Dekoráld otthonodat velünk!

Kérdése van? Hívjon minket! 06-20/252-1552

Vagy írjon nekünk: info@lakberbazar.hu

Blog
Nyitrai Krisztina
2022.07.18 12:51

A családi képkeretek legjobb elhelyezése

A családi képkeretek legjobb elhelyezése

Egy házat otthonná varázsolni egy megtévesztően trükkös feladat, de semmi sem oldja meg jobban, mint a családi képkeretek és a személyes vonások. A családi fotók megkomponálása nemcsak szeretteinket mutatja be, hanem bizonyos életkorokban rögzíti a történéseket, hogy emlékezzünk. Ami különösen fontos, ha úgy tűnik számunkra, hogy ezek a pillanatok túl gyorsan elmúlnak.

 

Az emlékek időkapszulája, valamint a gyönyörű kiállítás, a családi képkeretek és a galériafalak valóban bepillantást nyújtanak a látogatóknak az ott élő személyiségekbe, és mindig nagyszerű beszélgetésindítót adnak.

 

Digitális vs. nyomtatott

 

Bár digitális formában a laptopon keresztül élvezhetjük a családi fotókat, a szakértők szerint nem ugyanolyan hatással vannak a gyermek önértékelésére. 

 

A fiatalok ugyanis tiszteletbeli helynek tekintik a falat. A kiemelkedő családi képek a nappaliban vagy a folyosón pedig jelzik, hogy nagyra értékeljük őket. Azt az üzenetet közvetítik számukra, hogy ezeket az emlékeket érdemes megőrizni. 

 

Helyezd el a fő helyiségekben!

 

Ilyen helyiség lehet akár a nappali, az étkező vagy a játszószoba, ahol a család az értékes emlékeket gyűjti - együtt nevetünk, játszunk és töltjük el minőségi módon az időt. Célszerű tehát ezeket a különleges helyeket olyan emberek képeivel kiemelni, akik igazi otthonná varázsolják ezt a házat. 

 

Ezek a szobák ideális helyszínek lehetnek például egy közepes portré megjelenítéséhez, amelyet büszkén fel lehet függeszteni, hogy megragadja a tekintetet. Egy nagy, 16 x 20 hüvelykes változat nagyszerű kiegészítője lehet a falnak, vagy fontoljuk meg, hogy három kisebb keretet akasztunk fel egymás után egy vonzó, a falon átívelő design érdekében.

 

Családi képkeretek az átmeneti terekben

 

Az átmeneti terek közé sorolhatók a folyosók és lépcsők. A legtöbbünk pedig nem sokat gondolkodik ezeknek a helyeknek a díszítésén, ami nagyszerű lehetőséget kínál arra, hogy kreatívkodjunk a családi fényképek megjelenítésében.

 

Mivel az átmeneti terek egyedi kialakításúak lehetnek, néha hosszú falakkal, keskeny folyosókkal vagy egyedi szögekkel, a kisebb családi fényképek általában megfelelőbbek. Kedvenc fényképeink kollázsformátumban való megjelenítése a 6 db-os képkeretszettünkkel csodálatos módja annak, hogy több fényképet egy helyre akasszunk. 

 

Bónusz szobák

 

Minden otthonban különféle szobák és bónuszterek találhatók, amelyeket gyakran irodának, játszószobának és társalgónak használnak. Ezeket az extra tereket talán nem használják olyan gyakran, mint a fő helyiségeket, de minden bizonnyal továbbra is fontos részét képezik a lakásnak. Függetlenül attól, hogy anya vagy apa keményen koncentrál egy munkaprojektre az irodában, vagy a gyerekek a tökéletes erőd megépítésére összpontosítanak a játszószobában, mindenki mosolyogni fog, ha felnéz egy családi fotóra.

 

Sok ilyen “extra szobában” polcok, íróasztalok vagy egyéb dekoráció is megtalálható. Emiatt érdemes lehet a fényképeket úgy megjeleníteni, hogy ezekre a felületekre kerüljenek a keretek ahelyett, hogy pusztán a falakon lógnának. Például hozzáadhatunk egy fekete márvány mintás, 15x20 cm-es családi képhez ideális állókeretet az irodai asztalra. 

 

Végső gondolatok

 

Ez a három ötlet segíthet eldönteni, mit is kezdj azokkal a képkeretekkel, amelyekbe beleszerettél a Lakberbazár kínálatában. 

 

Függetlenül attól, hogy melyik mellett teszed le a voksodat, garantáltan élvezni fogod, ha olyan emberek képei lógnak a falon vagy néznek veled szembe, akik a legfontosabbak ott, ahol a mindennapi életedet éled. 


Ha bármi kérdésed lenne még, akkor ne habozz megkeresni minket.