Dekoráld otthonodat velünk!

Kérdése van? Hívjon minket! 06-20/252-1552

Vagy írjon nekünk: info@lakberbazar.hu

Blog
Nyitrai Krisztina
2022.11.22 11:14

Használj kozmetikai rendszerezőt a kevésbé hektikus sminkeléshez!

Használj kozmetikai rendszerezőt a kevésbé hektikus sminkeléshez!

Függetlenül attól, hogy a sminkkollekciód egy áruház szépségpultjával vetekszik, vagy csupán néhány szépségápolási cikkhez ragaszkodsz, egy minőségi kozmetikai rendszerező kulcsfontosságú a fésülködőasztalod harmóniájának megteremtésében. Végtére is, az utolsó dolog, amire szükséged van, az az, hogy reggel, mielőtt munkába indulnál, a szemceruzád után kelljen percekig kutatnod.

Hogyan rendszerezheted a sminkjeidet?

 

Mielőtt kiválasztanád a megfelelő tárolót, azt tanácsoljuk, hogy válogasd ki, mely szépségápolási termékeket használod, és melyeket nem. Rendezd a gyűjteményed elemeit márka, szín és/vagy funkció szerint. Így könnyebben átláthatóvá válik, hogy mennyi cuccod van, és képet kaphatsz a szükséges rendszerező méretéről.

 

Válassz olyan tárolási lehetőségeket, amelyek elég nagyok ahhoz, hogy minden terméked elférjen bennük! De nem árt a szegmentált tárolásra is ügyelned, hogy a dolgaidat elkülönítve és láthatóan tarthasd. 

 

Milyen különböző típusai vannak a kozmetikai rendszerezőknek?

 

Az első típusba tartoznak a tálca stílusú rendszerezők, amelyek általában műanyagból készülnek, és különböző rekeszekkel rendelkeznek, így különféle kozmetikai termékek tárolására alkalmasak. Legfőképpen akkor számítanak ideális választásnak, ha szerény sminkkészlettel rendelkezel, de szeretnéd jobban átlátni.

 

Aztán ott vannak még az egyedi tárolók, amelyek speciális felhasználásra készültek. Ezek leginkább akkor megfelelőek, ha egy sminktermékből több verzió is van a birtokodban. De nem feledkezhetünk meg a többszintes kozmetikai rendszerezőkről sem, amelyek akrilból készülnek, és átlátható fiókokkal vannak ellátva. Így megkönnyítik a keresgélést egy-egy dolog után.

 

Ha egy olyan tárolót keresel, amely nem foglal helyet a fésülködőasztalnál, és akkor veszed elő, amikor csak szeretnéd, a fogantyúval ellátott sminkdobozok nagyszerű lehetőségnek számítanak. Legutolsónak pedig a forgó kozmetikai rendszerezőket hagytuk, amelyek használatának legfőbb előnye a sminkekhez való könnyű hozzáférhetőség. 

 

Melyik rendszerezőnket melyik sminktermékhez érdemes használnod?

 

A sminkek és kozmetikai termékek rendszerezésének nagyobb része annak megértésében rejlik, hogy mely termékekhez melyik tartó a legmegfelelőbb. Néhány általános tipp követésével viszont megbizonyosodhatsz arról, hogy a megfelelő rendszerezőt választottad-e ki az adott terméktípushoz. Ha csak az alapelemekkel rendelkezel, mint amilyen a rúzs, az alapozó, a púder vagy a szemhéjfesték, akkor számodra az 5 rekeszes tárolónk - legyen az az M-es vagy L-es méretű - tökéletesen meg fog felelni. Mindent rendezetten tart, ráadásul a reggeli rohanás közepette mindig tudni fogod, hol találod a kedvenc piros rúzsodat. 

 

Amennyiben ez a kollekció kibővül néhány szemhéjfestékkel, szemöldökceruzával, kis ajakbalzsamokkal vagy kompakt púderekkel, akkor a kerek vagy a szív alakú kozmetikai rendszerezőnket ajánljuk, amelyek középső része lehetővé teszi a nagyobb termékek, például kozmetikai ecsetek, nagyobb alapozók, körömlakkok vagy rúzsok elhelyezését is.

 

De ha elég mély fiókjaid vannak, az A5 vagy A6 rattan kosaraink is nagyszerű lehetőséget kínálnak a smink, a bőrápoló és egyéb szépségápolási cikkek tárolására. Lágyabb megjelenést biztosítanak, mint a műanyag tárolók. Abban az esetben pedig, ha nincs fiókod, a mosdókagylón is jól mutatnak.


Most, hogy tudod, mi a titka a kozmetikai termékeid rendezetten tartásának, egy kicsit kevesebb gondot okoz majd a reggeli készülődés. Ha bármi kérdésed felmerült a fentebb leírtakkal kapcsolatban, akkor keress minket bátran!