Dekoráld otthonodat velünk!

Kérdése van? Hívjon minket! 06-20/252-1552

Vagy írjon nekünk: info@lakberbazar.hu

Lábtörlők

Lábtörlők

 

A kiváló minőségű lábtörlők több funkcióval rendelkeznek, mint egy hely, ahol az emberek megtörölhetik a lábukat. Ezek azok, ami először fogadják a vendégeket még azelőtt, hogy belépnének az otthonodba. 

 

Ezért fontos, hogy a szőnyegválasztásod tükrözze a személyiségedet és a lakberendezési stílusodat. Így egy kis ízelítőt nyújt, hogy mire is számítsanak. De mindeközben gondoskodnak arról is, hogy a sár és a kosz az ajtóban maradjon. A kínálatunkban szereplő szőnyegek nagy része csúszásgátló hátlappal rendelkezik, hogy szilárdan a helyén maradjon, néhány pedig kültéri és akár beltéri használatra is alkalmas.


4termék 14
10
Nincs raktáron
Méret:
40x60 cm
Minta:
HELLO
Gyártó:
Lakberbazár
2 601 Ft
2 890 Ft 
Nincs raktáron
Méret:
40x60 cm
Minta:
Cicák
Gyártó:
Lakberbazár
2 550 Ft
4termék 14

A lábtörlők azok közé a lakberendezési kiegészítők közé tartoznak, amelyekről mindenki tud, de sokan felesleges luxusnak tekintik. Pedig igenis fontos részei az otthonodnak. 

 

Egy új lábtörlőt választani semmi esetre sem könnyű döntés. Miután végtelenül sok munkát fektetettél a lakhelyed többi részének kialakításába, ne hagyd, hogy ez úgy nézzen ki, mint egy utólagos gondolat. Hogy miért? A látogatóid erre vetik az első pillantásukat, mikor betérnek hozzád, tehát jó benyomást kell keltenie.

 

Ráadásul a lábtörlő az otthonod első védelmi vonala a nedves csizmákból és cipőkből származó összes törmelék ellen. 

 

Anyag

 

A PVC, a poliészter és a polipropilén igazán erős, tartós anyagok, amelyek nem repednek és nem penészednek. Beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmasak, természetesen elvezetik a vizet, és UV-stabillá, illetve szennyeződésállóvá teszik a szőnyegeket. A legbiztonságosabb helyzet megteremtése érdekében keress egy csúszásmentes gumi hátlappal ellátott változatot.

 

Aztán ott a kókuszrost, amelyet a kókusz héjából nyernek ki, és egy természetes nedvszívó szálat alkot a szőnyegben. Ha összefonják, a kókuszrostok felfogják a szennyeződéseket, a durvaságuk pedig tökéletesen alkalmas a cipők alsó részének letörlésére. 

 

Méret

 

Ebben az esetben nyugodtan mondható, hogy a méret a lényeg. Hiszen ahhoz, hogy a lábtörlő a lehető legtöbb szennyeződést felfogja, fontos, hogy minél nagyobb legyen. A legtöbben általában a téglalap alakú formákat választják, mert általuk lefedhető az ajtó előtti teljes rész. 

 

A megfelelő lábtörlők kiválasztása

 

Az attraktív esztétika megteremtéséhez egy hívogató üzenetet tartalmazót verzió igazán ideálisnak bizonyul, mint amilyen a kínálatunkban szereplő helló mintával ellátott szőnyeg. Ha pedig a minimális megjelenést kedveled, válassz inkább egyszínűt. Az olyan semleges tónusok, mint a szürke, kiegészítik a verandát, míg a világos minták egyéniséget kölcsönöznek a térnek. Miután megtaláltad a megfelelő lábtörlőt, szereld fel a verandát olyan elemekkel, amelyek összekapcsolják a megjelenést. Helyezz el lámpákat vagy virágtartókat mellé, hogy felhívják a figyelmet magára a szőnyegre!

 

Mindenképpen érdemes többféle lehetőség mellett is letenned a voksodat, hogy ezeket szezonálisan folyamatosan váltogathasd. Válaszd például a pasztell színeket tavasszal, az élénkebb árnyalatokat pedig nyáron. Végül varázsolj csodás hangulatot az ünnepi témájú mintákkal ősszel és télen! 

 

Bármelyik stílust is választod a küszöb díszítésére, ne feledd, hogy a lábtörlőket mindenekelőtt úgy tervezték, hogy távol tartsák az utcáról érkező szennyeződéseket, nedvességet, idegen tárgyakat, stb. Keress olyan dizájnt, amely ellenáll a nagy gyalogos forgalomnak, vagyis legyen erős és tartós a stílus feláldozása nélkül!

 

Végső gondolatok

 

Készen állsz arra, hogy új lábtörlővel frissítsd az otthoni vagy az üzleti címedet? Böngéssz lakásfelszereléseink között, vagy hívj minket, ha többet szeretnél megtudni a bútor és lakberendezési kínálatunkról.