Dekoráld otthonodat velünk!

Kérdése van? Hívjon minket! 06-20/252-1552

Vagy írjon nekünk: info@lakberbazar.hu

Ágyneműhuzatok

Ágyneműhuzatok

 

Mi a Lakberbazárnál komolyan vesszük az alvást – nincs is jobb, mint kényelmesen eltölteni ezt a drága időt gyönyörű, kiváló minőségű ágyneműhuzatok alatt. A kínálatunk minőségi, modern ágynemű garnitúrákat tartalmaz természetes szálakkal a tökéletes melegség és puhaság érdekében.

 

Szóval akár egy puha szatén ágyneműben alvó típus vagy, akár egy nyomott huzatra vágysz, amely színesíti a hálószobádat, biztosan megtalálod majd a számodra ideális darabot. Az egyszemélyes ágyra való huzattól egészen a szuper king matrac méretig, többféle ágyneműt kínálunk. Adj a hálószobádnak egy végső simítást olyan ágyneműhuzatokkal, amelyek illeszkednek az alvási preferenciáidhoz és stílusodhoz!


371termék 120
371termék 120

Tekintettel arra, hogy az életünk közel egyharmadát ágyban töltjük, a minőségi ágyneműhuzatok megválasztása elengedhetetlen ahhoz, hogy az ágyad egy olyan pihentető menedék legyen, amelynek lennie kell.

 

Szóval azok, akik azt gondolják, hogy az ágyneműhuzat-választás nem igazán számít, hosszú távon bizony rá fognak jönni, hogy ez közvetlenül befolyásolja a kényelmüket és a pihenésüket. 

 

Mit érdemes figyelembe venni az ágynemű garnitúra vásárlásakor? Tekintsd meg a tippjeinket, hogy megtaláld a számodra tökéletes textíliát

 

Megfelelő anyagú ágyneműhuzatok

 

Szatén, pamut szatén, lyocell, poliészter, pamut - manapság nagyon sokféle anyagú ágyneműhuzat közül választhatsz. De mégis mi alapján különböztethetjük meg őket? 

 

Nos, a poliészter ágynemű a legolcsóbb verzió, és talán a legkevésbé kényelmes is, mivel a poliészter egy szintetikus és nem lélegző anyag. A másik végletet a szatén jelenti, amely talán az egyik legpuhább és legmenőbb szövet, de ugyanakkor az egyik legdrágább is. 

 

Ha az ágyneműhuzatokban leggyakrabban használt anyagokról van szó, egyértelműen pamut a király - minél nagyobb az aránya, annál jobban szellőzik maga a huzat. Pontosan emiatt az ágyneműink nagy része 100% pamutból készült, amelyek nemcsak elvezetik a nedvességet, hanem fantasztikus érzést is nyújtanak. 

 

Ügyelj a szálak számára!

 

Minél nagyobb a szálszám, annál puhább és kevésbé sérülékenyebb lesz a garnitúra. Tehát ezt mindenképpen érdemes figyelembe venni a vásárlásnál, mert a jövőben nagyon is megtérülhet. 

 

Megfelelő szín

 

Melyik az a szín, amely egy igazi klasszikus és rendkívül megnyugtató is egyben? Eltaláltad, a fehér. Ez az az árnyalat, amely soha nem szűnik meg divatosnak lenni, ebből fakadóan az egész év folyamán ideális választás lehet. Ugyanakkor a fehér ágyneműhuzat rendkívül világossá teszi a szobát, így még jobban elnyeli a napsugarakat. 

 

Amennyiben kipróbálnál valami váratlant, akkor nem lőhetsz mellé például egy Dina világosszürke pamut-szatén ágynemű garnitúrával. Ez ugyanis nem túl sötét ahhoz, hogy teljes homályba borítsa a szobát, mégis épp elég varázsa van ahhoz, hogy sokkal stílusosabbnak tűnjön tőle a helyiség.

 

Mosás

 

Egyes ágyneműk speciális mosási követelményeket támasztanak. A selyem és a szatén ágyneműhuzat mosásakor érdemes kifejezetten kényes anyagokhoz készült mosószert használni, illetve óvatosan, hideg vízzel kimosni őket. 

 

Bár a vászon hasonlít a pamuthoz, a lenszálak gyengébbek, és fokozott odafigyelést igényelnek. Pontosan emiatt meleg (nem forró) vízzel, kímélő cikluson érdemes mosni őket.

 

A tencel szálak teljesen természetes szálak, amelyeket környezettudatos eljárásokkal, fenntartható forrásból származó fa felhasználásával hoztak létre. Kivételesen légáteresztő, és teljesen természetes tulajdonságai baktérium- és allergénállóvá teszik. A pamuthoz hasonlóan viszonylag strapabíró anyag, de azt javasoljuk, hogy inkább kímélő vagy hideg ciklusban mosd ki.