Dekoráld otthonodat velünk!

Kérdése van? Hívjon minket! 06-20/252-1552

Vagy írjon nekünk: info@lakberbazar.hu

Blog
Nyitrai Krisztina
2022.08.22 13:30

Miért olyan nagyszerűek a bögrék ajándékba?

Miért olyan nagyszerűek a bögrék ajándékba?

Reggelente általában a legtöbbünk első dolga az, hogy készít magának egy csésze kávét vagy teát, ezért mi határozottan úgy gondoljuk, hogy igazán jó ötlet lehet egyes bögrék ajándékba történő adása a számunkra legkedvesebb személyek számára.

 

Ezt megerősíti egy, a közelmúltban végzett felmérés, amelyben az emberek 60%-a válaszolta azt, hogy érzelmi kapcsolatban áll a bögréjével. További 40% pedig azt mondta, hogy pótolhatatlannak tartja, így ha eltörik, tönkremenne.

 

Az ehhez hasonló statisztikákat nem lehet megcáfolni, de ha még mindig nem vagy meggyőzve, az alábbiakban mutatunk néhány okot arra vonatkozólag, hogy miért is lehet tökéletes ötlet egy bögrét ajándékozni valakinek.

 

Reggeli ölelés

 

Mint ahogy fentebb is írtuk már, kétségtelenül a legtöbb ember szereti forró itallal kezdeni a napját, és ennek a forró italnak, legyen az tea vagy kávé, bizony egy csészébe kell kerülnie. 

 

Képzeld csak el, mit érezne az a különleges személy az életedben, legyen az a kedvenc nagynénéd vagy a legjobb barátod, amikor egy általad, a webáruházunk konyhai felszerelés kínálatából kifejezetten neki választott bögréből inna? Olyan lenne, mintha minden reggel megölelnéd, és így garantáltan nagyszerűen kezdődik majd a napja. 

 

A személyes érintés

 

A bögrék általában egész nap használatban vannak, a reggelitől egészen a vacsoráig. A boldog pillanatokban is rendkívül hasznosak, de gondolj csak bele, hogy a nehézségek idején egy bögre finom, krémes forró csoki vagy tea mekkora gyógyerővel is bír! Ha tehát ajándékba adsz egy bögrét valakinek, az egy különleges emlékeztetőt küld arról, hogy szereted, és törődsz vele.

 

Nagyszerűek lesznek a bögrék ajándékba a pihenés szerelmeseinek

 

Egy hosszú munkanap után a megajándékozott személy felhasználhatja például a tőled kapott zománcos bögrét a kedvenc forró csokoládéjának elkortyolására, miközben relaxál, és megpróbálja kiüríteni a fejéből mindazokat a munkával kapcsolatos dolgokat, amelyeken egész nap kattogott az irodában.

 

A koncentráltság megőrzéséhez sem utolsók

 

Rendkívül gyakori, hogy a diákok, legyen az középiskolai vagy főiskolai hallgató, vagy akár egy felnőtt, aki valamilyen kurzuson vesz részt, a kedvenc italukat kortyolgatva rágják át magukat a tananyagon. Ha pedig azon a bögrén, amibe kitöltik a kávét, a teát vagy a forró csokit, még néhány motivációs szó vagy idézet is szerepel, akkor az még nagyobb löketet tud adni majd az információk hatékonyabb elsajátításához. 

 

Milyen bögrét válassz?

 

Először is próbáld meg megállapítani, hogy a bögrét csak egy meghatározott személynek szánod, amely kellemes asszociációkat vált ki az adott egyénből, vagy szeretnél egy praktikusabb bögrekészletet adni, amelyre jó lesz ránézni, függetlenül attól, hogy kit szolgálnak majd ki?

 

Aztán gondolj a címzettre!

 

A hozzátartozók (főleg a szülők vagy nagyszülők) kaphatnak olyan bögrét, amely valamilyen módon kapcsolódik hozzád. Míg a barátoknak és az ismerősöknek keress olyat, amely megfelel az ízlésüknek vagy kapcsolódik a hobbijukhoz (kedvenc háziállat, futball klub, stb.).

 

Egy bögrével bárkinek örömet szerezhetsz!

 

Tudjuk, hogy a legtöbben napi rendszerességgel használnak üvegcsészéket, és a forró italokat ebben szolgálják fel a vendégeknek. Elismerjük, hogy elegánsabbnak tűnik, mint egy tucat bögre. De garantáltan még ezek a személyek is előveszik néha napján a szekrény mélyén fellelhető bögréjüket, különösen, ha az egy különleges és személyes darab.


Amennyiben segítségre szorulsz a megfelelő bögre kiválasztásánál, akkor ne habozz megkeresni minket. Szakértő kollégáink szívesen megosztják majd veled a tanácsaikat.