Dekoráld otthonodat velünk!

Kérdése van? Hívjon minket! 06-20/252-1552

Vagy írjon nekünk: info@lakberbazar.hu

Konyhai alátétek

Konyhai alátétek

 

A gyakran figyelmen kívül hagyott konyhai alátétek nemcsak azért kulcsfontosságúak, mert megvédik az asztallapot a karcolásoktól és az esetleges sérülésektől, hanem stílusos kiegészítőként is szolgálnak az étkezőasztalon.

 

A kínálatunkban találhatsz olyan lenyűgöző darabokat, amelyek csodásos kontrasztot teremtenek a belső terekben. De jó néhány olyan merészebb termékük is van a számodra, amelyek segítségével egyéniséget kölcsönözhetsz az asztallapnak. Szóval, mire vársz? Védd meg a bútoraidat stílusosan a foltoktól és a sérülésektől a webáruházunk konyhai alátétjeivel!


102termék 120
Raktáron - Várható szállítás 2-4 munkanap. : 43 db
Szín:
vegyes szín
Méret:
43x28 cm
Minta:
Levendula
319 Ft
Raktáron - Várható szállítás 2-4 munkanap. : 11 db
Szín:
vegyes szín
Méret:
44x29 cm
Minta:
Kis kedvencek titkos élete
590 Ft
Raktáron - Várható szállítás 2-4 munkanap. : 9 db
Szín:
Ezüst
Méret:
38 cm
Anyag:
100% műanyag
1 178 Ft
Raktáron - Várható szállítás 2-4 munkanap. : 5 db
Szín:
Réz
Méret:
38 cm
Anyag:
100% műanyag
1 178 Ft
Raktáron - Várható szállítás 2-4 munkanap. : 4 db
Szín:
Réz
Méret:
38 cm
Anyag:
100% műanyag
1 392 Ft
Raktáron - Várható szállítás 2-4 munkanap. : 3 db
Szín:
Türkiz
Méret:
38 cm
Anyag:
Műanyag
1 392 Ft
Raktáron - Várható szállítás 2-4 munkanap. : 3 db
Szín:
Ezüst
Méret:
38 cm
Anyag:
Műanyag
1 415 Ft
102termék 120

A legtöbbünk hajlamos alábecsülni a konyhai alátétek jelentőségét, és csak funkcionális elemként tekintünk rájuk, pedig ezek az apró részletek tökéletesen megalapozhatják az étkezőasztalod vizuális megjelenését. 

 

Mit kell figyelembe venni a konyhai alátétek kiválasztásakor?

 

Először gondold magad elé azt a helyiséget, ahol az alátéteket használni fogod! Milyen színek dominálnak a falakon, a bútorokon és a padlón? Ezután határozd meg az étkezőasztalod stílusát. Ultramodern, rusztikus vagy esetleg elegáns vintage megjelenésű?

 

Majd következhet a megfelelő méret megtalálása. A kínálatunkban többféle alátétet is találhatsz a 10x10 cm-es változattól kezdve, amely tökéletes a kisgyermekek számára, egészen a 45x30 cm-es verzióig, amely szuperül használható egy nagy méretű, téglalap alakú asztalon. Hogy számodra melyik az ideális, az főleg az asztalod méretétől és az alátétek használatának céljától függ. 

 

Melyik a legideálisabb anyagú konyhai alátét?

 

A 100% poliészterből készült alátétjeink tökéletesek a hétköznapi családi étkezésekhez. Különböző formában és színben kaphatók - a mi személyes kedvencünk az Ariel mintás alátét. 

 

De a 100% műanyagból készült konyhai felszereléseink is csodálatosak, praktikusak és sokoldalúak. Használhatóak a mindennapi étkezésekhez, de kellemes dekorációt biztosíthatnak a kötetlen vacsorákhoz is. Ráadásul könnyen karbantarthatóak, étkezés után csak töröld le őket egy nedves ruhával, és minden folt eltűnik. 

 

Amennyiben pedig olyan konyhai alátétet szeretnél, amely igazán egyszerű és letisztult, de mindemellett egy kis egzotikus hangulatot is csempész az étkezőasztalra, akkor javasoljuk számodra, hogy válogass a bambusz alátétjeink közül. 

 

Hogyan helyezd el őket?

 

Miután sikerült kiválasztani a megfelelő alátétet, ideje elhelyezni őket a tányérok alá. Ha sötét fából készült asztalod van, a világosabb tónusú alátétek lesznek a nyerők számodra. Érdemes a szalvétákat is a világosabb színpalettán tartani. Csak ügyelj arra, hogy harmonizáljanak az alátétekkel!

 

Ha úgy döntesz, hogy terítőt is használsz az asztalon, akkor a legjobb, ha sima alátéteket kombinálsz egy mintás terítővel, vagy fordítva. De ne feledkezz meg a futó szélességének ellenőrzéséről, hogy elkerüld az átfedést az alátétekkel. Helyezz el még egy virágos vagy egy szezonális kompozíciót a terítő közepére, és egyszerű színű szalvétákat a teríték mellé, hogy teljes legyen az asztali dekoráció.

 

Arra azonban ügyelj, hogy az utóbbi az alkalomnak megfelelő legyen. A papírból készült szalvéták jók a kötetlen ebédekhez, de ha a tányéralátéteket formálisabb események alkalmával tervezed használni, akkor érdemes inkább az elegáns vászon vagy pamut verziókat választani. 

 

Végső gondolatok

 

Reméljük, hogy a fentebb leírtakkal némi segítséget tudtunk nyújtani a döntésedhez. Ha mégsem, akkor nyugodtan keress meg minket az oldalon feltüntetett elérhetőségeink egyikén!