Dekoráld otthonodat velünk!

Kérdése van? Hívjon minket! 06-20/252-1552

Vagy írjon nekünk: info@lakberbazar.hu

Kozmetikai tárolók

Kozmetikai tárolók

 

Amennyiben egy olyan fürdőszobáról álmodozol, amelyben nyoma sincsen a rendetlenségnek, akkor mindenképpen érdemes körbenézned a webáruházunkban kapható műanyag kozmetikai tárolók között. Ezek a termékek ugyanis nagy segítséget nyújtanak még a legapróbb kozmetikai cikkek tárolásához is, amelynek köszönhetően minden egyes alkalommal élmény lesz kinyitni a fürdőszobai szekrényt, vagy kihúzni annak a fiókját.

 

De nem csupán praktikusak, hanem igazán szép dizájnnal is rendelkeznek, így bármilyen stílusú fürdőszobában vagy akár fésülködőasztalon is megállják majd a helyüket.


15termék 115
Raktáron - Várható szállítás 2-4 munkanap. : 5 db
Szín:
Átlátszó
Méret:
8,7x7x8 cm
Anyag:
Műanyag
780 Ft
Raktáron - Várható szállítás 2-4 munkanap. : 38 db
Szín:
Fehér
Méret:
27,5x10,5x6 cm
Anyag:
Műanyag
790 Ft
Raktáron - Várható szállítás 2-4 munkanap. : 45 db
Szín:
Fehér
Méret:
31x15x7,5 cm
Anyag:
Műanyag
1 065 Ft
Raktáron - Várható szállítás 2-4 munkanap. : 2 db
Szín:
Átlátszó
Méret:
17x9x6 cm
Anyag:
Műanyag
1 405 Ft
Raktáron - Várható szállítás 2-4 munkanap. : 4 db
Szín:
Átlátszó
Méret:
13x10x11 cm
Anyag:
Műanyag
1 465 Ft
Raktáron - Várható szállítás 2-4 munkanap. : 1 db
Szín:
Átlátszó - Füst színű
Méret:
21,5x13x7 cm
Anyag:
Műanyag
2 080 Ft
Raktáron - Várható szállítás 2-4 munkanap. : 1 db
Szín:
Átlátszó
Méret:
21,5x13x7 cm
Anyag:
Műanyag
2 080 Ft
15termék 115

A webáruházunk kínálatában kapható műanyag kozmetikai tárolók használata több okból is előnyös lehet számodra. Nagy segítséget nyújthatnak például a reggeli készülődés során, amikor már amúgy is feszült vagy, de ha még a fürdőben egymásra halmozott sminkcuccaid között nem találod meg azt a szemfestéket vagy púdert, amellyel be tudnád fejezni a sminkedet, akkor az garantáltan rátesz még egy lapáttal az idegességedre.

 

Ha azonban segítségül hívod az ebben a kategóriában látható tartóink egyikét, hogy elejét vedd a rendetlenségnek, akkor egy olyan teret teremthetsz a fürdőszobában, ahová minden egyes alkalommal egy igazi élmény lesz betérni.

 

Nagy kapacitással rendelkező kozmetikai tárolók

 

Mivel a kozmetikai tárolóink viszonylag nagy kapacitással rendelkeznek, így egyáltalán nem kell tartanod attól, hogy nem tudsz bennük majd egyszerre több sminkterméket is tárolni. 

 

A TRIO háromrészes tartóban például kreatívan kategorizálhatod a kozmetikai kollekciód alapvető részét képező ecseteket, szemceruzákat vagy rúzsokat. A kerek rendszerezőbe pedig ezeken kívül még akár a púderjeidet és az alapozóidat is belerakhatod.

 

Igazán erősek és stabilak

 

Bár lehet, hogy a kozmetikai tárolóink első ránézésre nem tűnnek túl strapabírónak, de igazán erős és tartós műanyagból készültek. Így akár hosszú éveken keresztül is hasznukat tudod majd venni. Abban az esetben pedig, ha megkapják a szükséges karbantartást, akkor akár úgy nézhetnek ki, mint ahogy a webáruházunkból annó megrendelted őket.

 

Nem lesz többé szükségtelen sminkcucc vásárlás

 

A kozmetikai tárolóink által megteremtett átláthatóság megakadályozza azt, hogy szükségtelen sminktermékekkel és eszközökkel bővítsd a repertoárodat. Továbbá segíthetnek abban is, hogy pontosan nyomon követhesd, mikor járnak le a kozmetikumok. Ennek köszönhetően pedig addig használhatod majd őket, amíg még a legjobb textúrával rendelkeznek.

 

Néhány tipp a hatékony használatukhoz

 

Ahhoz, hogy kiaknázd a kozmetikai tárolóinkban rejlő potenciált, először is össze kell gyűjtened minden egyes sminkcuccodat egy helyre, és rendszerezned kell őket egy meghatározott szempont szerint - ez lehet akár a szín vagy a funkció. Ezáltal ugyanis könnyebben fel tudod majd mérni, hogy mekkora és mennyi tárolóra lesz szükséged.

 

Miután ez megtörtént, és sikerült kiválasztani a megfelelő műanyag tartót a webáruházunkból, már csak annyi dolgod maradt, hogy a rekeszeibe elhelyezed a készítményeidet és az eszközeidet a korábban meghatározott szempontok szerint. 

 

Végső gondolatok

 

A fentebb leírtak is tökéletesen igazolják, hogy az ebben a kategóriában megtalálható, műanyagból készült kozmetikai tárolók igazán okos választásnak bizonyulnak, mivel biztosítják a tartósságot és a funkcionalitást. 

 

Sőt, emellett még nagyon szép esztétikai megjelenéssel is rendelkeznek, amelynek köszönhetően bármely helyiségben megállják majd a helyüket.

 

Ha a fentebb leírtakkal vagy úgy általában a termékeinkkel kapcsolatban bármilyen kérdés felmerülne, akkor nyugodtan tedd fel nekünk őket az elérhetőségeink egyikén! Ha pedig további termékekre lenne szükséged, akár a konyhába, nézz körül a konyhai felszereléseink között!