Dekoráld otthonodat velünk!

Kérdése van? Hívjon minket! 06-20/252-1552

Vagy írjon nekünk: info@lakberbazar.hu

Órák

Órák

Az órák többet jelentenek holmi funkcionális kiegészítőnél, elegáns és egyedi díszeiként szolgálhatnak az otthonod vagy az irodád minden egyes szegletének. Főként ezért is igyekeztünk belőlük a webáruházunkban minél szélesebb választékot összeállítani. A kínálatunkban egyaránt megtalálhatod a modern és klasszikus stílust képviselő darabokat, csakúgy, mint a különböző bútorokkal, textíliákkal és dekorációs kellékkel kombinálható óratípusokat is.

A kiválasztásuk során viszont, mint a legtöbb dekorációs kiegészítő vásárlása esetén, fontos, hogy törekedj a harmóniára!


6termék 16
6termék 16

Bár évekkel ezelőtt az órákat leginkább funkcionalitásuk miatt vásároltuk meg, de manapság már egy igazán szuper dekorációs tárggyá is avanzsáltak, amelyek segítségével akár egy csupasz falat is könnyedén feldobhatsz.

A webáruházunk dekorációs kellék kínálatában leginkább a modern és klasszikus stílus kedvelői találhatják meg a nekik legjobban tetsző darabokat, de egyébként számos olyan óratípust is kínálunk, amely a különböző bútorokkal, textíliákkal és dekorációs kellékkel is kombinálható.

Hogyan válaszd ki a számodra ideális darabokat?

Az általad felakasztani kívánt órák kiválasztásánál a legfontosabb dolog, hogy jól láthatóak legyenek, hiszen így töltik majd be az eredeti funkciójukat. Általában a kerek és a négyszögletes formájú óralappal és szép kialakítású mutatókkal ellátott időmérőkön jelzett idő könnyen leolvasható.

De emellett az is fontos, hogy belepasszoljanak az otthonod lakberendezési stílusába is. Ezáltal képesek lesznek emelni a bútorok és dísztárgyak által teremtett hangulatot. Egy minimalista, skandináv jellegű nappaliban vagy egy indusztriális stílusú étkezőben nagyszerűen mutatnak a letisztult, egyszínű számlappal rendelkező darabok, mint amilyen például a minimalista stílusú, modern fekete falióra. Míg a díszesebb számlapos ketyegők, mint például a kopott, elegáns kivitelű dekoratív falióra, tökéletesen kiegészítik a klasszikus hangulatú, vintage vagy retró belső tereket.

Milyen méretű órákat válassz?

Nos, ezt leginkább az határozza meg, hogy mik is a terveid az általad választott órákkal. Amennyiben azt szeretnéd, hogy ezek beleolvadjanak a lakás általános dekorációjába, akkor a webáruházunk kínálatában megtalálható órák közül érdemes egy kisebb verzió mellett letenned a voksodat, mint amilyen például a 40x5x60 cm-es modern falióránk.

Ha azonban arra szeretnéd őket felhasználni, hogy fókuszpontot teremts a különböző helyiségekben, akkor érdemes a 78x6x78 cm-es arany csillámmal ellátott fekete falióránkat választanod. 

Hova helyezd majd el őket?

Ha a tőlünk vásárolt órát a nappaliban tervezed felrakni, akkor javasoljuk, hogy a kanapé közepe fölé helyezd el. Amennyiben viszont nem szeretnél a hagyományos módszerekhez ragaszkodni, akkor akaszd fel a fali konzolasztal fölé, a kanapéval szemben!

Abban az esetben pedig, ha a konyhába is szánsz egy órát, hogy nyomon tudd követni az időt a reggeli készülődés közepette, akkor ezt helyezd el szem és a mellkas magassága között valahol félúton, mondjuk az asztal fölé!

Amennyiben kérdésed merülne fel, vagy további tanácsra lenne szükséged az általunk forgalmazott dekor faliórák kapcsán, írj nekünk, vagy hívj minket nyugodtan! Minden lakberendezés témájú kérdésre szívesen válaszolunk.