A mai napon mindent INGYEN KISZÁLLÍTUNK!
Kérdésed van?
Hívj minket! 06-20/252-1552
Írj nekünk: info@lakberbazar.hu
Rózsafánk sütő forma - nyeles
Anyaga: rozsdamentes acél, fa
Mérete:
15 cm átmérőjű és 2,1 cm magas a forma,
27 cm hosszú a nyele,
46 cm a teljes hossza
Tisztítása:
meleg mosogatószeres vízzel mossa el, öblítse le.
Ne használjon karcosodást okozó szereket és eszközöket.
Fánk recepajánlat kb.: 40 darabhoz:
Hozzávalók:
- 0,5 liter tej
- 5 db tojás
- 3 evőkanál cukor
- 1 csipet só
- 1 késhegynyi szódabikarbóna
- 20 dkg finomliszt (szükség szerint)
- 5 dl napraforgó olaj (a sütéshez)
- 2 evőkanál porcukor (a szóráshoz)
Elkészítés:
A tojásokat tálba ütjük, és összekeverjük a cukorral. Apránként hozzáadjuk a tejet, és annyi lisztet, hogy palacsintatészta sűrűségű masszát kapjunk, plusz a sót és a szódabikarbónát is hozzákeverjük. (A lisztet szűrőn átszitáljuk, hogy ne legyen csomós.)
Serpenyőbe olajat öntünk, felmelegítjük, a sütőformát belehelyezzük.
Mikor már minden felforrósodott, akkor a formát belemártjuk a tésztába, majd a forró olajba visszahelyezzük.
Vigyázzunk, hogy ne merüljön bele, mert akkor sütés után nem jön le a formáról a sütemény.
(2-3 mm-t hagyxjuk szabadon a tetején.)
Hirtelen átsül (kb. 30 másodperc).
A megsült tésztát az olajból kiemeljük, egy tálca felett megrázogatjuk és tálcára helyezzük.
Amikor az összes fánk kisült, porcukorral gazdagon megszórva kínáljuk.
Kérdésed merült fel? Rugalmas és segítőkész ügyfélszolgátunkat bizalommal hívd a 06-20/252-1552-as telefonszámon vagy írj nekünk a info@lakberbazar.hu e-mail-címre. Tudd, hogy határidőn belül szállítunk, kényelmes átvételi lehetőségeket biztosítva. Gondos és biztonságos csomagolásban küldjük termékeinket, így biztosan sértetlenül kapod meg a kiszemelt terméket.