ft/db
Raktáron - Várható szállítás 2-4 munkanap. : 2 szett
Szín:
Szürke
Méret:
15,5x22 cm
Anyag:
Műanyag
699 Ft
Raktáron - Várható szállítás 2-4 munkanap. : 13 db
Szín:
Fehér
Anyag:
Műanyag
859 Ft
Raktáron - Várható szállítás 2-4 munkanap. : 4 db
Szín:
Fehér
Anyag:
Műanyag
959 Ft
Raktáron - Várható szállítás 2-4 munkanap. : 1 csomag
Szín:
Fehér
Anyag:
Műanyag
1 009 Ft
Egységár: 505 Ft/db
Raktáron - Várható szállítás 2-4 munkanap. : 2 db
Szín:
Fehér - fekete
Méret:
35x3x4,5 cm
Anyag:
Fém
1 689 Ft
23termék 120

A fürdőszobában a különféle textilek és tárolók mellett igenis nagy szükség van néhány praktikus fürdőszoba-felszerelésre is. 

 

Akasztók

 

A kínálatunkban kapható alma alakú akasztók ideális helyet biztosítanak például a Roni velúr vagy a Ria jacquard kék fürdőlepedőink szárításához és kihelyezéséhez. A kék árnyalatok széles választéka pedig igazi tengerparti hangulatot kölcsönöz majd a fürdőszobádnak, különösen, ha éles fehér falakhoz párosítod őket. 

 

Fali kihúzható és radiátorra akasztható szárító

 

Ezek a szárítóink könnyedén felhelyezhetők a falra vagy a radiátorra, amelynek köszönhetően a ruhanemű még gyorsabban fog száradni a fűtési hőnek köszönhetően. Továbbá az is az előnyeik közé sorolható, hogy remek megoldást kínálnak a kisebb alapterületű lakásokhoz, mivel kevés helyet foglalnak, és az 1 fős háztartásban felmerülő ruhamennyiséget könnyedén elbírják. 

 

Köntös

 

A puha, plüss Bella köntösünkbe burkolózni az egyik legjobb érzés lesz egy hosszú nap végén. Komfortos, könnyű, és igazán egyszerűen tisztítható mosógépben úgy, hogy eközben nem veszít a minőségéből vagy a puhaságából. 

 

Viseld ezt a köntöst zuhanyozás után a szuper nedvszívó érzet érdekében, hogy a hideg téli éjszakákon is komfortosan érezhesd magad. Bár a színválasztékunk belőle nem túl széles, az elülső részén található megköthető öv időtlen dizájnt kölcsönöz neki, és a funkcionalitás érdekében zsebekkel is el lett látva. Ezért mindenképpen javasoljuk, hogy vásárolj néhányat a barátok és a család számára.

 

WC-kefe tartóval

 

A fürdőszoba vitathatatlanul mindenki számára a legkevésbé kedvelt helyiség a házban, amelyet takarítani kell, különösen, ha eljött a WC pucolásának ideje. Egyik sem mulatságos, de sajnos szükségesek ahhoz, hogy egészséges és a káros baktériumoktól mentes legyen a fürdőszobád. 

 

Ehhez viszont nélkülözhetetlen a sokszor figyelmen kívül hagyott, minőségi WC-kefe. Igazi rémálom lehet ugyanis egy olyan verziójával takarítani, amely egyáltalán nem hatékony, vagy nehezen használható, vagy éppen nem szárad meg. Mi viszont két olyan terméket kínálunk számodra, amelyekkel csúcsminőségű állapotban tarthatod a WC-det. 

 

WC-papír tartó

 

A kínálatunkban fellelhető álló WC-papír tartónk segítségével extra gurigákat tarthatsz a WC közelében, és egyúttal dekoratív módon tárolhatod őket. Így több hely válik szabaddá a szekrényedben, amiről tudod nagyon jól, hogy mekkora jelentőséggel bír - főleg, ha kicsi a helyiség. 

 

Az erős szerkezete segít megelőzni a felbillenést, az alján elhelyezett kör pedig gondoskodik a WC-papír tisztán tartásáról. Mivel ezáltal távol kerül a padlótól, ami a kórokozók és baktériumok táptalaja.

 

Vásárold meg a fürdőszoba-felszerelésedet nálunk!


Tedd kényelmesebbé ezt a helyiséget a kiváló minőségű lakásfelszereléseink egyikével! Akár WC-kefét, ajtókitámasztót vagy fali kihúzható, illetve radiátorra akasztható szárítót keresel, nálunk minden olyan alapvető tartozékot megtalálhatsz, amelyek megkönnyíthetik a mindennapjaidat.