1.000,-Ft vásárlás felett használja őszi kuponkódunkat a 10% kedvezményért: OSZ10

Kérdése van? Hívjon minket! 06-20/252-1552

Vagy írjon nekünk: info@lakberbazar.hu

Blog
Nyitrai Krisztina
2022.05.18 09:10

Fehér porcelán bögre – elegáns módja a forró italok élvezetének

Fehér porcelán bögre – elegáns módja a forró italok élvezetének

Akár otthon, akár közvetlenül az irodába érkezés után – a reggeli kávé, cappuccino, latte macchiato vagy eszpresszó fogyasztása sokak rituáléjává vált, ahogy ezeknek a csodás koffeines italoknak a csábító illata felszáll a fehér porcelán bögréből, elkényeztetve az ízlelő bimbóikat igazán ínycsiklandó aromákkal.

Amikor étkészletet választunk az otthonunkba, semmiképpen sem szabad figyelmen kívül hagynunk a porcelán termékeket sem. Sokan közülünk azt gondolják, hogy túl kényes a mindennapi használatra (különösen akkor, ha néhány aktív gyerek is van a házban), vagy túl drága és túl költséges. 

 

Azonban ez nem így van! Hadd osszuk meg, hogy a porcelán valójában miért tökéletes edény alapanyag mindenki számára – és minden alkalomra. De először jöjjön néhány tévhit ezzel a matériával kapcsolatban. 

 

A porcelán nem tartós

 

Valójában a minőségi porcelán tartós. Ez teszi tökéletessé minden háztartásba – még elfoglalt családok számára is, bármilyen korosztályú gyerekekkel.

 

A porcelán csak kézzel mosható

 

Ez sem igaz! A porcelánt kétszer égetik ki a kemencében, jellemzően 2372 Fahrenheit-fok feletti hőmérsékleten, ami üvegszerűvé, erőssé és tartóssá teszi az elkészült terméket. Pontosan emiatt pedig nyugodtan mosható mosogatógépben, és melegíthető mikrohullámú sütőben is – ha megfelelő agyagot használnak az elkészítéséhez. 

 

Egyébként egy korábbi blogcikkünkben már boncolgattuk már egy picit a használatának előnyeit.

 

Stílus bármilyen alkalomra

 

A fehér porcelán a reggelitől az alattomos éjféli harapnivalókig elkísér minket. Ahogy korábban is írtuk, a porcelán étkészletek tartósak a mindennapi alkalmakra, például reggelire a gyerekekkel. 

 

Ezután pedig könnyedén felöltöztethetjük őket bármilyen különleges eseményre vagy bulira. Állítsunk össze egy teljesen fehér asztalt az előkelő megjelenéshez, vagy adjunk hozzá színes szalvétákat a kötetlenebb, de ünnepi környezethez!

 

Szolgáljuk fel ízlésesen az ízletes italainkat fehér porcelán bögrében!

 

A reggeli kávé elkortyolása mellett a barátok és a család megvendégeléséhez is az elegáns fehér porcelán bögrék jelentik a legmegfelelőbb választást. 

 

Megvan az oka annak ugyanis, hogy a porcelánt „fehér aranynak” is nevezik. Ezt az elegáns és finom kerámia terméket évszázadok óta használják kiváló minőségű edények készítésére, amelyek egyedülálló lágy fényűek és sima, nem porózus felületi szerkezettel rendelkeznek. 

 

Akár természetes fehérben, akár elegáns dekorációkkal vagy finom domborművekkel van díszítve – tetszetős megjelenésükkel a porcelán bögréink olyan exkluzív stíluselemekké avanzsáltak, amelyeket szívesen használunk a hétköznapok során. Az egyes kollekciók ízléses darabjai különböző stílusúak, a klasszikus egyszerűségtől az innovatív alkotásokig terjednek. 

 

Mix & match 

 

Ne féljünk összekeverni a fehér porcelán edényeket! Legyünk kreatívak, és kombináljuk a különböző formájú tányérokat, tálakat és bögréket a személyes hangulat érdekében. Mivel mindegyik fehér, nem hibázhatunk semmilyen kombinációval. 

 

Időtlen elegancia ajándékba

 

A teljes étkészlet népszerű ajándék lehet esküvőre vagy különleges születésnapra, de a kiválasztott porcelán bögrék tökéletes hostess ajándékok is lehetnek. Indoklás nélkül megvendégelhetjük egy kedves barátunkat, vagy egyszerűen csak köszönetet mondhatunk egy gyűjthető bögrével valamelyik kollekcióból.


Reméljük, hogy ezzel a cikkel sikerült kicsit felcsigázni a porcelán bögrék iránt. Ha esetleg tanácsra lenne szükséged a választásodat illetően, akkor ne habozz megkeresni minket a weboldalon megadott elérhetőségeinken.