1.000,-Ft vásárlás felett használja őszi kuponkódunkat a 10% kedvezményért: OSZ10

Kérdése van? Hívjon minket! 06-20/252-1552

Vagy írjon nekünk: info@lakberbazar.hu

Blog
Nyitrai Krisztina
2022.03.10 08:48

Miért érdemes 3 rétegű szalvétát választani?

Miért érdemes 3 rétegű szalvétát választani?

Amennyiben evés közben kiömlik valami, vagy éppen próbáljuk letörölni a kezünkről és az arcunkról a ragacsos BBQ szószt, akkor számunkra a 3 rétegű szalvéta az ideális választás. Mivel jóval nehezebb, tartósabb és sokkal nedvszívóbb, mint az 1 és 2 rétegű társai. Emiatt pedig ideális makacsabb foltok tisztítására is, mert kevésbé valószínű, hogy elszakad. 

De kicsit tekintsünk el a rétegektől, és vizsgáljuk meg általánosan a dolgokat. A szalvéták többnyire szövetből és papírból készülnek, de egészen 1887-ig, amikor John Dickenson először vezette be a papírszalvétát, csak a szövetből készült verziót használtak. Ez egy nagy változást jelentett, így a papírszalvéta a korai szakaszában nem örvendett túl nagy népszerűségnek. Azonban lassan, de biztosan megállta a helyét, és jelenleg a legnépszerűbb szalvétafajta.

 

Ez az elismertsége pedig azért alakult ki, mert egyre többen jöttek rá, hogy a papírszalvéta használatának számos előnye van. 

 

Megfizethető

 

Akár egy 1, 2 vagy 3 rétegű papírszalvétára esik a választásunk, mind-mind jóval megfizethetőbb, és egyáltalán nem olyan drága, mint a textil társaik. 

 

Kényelem

 

Az elfoglalt egyének számára, akiknek már nincs szabadidejük a szalvéták mosására, vasalására és tárolására, a papírszalvéták a legjobbak, mivel nincs szükség a tisztításukra - csak meg kell vásárolni, használni, majd kidobni.

 

Könnyű beszerezhetőség

 

Bárhol könnyedén beszerezhetők, köztük a mi webáruházunkban is, változatos kivitelben, színben, minőségben és méretben. 

 

Minden alkalommal friss és új

 

A papírszalvéták esetében nem kell aggódnunk azok miatt a foltok miatt, amik a mosás után rajta maradnak. Minden alkalommal egy friss verziót használunk fel, így elkerülhető a fertőzés, és javítható az általános higiénia. 

 

Hasznosítása

 

Az is nagyban meghatározza, hogy melyik szalvétafajtát preferáljuk, hogy milyen célra kívánjuk felhasználni. Ha azt szeretnénk, hogy az asztalon maradjanak, és ne vigye le őket az elsuhanó emberek szele, akkor mindenképpen érdemes egy tartósabb, 3 rétegű papírszalvétát választani, amely összehajtva nem szakad el, és nincsen érdes hatása sem a bőrre. 

 

Webáruházunk 3 rétegű szalvétái

 

Válasszunk olyan szalvétákat, amelyek kiegészítik az adott parti vagy esemény témáját, dekorációját és környezetét! Annak érdekében pedig, hogy kiemelkedjenek az asztal dekorációjából, érdemes szép, szemet gyönyörködtető kivitelben és a terítő alapszínével kontrasztos árnyalatban megválasztani őket.

 

A webáruházunk kínálatában jelenleg főleg karácsonyi mintázatú papírszalvétákat és két darab bézs színű pamutszalvétát találhatunk, de igyekszünk folyamatosan bővíteni a választékot, hogy mindenki megtalálhassa a számára ideális verziót. 

 

Szalvétahajtogatási technikák

 

A különböző szalvétahajtogatási technikák remek módját jelentik a vacsoraasztal feldíszítésének, de tökéletes módszerek arra is, hogy egy kis kreatív időt töltsünk el a gyermekeinkkel. Nem igazán ismerünk ilyen technikákat? Nem probléma. Mi most egy nagyon egyszerű módszert, a szalvéta tölcsér formába való hajtogatását fogjuk bemutatni. 

 

Első lépésként tegyük a szalvétát az asztalra, és hajtsuk félbe, majd még egyszer félbe! Ezután forgassuk el, fogjuk meg a felső réteg legfelső sarkát, és hajtsuk le egészen az alsó sarokig, majd alaposan nyomjuk meg!

 

Forgassuk el ismét, és tartsuk gyémánt alakban! Ezután hajtsuk a szalvéta jobb sarkát középre, a bal oldali sarkot pedig jobbra, és dugjuk belülre. Voilá, kész is van a tölcsér. 


Ezzel zárjuk a mai blogcikkünket. Ha bármilyen kérdésed felmerülne, akkor bátran keress meg minket a megadott elérhetőségeink egyikén.