1.000,-Ft vásárlás felett használja őszi kuponkódunkat a 10% kedvezményért: OSZ10

Kérdése van? Hívjon minket! 06-20/252-1552

Vagy írjon nekünk: info@lakberbazar.hu

Figurák és gömbök

Figurák és gömbök

 

A dekoratív figurák és gömbök bármilyen komódot, polcot vagy kis asztalkát pillanatok alatt figyelemfelkeltővé varázsolnak. Ennek ellenére ritkán látjuk őket az ismerőseink otthonaiban. Miért? Mert első pillantásra túl soknak tűnhetnek a tipikus belső terekhez. De legyünk őszinték, nem feltétlenül kell telepakolni a nappalidat csicsás elemekkel, ehelyett válassz valami aprót és imádnivalót, ami minden mást kiegészít.

 

A kínálatunkban találhatsz kisebb és nagyobb méretű verziókat egyaránt, így biztosan rálelsz arra a dekoratív elemre, amely csodásan mutat majd a te otthonodban is. 


73termék
10
Raktáron - Várható szállítás 2-4 munkanap. : 1 db
Szín:
Ezüst/arany
Méret:
6 x 10 x 35 cm
Anyag:
50% poliészter gyanta, 50% kőagyag
10 588 Ft
11 765 Ft 
Raktáron - Várható szállítás 2-4 munkanap. : 3 db
Szín:
Fa barna és szükre
Méret:
36x13,5x4,5 cm
Minta:
HOME felirat
5 750 Ft
Raktáron - Várható szállítás 2-4 munkanap. : 4 db
Szín:
Fa barna és szükre
Méret:
36x13,5x4,5 cm
Minta:
RELAX felirat
5 750 Ft
Raktáron - Várható szállítás 2-4 munkanap. : 1 db
Szín:
Fa barna és szükre
Méret:
36x13,5x4,5 cm
Minta:
ZEN felirat
5 750 Ft
 
73termék

A dekoratív figurák és gömbök használata nagyszerű módját jelenti annak, hogy fokozd az otthonod belső terének szépségét, mivel mélységet és dimenziót adhatnak bármely helyiségnek. Nem számít, milyen alakú, méretű vagy formájú, ezek az elemek mindenkit megszólítanak. 

 

Íme néhány tipp arról, hogy hogyan használhatod a kínálatunkban szereplő figurákat és a gömböket az otthonod belső kialakításához.

 

A dekoratív figurák és gömbök, mint a szoba fókuszpontjai

 

A fókuszpont megadja az alaphangot a design összes többi eleme számára. A Dorina áttört vagy a Kali kör alakú figuráink például tökéletesek lehetnek erre a célra. Helyezd el őket az előtérben, és garantáltan felkeltik majd a vendégek figyelmét. Ha pedig inkább egy kisebb darabot szeretnél kiemelni, érdemes megfontolnod azt, hogy talapzatot emelsz neki, és azon helyezed el.

 

Néha viszont a fókuszpont az építészeti tervezés egy részét képzei, például egy hatalmas ablak vagy egy kandalló formájában. Ebben az esetben a dekoratív figurák és gömbök segítségével még inkább hangsúlyozhatod az otthonod ezen részét. Például úgy, hogy a kandalló fölé vagy köré, ablak mellé stb. helyezed el a kínálatunkból kiválasztott darabokat. 

 

Gondolkozz kicsiben!

 

Legtöbben nem élünk hatalmas kastélyokban, így nics túl sok szabad tér a nagyobb, dekoratív elemek számára. Mindannyiunknak van azonban egy-két üres polca, amely tökéletes a kisebb méretű figurák és gömbök elhelyezésére. A 7*14*35-ös és 8*10*35-ös elemeink például nagyszerű választásnak bizonyulnak nyitott polcokhoz és dohányzóasztalokhoz. De elhelyezheted őket akár egy lámpa alatt is az éjjeliszekrényeden, hogy a fény kiemelje a szépségüket. A lehetőségek száma végtelen.

 

Érj el klasszikus atmoszférát!

 

A porcelán figurák ugyan törékenyek és simák, de igazán klasszikus hangulatot kölcsönözhetnek a térnek. Helyezd el például a Pablo ezüst gömbünket, amelynek segítségével a hagyományos megjelenés mellett még egy kis drámaiságot is csempészhetsz a helyiség arculatába. De az elhelyezése még annak is nagyszerű módja, hogy a luxus fogalmát túl sok pénz kiadása nélkül megvalósítsd.

 

Használd őket a boldogság bevonzására!

 

Minden kultúrának vannak szimbólumai, amelyekről úgy tartják, hogy szerencsét hoznak. Ilyen például a felfelé néző elefánt is. Ha tehát elhelyezed a Simona2 türkiz kerámia figuránkat a bejárati ajtó közelébe, akkor a segítségével bevonzhatod a pozitív energiát az életedbe. De az is egy opció lehet, hogy a különböző anyagokból készült figurákat és gömböket használod a feng shui elemek aktiválásához. 

 

Frissítsd az otthonodat dekoratív figurákkal és gömbökkel!


Ezek a csodás dekorációs termékek a kínálatunkban minden méretben és stílusban kaphatók, a klasszikus ihletésűtől a modern, realista, absztrakt vagy minimalista darabokig. A sokoldalúságuk miatt pedig könnyedén beleilleszthetők bármilyen belsőépítészeti projektbe. Tehát ha még nem adtál nekik esélyt, akkor itt az ideje, a segítségükkel ugyanis életre keltheted az otthonodat.