Dekoráld otthonodat velünk!

Kérdése van? Hívjon minket! 06-20/252-1552

Vagy írjon nekünk: info@lakberbazar.hu

Takarók

Takarók

 

Ha azt kérdezed tőlünk, hogy mi az egyik legjobb érzés a világon, akkor a válaszunk garantáltan az lenne, hogy egy finom, puha takaró alá kucorodni egy hideg estén.

 

A Lakberbazár takarók széles választékát kínálja, a szőrmehatásúaktól kezdve a könnyebb akril darabokig. Akár az ágyra, akár a kanapéra teríted le őket, ezek a takarók tökéletes sarokköveit alkotják majd az otthonodnak. Az ideális darab kiválasztásánál azonban számos szempontot figyelembe kell venned. A szín, a méret, a stílus, a textúra, a helyszín és a te személyes stílusod egyaránt szerepet játszik a döntéshozatalban. 

Nincs is annál jobb, mint egy hosszú és fárasztó hét után péntek este végre átöltözni pizsamába, meggyújtani egy mennyei illatú gyertyát, bekapcsolni egy jó hangulatú filmet, tölteni egy pohár vörösbort, és a legpuhább takaróval a kanapéra kucorodni. Ugye te is egyetértesz velünk? 

 

Ha már elkezdted felkutatni az ideális darabokat, akkor észrevehetted, mekkora választék is van a piacon. Többféle méretben, színben és stílusban kaphatók, ami azt jelenti, hogy a pár ezer forintos verzióktól a több tízezer forint értékű változatokig terjedhetnek. A felhasznált anyag általában az, ami leginkább befolyásolja az árat - a poliészter és a szintetikus szálak a kedvezőbb árúak, a gyapjú pedig a legdrágább.

 

Találd meg a vadiúj kedvencedet a lakástextilek között! Fedezd fel a különböző méretben és egyedi dizájnnal készült, puha, meleg takaróinkat, amelyek minden helyiséget barátságos és kényelmes menedékké varázsolnak. Ideálisak lesznek a mozimaratonokon, az utazások alkalmával és a hűvös reggeleken is. 

 

Válaszd ki a megfelelő színt!

 

Egy jól megválasztott takaró nagyszerű módja annak, hogy színfoltot kölcsönözzön egy egyébként semleges térnek, vagy úgy is megválasztható, hogy szépen illeszkedjen a meglévő dekorációhoz.

 

Az olyan meleg, őszi árnyalatok, mint az égetett narancs, mustársárga, barna, sötétkék, fenyőzöld, szürke és bordó, hangulatosabbá tehetik a helyiséget. Másrészt a nyugtató földszínek, amelyek elegánsak és a legtöbb dizájnt kiegészítik, felhasználhatók a nyugalom érzésének elősegítésére.

 

Csak óvatosan a mintákkal

 

Ellentétben a színekkel, amelyek könnyen keverhetők egymással, a mintákkal kicsit bonyolultabb dolgozni. Ha túl sok van belőlük egy szobában, túlságosan kaotikusnak tűnhet a tér.

 

Amennyiben nem használtál semmilyen mintát a dekorációban, és ha azok egyik berendezésen sem szerepelnek, a mintás takaró beválthat - ellenkező esetben a legjobb, ha letisztult színeket választasz.

 

Kanapéra elhelyezett takarók

 

Akármilyen kanapéval is rendelkezel, garantáltan jobban fest majd, ha például az igazán sokoldalú Carla Eva Minge 3D hatású takarókkal kombinálod. Ugyanis azonkívül, hogy melegen tartanak, egy kis színt és stílust vihetnek a helyiségbe. 

 

Az általad preferált takaró színét és textúráját érdemes a szezonok alapján kiválasztani. Egy vastag gyapjú darab rusztikussága például remekül funkcionálhat ősszel és télen, míg a világosabb árnyalatú, kevésbé sűrű szövésű anyagból készült takarók tökéletes választásnak bizonyulnak egy meleg nyári estére. 

 

Ha pedig már nem használod őket, akkor hajtsd össze, és tedd a kanapé hátuljára, hogy tiszta és rendezett megjelenést kapj. 

 

Ágyra elhelyezett takarók

 

Dobd fel az ágyadat a kínálatunkban kapható takarók egyikével, hogy extra meleget nyújtson! Illetve, ha belefáradtál az ágynemű folyamatos cseréjébe, mert túl gyorsan halmozódnak fel rajta a szennyeződések, akkor szintén egy extra takaró lehet a megoldás. Az akril vagy pamut alapú darabok például könnyen moshatóak mosógépben, és pillanatok alatt megszáradnak.