Dekoráld otthonodat velünk!

Kérdése van? Hívjon minket! 06-20/252-1552

Vagy írjon nekünk: info@lakberbazar.hu

Blog
Nyitrai Krisztina
2022.12.20 08:41

Tippek a mustársárga szőnyeggel történő dekoráláshoz

Tippek a mustársárga szőnyeggel történő dekoráláshoz

Amennyiben egy olyan módszert keresel, amelynek segítségével ragyogóan fényes és vidám megjelenést kölcsönözhetsz a fürdőszobádnak, akkor érdemes lehet megfontolnod egy mustársárga szőnyeg elhelyezését. Egy olyan dekorációs elemét, amely a kontrasztosságának köszönhetően igazán sokoldalú. Sőt, akár kiváló fókuszpontként is szolgálhat a helyiségben. 

 

Mustársárga szőnyeg használata a hangulatod javítása érdekében

 

A sárga különféle árnyalatai tökéletesen helyettesítik a napsütést a ház azon területein, ahol hiányzik a természetes fény. Tehát amennyiben a fürdőszobádat nem árt kicsit világosabbá tenni, érdemes egy mustársárga szőnyeg és egyéb sárga kiegészítők hozzáadásával próbálkoznod. 

 

Továbbá, ha optimizmust szeretnél kelteni a mindennapi életedben, akkor a sárga belső terek bizonyítottan pozitív hozzáállást váltanak ki. Ezt a színt ugyanis a különféle árnyalataival a színterápiában, vagy más néven kromoterápiában a hangulat javítására használják, mivel arra késztetik az embereket, hogy legyőzzék az életükben felmerülő nehézségeket.

 

Most pedig szeretnénk adni néhány tippet azzal kapcsolatban, hogy hogyan dekoráld a fürdőszobát mustársárga szőnyegekkel, és mit érdemes figyelembe venned a lehelyezésük előtt.

 

  •  tipp

 

 

Egyes fürdőszobai szőnyegek mutatósabb kialakításúak, mint mások. Ha modern fürdőszobai dekorációra vágysz, próbálj meg ragaszkodni az egyszerű modellekhez - minél kevesebb minta van a szőnyegen, annál jobb! Vagyis ebben az esetben az Emilio szőrme fürdőszobaszőnyegünket pont neked találták ki. De az sincsen kizárva, hogy mintásabb verziókhoz nyúlj. Arra viszont mindenképpen ügyelj, hogy ne ess túlzásokba, különben túl zsúfoltnak tűnik majd a helyiség. 

 

  •  tipp

 

 

Bármilyen szőnyeg vásárlásakor gondolj arra, hogy milyen gyakran érkeznek hozzád vendégek, és inkább a puha padlót részesítik előnyben, vagy a csupasz csempe lenne a legjobb számukra. E kérdések megválaszolása segít a számodra leginkább megfelelő fürdőszobai szőnyeg kiválasztásában.

 

  •  tipp

 

 

A fürdőszobai szőnyegek gyakran a helyiség dekorációjának középpontjában állnak, mert megakadályozzák azt, hogy a hideg padlón kelljen állnod, miközben az egyszerű csempe látványosságait is kiemelik. A mustársárga fürdőszobai szőnyegek stílusa, anyaga és kialakítása tekintetében azonban számos különböző lehetőség közül választhatsz, ezért kulcsfontosságú, hogy tudd, mi fog a legjobban működni a helyiségben. 

 

Ha például padlófűtés van, akkor érdemes egy gumiból vagy egy vinilből készült verziót választani. Abban az esetben pedig, ha a szőnyeg a fürdőkád vagy a zuhanykabin körül van elhelyezve, akkor a gumihátlappal ellátott modellek különösen hasznosak lehetnek számodra.

 

  •  tipp

 

 

Mielőtt bármit is tennél, győződj meg arról, hogy a kiszemelt mustársárga szőnyeg méretileg tökéletesen passzol-e a helyiségbe, hogy elkerüld az olyan problémákat, mint az egyik oldalról a másik oldalra történő elcsúszása vagy egyik oldalán való összecsomósodása. 

 

  •  tipp

 

 

A fürdőszobai szőnyegek igazán nagy potenciállal rendelkező lakástextilnek minősülnek. Ha például kicsi a fürdőszobád alapterülete, akkor helyezz el kerek szőnyegeket a tükör elé, amelynek köszönhetően a helyiség vizuálisan sokkal nagyobbnak tűnik majd. Ha pedig egy nagyobb fürdőszobába vásárolsz szőnyeget, fontos, hogy ne válassz túlságosan világos árnyalatot a mustársárgából, hogy elkerüld az erős fényvisszaverődés okozta torzulást.


Reméljük, hogy hasznosnak találtad a tippjeinket. Ha időközben bármilyen kérdésed felmerült volna, akkor ne habozz hozzánk fordulni.