Dekoráld otthonodat velünk!

Kérdése van? Hívjon minket! 06-20/252-1552

Vagy írjon nekünk: info@lakberbazar.hu

Blog
Nyitrai Krisztina
2022.01.17 13:32

Világító ablakdísz – az ünnepi készülődés alapjai

Világító ablakdísz – az ünnepi készülődés alapjai

Nyilvánvalóan a világító ablakdíszek mindenki számára ismerősnek kell, hogy legyen, ugyanis már nem egy új keletű találmányról van szó. Már évek óta nagy sláger az ünnepi készülődés területén, hiszen kicsik és nagyok, fiatalok és idősek egyformán kedvelik.

Emeld az ünnepi hangulatot varázslatos díszekkel, látogass el hozzánk és gyűjtsd be időben a szükséges kellékeket. Spórolj meg magadnak és a családnak értékes perceket és órákat, amiket az ünnepi hajtás során a díszek beszerzésére pazarolsz.

 

Az ünnepi készülődések tekintetében tehát abszolút nem mindegy az időzítés, ezt azonban sokan nem tudják betartani, azonban érdemes lenne. Ideje betervezni az évközi teendők közé az ünnepi díszek és ajándékok beszerzését. 

 

Időzítés

 

Nagyon sokan úgy vélik, hogy az ünnepi készülődés november és december környékén aktuális, azonban ez csak részben igaz, mivel a készülődéshez hozzátartozik a díszítőelemek beszerzése is. Ezzel a gondolkodással rengeteg időt spórolhatsz meg az év végi nagy eseményre. Nagyon fontos, hogy az ünnepi nagy rohanásban a díszítés gyerekjáték legyen. Mivel a nagytakarítás mellett a menü összeállításáról és a hozzávalók beszerzését követően még az ajándékok megvásárlásáról nem is beszéltünk. Itt jön képbe a megspórolt idő, mivel a fent említettek közül esetleg az ajándékokat tudjuk beszerezni szép fokozatosan az év egész részében. 

 

Ez is egy remek stratégia, mivel webáruházunk ünnepi termékek része az év minden napján elérhető, tehát bármikor megveheted az ideális kellékeket. Így tehát több idő jut a sütés-főzés folyamatára és persze a családra.

 

Ünnepi díszítés

 

Nagyon fontos tehát a megfelelő időzítés a vásárlást illetően, erre nem is lehetne megfelelőbb ötlet, mint egy remek felépítésű ünnepi terv. Ebben a tervben előre megírhatod, hogy milyen színekben képzeled el az idei karácsonyt. Milyen formák és anyagok legyenek a dominánsak a dekorációban, és ennek tudatában időben tudsz készülni az ünnepekre. Még ha nem is használsz fel mindent az adott évben, akkor se aggódj, hiszen jó lesz a következő évben.

 

Pontosan ilyen a világító ablakdísz is, ami mellesleg soha nem megy ki a divatból, és így bátran megvásárolhatod előre is. Nem kell attól félned, hogy túl sok, és nem tudod hova kitenni az ünnepek közeledtével, mert évenként cserélgethető. Ezzel felválta fogod tudni őket használni, és így ti sem untok rá, és olyan, mintha minden évben újat vettél volna. 

 

Megfelelő hangulat megteremtése világító ablakdísszel

 

Amellett, hogy az ünnepi hangulatért felelős világító ablakdíszek felkerülnek, természetes széles körben válogathatsz a szebbnél szebb díszek között. Minden karácsonyi dísz az ünnepi hangulatot szolgálja, ezért egy nagyon jó családi program is a közös díszítés. Eközben amellett, hogy együtt vagytok, megoldódik a dekorációs kérdés is. Ezen ünnepi kellékek beszerzéséhez látogass el hozzánk az év bármely részében, és szerezd be őket időben.

 

A világító ablakdíszek tévhite egyébként, hogy kizárólag karácsonykor hasznosíthatók. Azonban egy zseniális megoldás, amennyiben a család bármely tagja nem tud teljesen sötétben aludni. Falra is vagy szekrényre is egyaránt felszerelhető. Főleg a kicsiknél előforduló eset, hogy a teljes sötétben félnek, és a felnőtteknek is szükségük lehet hangulatvilágításra. Erre az alkalomra tökéletes ötlet ezt a díszt használni, amit elég csak éjszakára beüzemelni, és máris kész a hangulatos körülmény az alváshoz.