1.000,-Ft vásárlás felett használja őszi kuponkódunkat a 10% kedvezményért: OSZ10

Kérdése van? Hívjon minket! 06-20/252-1552

Vagy írjon nekünk: info@lakberbazar.hu

Blog
2021.12.03 13:36

Egy kedves gesztus, avagy óvónéninek ajándék

Egy kedves gesztus, avagy óvónéninek ajándék

Ebben a bejegyzésben az óvónéninek adható ajándék kerül középpontba. Minden óvodáskorú gyermeknek meg van a kedvenc óvónénije, akinek szívesen adna ajándékot például pedagógus nap alkalmából. A gyermekek ilyen idős korban a szülők mellett az óvónénik és dajkák társaságában töltik idejük legtöbb részét. Ez meghatározza a személyiségüket is, és amennyiben megkedvelnek egy pedagógust, akkor rá felnéznek és gyermeki rajongással fogják szeretni.

Ilyenkor van az, hogy mindig róla beszél és bevonja az óvodán kívüli mindennapjaiba is. Ekkor jön a felismerés, hogy pedagógusnapra vagy névnapra bizony meg kell lepnünk az óvónénit. 

 

A legnagyobb kérdés ilyenkor mégis az, hogy pontosan mivel, hiszen azonkívül, hogy gyermekünk pedagógusa, sok mindent nem tudunk róla. Semmi gond, ne ess pánikba, segítünk!

 

Első lépés

 

Ami azt illeti, óvónéninek ajándékot venni nem is olyan nagy ördöngösség, mint amennyire annak tűnik. Gondolj csak bele, használati vagy dísztárgynak mindenki örül, minden nőnek remek ajándék egy lakberendezési kellék. Tehát a jó hír, hogy folyamatosan bővülő webáruházunkban biztosan találsz gyermeked óvónénijének ajándékot. Érdemes szétnézni a termékkategóriák között, hiszen lehet fiatal, középkorú vagy idősebb az óvónéni, garantáljuk, hogy találsz neki ajándékot.

 

Lakberendezési választékunk széles skálán mozog, tehát a konyhai felszereléstől kezdve a lakástextíliákon át a különféle kollekciókig sok mindenből válogathatsz. Ami a legjobb, hogy a termékek szabadon variálhatók és kombinálhatók is, amennyiben nem csak egy valamit adnál a szeretett pedagógusnak. Lehet az egy szett vagy kollekció is, vagy olyan termékek, amik használatukat vagy lakberendezési helyüket tekintve is kötődnek egymáshoz.

 

Óvónéninek ajándék 

 

Miután az ajándékozási alkalom dátuma már adott, elkezdhetjük felkutatni az óvónéninek szánt ajándékot. A virágtartók kategória számos lehetőséget rejt, nézz szét és válaszd ki egy adott virághoz leginkább illő darabot. Hiszen az emberek többsége, pláne a nők szeretik a virágokat és a növényeket az otthonaikban. Egyszerű és mégis rendkívüli ajándék egy virágtartó és a hozzá tartozó virág. Természetesen ehhez még bármilyen más tárgyat hozzátehetünk, legyen az például egy porcelán termék.

 

A másik legkézenfekvőbb ajándék egy bögre vagy csésze szettben is akár, mivel az emberek nagy része kávézik vagy teázik. Mindig jól jön és hasznos ajándék akármilyen alkalomra. És ha már kávézás, akkor nézd meg a csodás levendulaimádóknak szánt kollekciónk cukortartó és tejkiöntő szettjét. Nagyon elegáns és impozáns darab, ajándéknak pedig kiváló például egy csomag kávéval. 

 

Egyéb ötletek

 

Az óvónénik szinte minden nap találkoznak a gyerekek kézügyességével, azonban ha a gyerkőc kifejezetten neki készít valamit, biztosan nagyon örül neki. Tehát a meglévő ajándék mellé ez is egy szuper opció, amivel még inkább egyedivé lehet varázsolni az ajándékot.

 

A tárolódobozok hasznosságát senki nem kérdőjelezi meg, hiszen minden háztartásban jól jön az apróságok tárolására. A dobozt vagy kosarat megpakolhatjuk néhány ajándékkal, és máris kész egy kisebb ajándékcsomag az óvónéninek. Tehetsz bele egy csomag kávét, teát vagy bonbont is. Ezek mind olyan ajándékok, amik bármilyen alkalommal, kivétel nélkül megállják a helyüket. Ezen ajándékok kombinálásának csak a kreatív fantáziád szabhat határokat, tehát gyere a Lakberbazár oldalára. Inspirálódj, ötletelj, és szedd össze az óvónéninek szánt ajándékot.