Dekoráld otthonodat velünk!

Kérdése van? Hívjon minket! 06-20/252-1552

Vagy írjon nekünk: info@lakberbazar.hu

Szúnyogháló alkatrészek

Szúnyogháló alkatrészek

 

A szúnyogháló alkatrészek kategóriánkban minden olyan kisebb tartozékot megtalálhatsz, amelyre egy meglévő szúnyogháló ajtó javításához szükséged lehet. De akkor is jó helyen jársz, ha te magad szeretnéd telepíteni a webáruházunkból újonnan vásárolt fix keretes szúnyoghálót. Ehhez ugyanis hálóbefűző gumigédert és görgős géderbehúzót is kínálunk. 

 

Nézz szét a széles kínálatunkban, keresd meg a megvásárolni kívánt alkatrészt, és tedd be a kosárba, hogy minél előbb kézhez kaphasd a terméket!


17termék 117
17termék 117

A kínálatunkban kapható szúnyogháló alkatrészek megmenthetnek azokban a kényes szituációkban, amikor az otthonodban felszerelt szúnyogháló ajtónak az egyik tartozéka megadja magát.

 

A szúnyogháló ajtókról röviden

 

Ezek az egyik legegyszerűbben kezelhető szúnyogháló típusok, amelyek elsősorban a bejárati ajtókhoz ajánlottak, de a tartós alumínium szerkezetük miatt alkalmazhatók duplaszárnyú nyílóajtókon is. 

 

A mozgatásuk legtöbbször rugós zsanérok segítségével történik, míg a zárva tartásukról a mágneszár gondoskodik. A nagyobb magasság verziók esetében pedig az alumínium szerkezetbe középtájban egy merevítőelemet is beépítenek. 

 

De nem csupán a szerkezetük az, ami tartós, hanem a beléjük ékelt sűrű szövésű, műanyag bevonatú, tűzálló és üvegszálas háló is, amely az anyagának köszönhetően ellenáll az időjárási viszontagságoknak. 

 

A leggyakoribb problémák

 

A legtöbbször általában az a probléma jelentkezik, hogy kijön az üvegszálas háló az alumínium profilból, vagy rosszabb esetben ki is szakad. De emellett még az is rendkívül gyakori, hogy a szúnyogháló ajtó zsanérja tönkremegy. 

 

Az utóbbinak a javítását te magad is el tudod végezni a helyszínen, otthoni körülmények között a webáruházunk szúnyogháló és redőny alkatrészei között is megtalálható szimpla és forgó műanyag zsanérok segítségével. A szakértők extraként még egy rugdosó profil beépítését is szokták javasolni, amely megvédi a beépített zsanért, ha a te vagy a családod többi tagja véletlenül bele találtok rúgni.

 

A fentieken kívül szükség lehet még a kilincsek és a fogantyúk, a hozzá tartozó rögzítőgumi, valamint a rögzítőelemek, a mágneszárak és csappantyúk cseréjére is. Ezekhez a feladatokhoz szintén találhatsz alkatrészt a webáruházunkban.

 

A fix keretes szúnyogháló telepítéséhez is találhatsz szúnyogháló alkatrészeket

 

Mint ahogy azt már korábban számtalan blogbejegyzésünkben is kifejtettük, a fix keretes szúnyoghálók telepítéséhez szükség van egy hálóbefűző gumigéderre és egy görgős géderbehúzóra, hogy a csomaghoz mellékelt üvegszálas, UV-álló hálót a kerethez rögzíthesd.

 

Az előbbire azután van szükség, amikor már a sarokelemeket összeillesztetted a kerettel, és erre ráhelyezted a hálót, amelyből néhány centiméter túllóg. Ezt követően kell belenyomni a gumigédert a keret nútolt részébe 2-3 cm hosszban, és a görgős géderbehúzó segítségével a hálót úgy behúzni, hogy megfelelően feszes legyen. Miután ezzel a lépéssel megvagy, már csak annyi dolgod maradt, hogy levágod szikével a háló lelógó részét, rögzíted a szúnyoghálót a mellékelt csavarokkal, és ezeket elfeded a szintén a csomagban található tükörgombok segítségével.

 

Bár ezeknek az eszközöknek a használata elsőre kissé bonyolultnak tűnhet, de nekünk elhiheted, hogy ha odakerülsz, akkor biztosan boldogulni fogsz majd velük. Ha netalántán mégsem, vagy magukkal a szúnyogháló alkatrészeinkkel kapcsolatban merülnének fel kérdéseid, akkor nyugodtan írj nekünk. A szakértő csapatunk igyekszik majd mindenben a segítségedre lenni.