Dekoráld otthonodat velünk!

Kérdése van? Hívjon minket! 06-20/252-1552

Vagy írjon nekünk: info@lakberbazar.hu

Tárolók

Tárolók

 

Az évek során rengeteg konyhai, fürdőszobai kiegészítőt képesek vagyunk felhalmozni lakásunkba, amiket már nincs az a polc, ami elbír. Sokunknak bizony ismerős lehet ez a felmerülő probléma. Főként a hely megtakarítását szeretnénk elérni, amire a legtökéletesebb választás a tárolók. 

 

Az apróságokat és a kevésbé dísztárgyként használatos elemeket jó egy helyen tartani. Egy olyan helyen, ami összefogja őket, és nem esnek le a polcról vagy a konyhaszekrényről. A tárolók széles választékában te is megtalálod a lakásod stílusához passzoló dobozt vagy kosarat.


31termék 120
10
Raktáron - Várható szállítás 2-4 munkanap. : 1 db
Méret:
18x28x13 cm
Minta:
Jévarázs
Anyag:
Műanyag
2 601 Ft
2 890 Ft 
10
Raktáron - Várható szállítás 2-4 munkanap. : 1 db
Méret:
28x38x22,5 cm
Minta:
Jévarázs
Anyag:
Műanyag
5 571 Ft
6 190 Ft 
Raktáron - Várható szállítás 2-4 munkanap. : 10 db
Szín:
Fehér
Méret:
27,5x8x6 cm
Anyag:
Műanyag
635 Ft
Raktáron - Várható szállítás 2-4 munkanap. : 58 db
Szín:
Fehér
Méret:
27,5x10,5x6 cm
Anyag:
Műanyag
790 Ft
Raktáron - Várható szállítás 2-4 munkanap. : 2 db
Szín:
Bézs
Méret:
14x19,5 cm
Anyag:
Műanyag
850 Ft
Raktáron - Várható szállítás 2-4 munkanap. : 2 db
Szín:
Bézs
Méret:
25x19 cm
Anyag:
Műanyag
890 Ft
Raktáron - Várható szállítás 2-4 munkanap. : 2 db
Szín:
Sötétbarna
Méret:
25x19 cm
Anyag:
Műanyag
890 Ft
Raktáron - Várható szállítás 2-4 munkanap. : 46 db
Szín:
Fehér
Méret:
31x15x7,5 cm
Anyag:
Műanyag
1 065 Ft
Raktáron - Várható szállítás 2-4 munkanap. : 2 db
Szín:
Barna
Méret:
12x22x5 cm
Anyag:
Fa
1 245 Ft
31termék 120

Tárolók használata

 

Webáruházunk tárolók kategóriájának termékei között számos célra használható tárolókat, dobozokat és kosarakat találsz. Igyekszünk a lehető legszélesebb választékot felvenni aktuális kínálatunkba, ezzel is megkönnyíteni a lakásodba leginkább passzoló elem kiválasztását. Érdemes tehát gyakran visszalátogatni és felfedezni a tárolók kategória nyújtotta sokszínűséget. Hiszen minden lakás, fürdőszoba, nappali vagy konyha megérdemel egy kis újítást, amit webáruházunk összes kategóriája felkínál. 

 

A tárolók kategóriában többféle színben találsz dobozokat fedéllel vagy anélkül, szögletes vagy kerek tárolókat, kosarakat és dobozokat. Ezek mind tökéletesek például a fürdőszobai piperedolgok egységes tárolása céljából. A női sminkes kellékek bizony mindig elkallódnak vagy csak szimplán jó lenne őket rendszerezni és egy helyen tartani. A konyhában is megállja a helyét egy ilyen kosár vagy tárolódoboz. Ugyanis a mindennapokban kevésbé használatos fűszereket általában az eredeti zacskójában hagyjuk. Ezek azonban kiszóródhatnak, tehát ezen fűszerek és alapanyagok megkövetelik a rendszerességet és sokkal esztétikusabb is ilyen módon tárolni őket. Jobb is átlátni így a rendelkezésre álló készletet.

 

A szemetes tároló esztétikai kinézete mindig előnyös a konyhában, hiszen színét tekintve kiválaszthatod a konyhabútorhoz leginkább illő darabot. Ami praktikussága lévén pedál segítségével nyitható, az például főzés közben igazán hasznos. A korábban gondolt “a szemetest inkább el kell rejteni a mosogató alá” gondolkodásmódnak vége. Hiszen egy szemetes is lehet modern és ízléses, ami nem fogja elrontani a konyhai összhangot.

 

Rendszerezés

 

A gyerekeknek szánt játékok idővel felhalmozódnak, ugyanúgy, mint a felnőttek dolgai is. Ezeket rendszerezni és egységesen egy helyen tárolni egy olyan dobozban a legjobb, aminek teteje is van. A kisebbnél kisebb játékok tárolása bizony fejfájást okoz a szülőknek, mivel sok pici tárgyat a szőnyegen elterítve nem igazán célszerű hagyni. Az ezzel járó hátrányokat sokan tapasztalták már, amikor egy apró játék a földön maradt és rálép az ember, az igen kellemetlen. A különböző nagyságú dobozok mesefigurákkal díszítve minden gyermek kedvenc játékos dobozává válik. Ilyen tárolókkal az elhelyezés és a játékok elpakolása is gyerekjáték lesz. 

 

Az iskolába készülve a tízóraik elkészítését követően gyakran választják a zacskókat, és ebbe csomagoljuk a gyerekek szendvicsét. Hosszú távon azonban a szendvicstartó sokkal környezetbarátabb megoldás, és a gyerekeknek is jobban tetszik, ha mesefigura van rajtuk.

 

Egy szó mint száz, minden háztartásban szükség van a tárolókra, amik napjainkban nem csak praktikusak és helyet takarítanak meg nekünk, kinézetre is igen látványosak. Térj vissza hozzánk, és fedezd fel a tárolók széles választékát.