Dekoráld otthonodat velünk!

Kérdése van? Hívjon minket! 06-20/252-1552

Vagy írjon nekünk: info@lakberbazar.hu

Konyhai textilek

Konyhai textilek

 

Gondoljuk végig, miért is van szükségünk egyáltalán konyhai textilekre! Első pillantásra nem tűnnek fontos kellékeknek. Sokkal nagyobb figyelmet fordítunk a prémiumminőségű kések, serpenyők, formák kiválasztására. 

 

Pedig megtöröljük velük a kezünket, az edényeinket, fényesítjük az üvegfelületeket, vagy akár megragadjuk a forró tepsit. Állandóan használjuk őket anélkül, hogy észrevennénk. A konyhai textilek tehát minden hölgy fontos és pótolhatatlan segítői, amit mi, a Lakberbazárnál pontosan tudunk, és ezért elhoztunk számodra belőlük egy igazán széles kínálatot. 


43termék 120
Raktáron - Várható szállítás 2-4 munkanap. : 3 db
Minta:
Borász
Anyag:
100% pamut
Gyártó:
Lakberbazár
1 049 Ft
43termék 120

Vannak dolgok a konyhádban, amelyekkel egyszerűen nem lehet betelni: egy isteni finom étcsokoládé, Nordic Ware lapos serpenyők, és természetesen a konyhai textilek.

 

Az utóbbiak rekordsebességgel repülnek át számtalan felgyülemlő feladaton a konyhában, és mindezek után kerülnek bele a szennyestartóba. A kiömlött anyagok felitatásától kezdve a csupasz ujjak forró serpenyőtől való védelmén túl bármire használhatóak. Most pedig jöjjön pár ok, amiért érdemes mindig a különféle konyhai textileket a közeledben tartani. 

 

Kézszárítás a konyhai textilek segítségével

 

A konyhai textileknek ez az egyik legkézenfekvőbb és legáltalánosabb használata. Legyen szó aprításról, főzésről vagy takarításról, mindig jó ötlet, ha a közelben van egy, amiben meg tudod törölni a kezeidet. 

 

Kiömlések feltörlése

 

Felborult szószok, kifröccsenő víz a serpenyőből, és még hosszan sorolhatnánk - a konyhai textilek ezeket mind-mind elbírják. 

 

A kiömlött anyagok feltakarításához fontos, hogy a konyharuha anyaga vastag legyen, de ne hasonlítson egy csiszolópapírra. Továbbá az sem egy utolsó szempont, ha könnyen tisztítható mosógépben, ugyanis elég makacs foltok bukkanak fel ilyen esetben. 

 

Edények szárítása

 

Nagy nedvszívó képességüknek és puhaságuknak köszönhetően a konyharuhák tökéletesek az edények és egyéb konyhai cikkek szárítására. Ez egy másik példa, amikor igazán nagy jelentőséggel bír a konyharuha megléte. Egy minőségi darab 100% pamutból készül, és nem hagy szöszt maga után. A szösz ugyanis biztosan nem szerepel a nagymamád híres fasírtjának receptjében, ugye?

 

Gyümölcsök és zöldségek szárítása

 

Nem mindenki rendelkezik salátacentrifugával vagy más divatos konyhai eszközzel, amellyel megszáríthatóak a gyümölcsök, zöldség és gyógynövények. Még jó, hogy egy konyharuha mindig a közelben van, készen áll, hogy megmentse a napot.

 

Függetlenül attól, hogy frissen mosott bogyókat, leveles zöldeket vagy nedves fűszernövényeket szeretnél kiszárítani, egy puha, de nedvszívó konyharuha felszívja a nedvességet anélkül, hogy károsítaná magát az élelmiszert.

 

Forró edények kezelése

 

Egy jó pár sütőkesztyű vagy edénytartó ideális erre a feladatra, de ha nincs más megoldás, akkor a konyharuha is megteszi. A konyhafelszereléseink között pedig mindkettő megtalálható. 

 

Nyilvánvaló, hogy a konyharuhát nem a meleg dolgok kezelésére tervezték. Ha viszont csak ez van kéznél, akkor próbáld meg néhányszor összehajtani, és úgy megfogni az edényt, hogy hővédő réteget képezzen közted és a forró edény között. Bármilyen izgalmas is az ujjak hőmérsékleti küszöbének tesztelése, jobb félni, mint megijedni – különösen, ha az az étel kiömlését és az ujjak megégését eredményezi. 

 

A konyhai textilek tisztítása

 

A konyha az otthon szíve, a tisztítása pedig igazán egyszerű a sokoldalú konyhai textilek segítségével. 

 

Annak érdekében pedig, hogy ezek frissek maradjanak, ügyelj arra, hogy a különböző feladatokhoz különböző konyharuhát használj! Használat után pedig teljesen meg kell száradniuk, hiszen ha nedvesek maradnak, gyakran kellemetlen szaguk lehet. Nézz körül a webáruházban, és rendeld meg a legjobb termékeket még ma!