Dekoráld otthonodat velünk!

Kérdése van? Hívjon minket! 06-20/252-1552

Vagy írjon nekünk: info@lakberbazar.hu

Díszpárnabelső, Paplan

Díszpárnabelső, paplan

 

Kényelmes matrac, megfelelő díszpárnabelső, paplan és ágynemű tartozékok - a pihentető alvás megteremtésének kulcsai. Mivel sokféle változat létezik, és számtalan tényezőt kell figyelembe venni, nem mindig könnyű eldönteni, melyik az ideális paplan és párna számodra. 

 

Az alkalmas termék segít megfelelő környezetet teremteni a pihenéshez, amivel mi teljes mértékben tisztában vagyunk. Ezért a kínálatunkat úgy alakítottuk ki, hogy támogassunk a jó döntés meghoztalában - elvégre az életünk egyharmadát ágyban töltjük.


22termék 120
22termék 120

A legjobb díszpárnabelső és paplan megvásárlása lehet, hogy egy kicsit többe kerülhet, de gondold csak át, mit is kapsz cserébe. Legtöbben az életünk egyharmadát ágyban töltjük, ezért miért ne tennél meg mindent, hogy a lehető legjobban tudj aludni?

 

A minőségi paplan egész éjszaka melegen, kényelmesen és kipihenten tart, és ez több energiát és jobb lelki egészséget biztosít a nap folyamán. De az ár nem feltétlenül a minőséget tükrözi. Így annak érdekében, hogy okosan költs, adunk néhány tanácsot a vásárláshoz.

 

Milyen díszpárnabelsőre, paplanra van szükséged?

 

Ha gondosan választod ki a lakástextileket, akkor a hálószobádat igazi menedékké teheted, ahová egy fárasztó nap után szívesen bújsz el a világ elől. 

 

Milyen alvó vagy?

 

Általában három különböző típus létezik. Van, aki folyamatosan lerúgja magáról a takarót, és próbál úgy helyezkedni, hogy minél jobban lehűtse magát. Aztán van, aki könnyen elalszik bármilyen körülmények között is, illetve azok az egyének, akik akár 3 takarót is magukra terítenek, mivel rendkívül fázósak.

 

Ismerősen hangzik valamelyik?

 

Ha nem, akkor a két kategória közé eshetsz, valahol a meleg és a hideg közötti spektrumban. Ha ez a helyzet, fontold meg, hogy különböző évszakokban különböző paplanokat használj! Vagyis a hűvösebb hónapokra nehezebb, a meleg hónapokra pedig egy könnyebb verziót.

 

Paplan töltőanyaga

 

A selyemmel és bambusszal töltött paplanok 100%-ban hipoallergének, ezért ideálisak érzékeny bőrű és allergiás emberek számára. Ezek a természetes szálak kiváló szigetelők, és remekül elvezetik a nedvességet, hogy hűvösek és szárazak legyenek. Ez jó választássá teszi őket azok számára is, akik sokat izzadnak alvás közben.

 

A gyapjú töltet pedig a tömegének akár harmadát is elvezeti a nedvességből. Ez segít fenntartani a friss, száraz alvási környezetet. 

 

Végül léteznek szintetikus töltőanyagok is, például a mikrogél. A mikrogél 100% poliészterből készült, így hipoallergén és könnyen kezelhető. Azok számára, akik megfizethető, de mégis jó minőségű opciót keresnek, a mikrogél paplan lehet a megfelelő opció.

 

Hogyan válassz ideális párnát?

 

A megfelelő párna megtalálásához először mérlegeld az alvási pozíciódat. Háton, oldalt vagy hason szoktál aludni? A magas párna a háton vagy oldalt alvóknak ajánlott, ez a fajta ugyanis szilárd és több töltet van benne, ezáltal jobban megtámaszt majd alvás közben. 

 

Míg az alacsony verzió inkább a hason alvóknak a legmegfelelőbb, mivel kevesebb a töltete, így segít a fej és a gerinc összehangolásában, amikor hason alszol.

 

Párna anyaga

 

Az alvási pozíció mellett fontos figyelembe venni a párna anyagát is. Mi főképp poliészter párnákat kínálunk, amelyek légáteresztőek, könnyen tisztíthatók, hipoallergének és ellenállnak a nedvességnek. Válaszd ezeket, ha rendszeresen izzadsz éjszaka vagy allergiás vagy. 

 

Egészítsd ki az ágyneműt!

 

Az ágyneműtől a paplan- és párnahuzatokig mindent megtalálhatsz a Lakberbazár kínálatában, amire szükséged van ahhoz, hogy megfelelő körülményeket teremts a pihentető alváshoz.