Dekoráld otthonodat velünk!

Kérdése van? Hívjon minket! 06-20/252-1552

Vagy írjon nekünk: info@lakberbazar.hu

Újdonságok

Újdonságok

 

Az újdonságok kategória a nevéből adódóan tartalmazza a Lakberbazár legújabb választható termékeit. Igyekszünk a lehető legnagyobb választékot nyújtani, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb lakberendezési kelléket. Folyamatosan arra törekszünk, hogy kínálatunkat frissítsük, és minél több újdonság kerüljön a széles palettánkra.

 

A visszatérő vásárlók javarészt az újdonságok kategória böngészésével kezdhetik el a nálunk töltött időt, hiszen kollekciónk nagy részét ismerik. A kategória megléte azonban azoknak is előnyös, akik először járnak az oldalunkon, hiszen a legújabb termékekkel találhatják szembe magukat.Cégünk az ügyfél-elégedettség maximalizálására törekszik, amihez a kínálat bővítése elengedhetetlen, ezért hoztuk létre az újdonságok kategóriát weboldalunkon. Amennyiben nem keresel kifejezetten egy adott terméket, viszont szívesen böngészed a lakberendezési oldalakat, akkor ez a kategória neked való. Hiszen találkozhatsz az éppen aktuális újdonságainkkal, amiket itt foglalunk össze, hogy ne kelljen felkutatni az összes kategóriát, ezzel is időt megspórolva.

 

Termékek

 

A kategória, nem célzottan egy adott termékkört foglal magába, hanem mindenféle lakberendezési kiegészítőt megtalálsz, amik újdonságnak számítanak. Az újonnan feltöltött termékek természetesen elérhetőek a releváns kategóriában is, de az újdonság kategória foglalja azokat leginkább össze. Éppen ezért érdemes weboldalunkat rendszeresen felkeresni és az adott kategória termékeire visszanézni, hiszen a lakberendezés területén mindig találunk éppen szükségszerű kiegészítőt. Ebből kifolyólag az újdonságok kategória tartalmazza az éppen aktuális, szezonális jellegű termékeket is, amik nélkülözhetetlenek a háztartásból.

 

Újdonságok kínálata

 

Oldalunk kínálatának bővítésével az újdonságok kategória elemei egyenesen arányosan növekednek, ezért érdemes rögtön itt szétnézni. Az éppen aktuális termékek közül mindenki megtalálja a szezonnak megfelelő lakásdekorációt és kiegészítőket. A széles körű kínálatból ki tudod választani a számodra a legszimpatikusabb darabot, illetve azt, ami a leginkább passzol a lakásodhoz.

 

Ebben az esetben érdemes figyelembe venni szeretett otthonod berendezésének elemeit és azok anyagát, színét. Ezt figyelembe véve már gyerekjáték lesz kiválasztani a kiegészítőt és növelni ezzel is lakásod összhangját. Nézzük csak például az ünnepi készülődéseket, a tavaszi és húsvéti, illetve a nyári, őszi és a karácsonyi dekorációkat. 

 

Az év minden részében kedvünkre dekorálhatjuk a lakást és a közvetlen környezetünket különféle színű, anyagú, mintázatú kellékkel a szezonnak megfelelően. 

 

Oldal használata

 

Weboldalunk újdonságok felületének bal oldalán találod a szűrőket, melyek segítségével még inkább pontosíthatod a keresést. Kiválaszthatod a színt, méretet, mintát, gyártót és a termék státuszát is szűrheted. Regisztráció után kedvenc mappádat létrehozva megjelölhetsz egyes termékeket kedvencnek a kép jobb felső sarkában megjelenő szívecske motívumra kattintva. Emellett termékeinket össze is hasonlíthatod, amennyiben nem tudsz választani, a termékek képénél lévő mérleg segítségével. 

 

Nézz vissza hozzánk rendszeresen, és válaszd ki a lakásodhoz leginkább passzoló lakberendezési vagy dekorációs elemeket. Gyere és ötletelj, inspirálódj készletünk színes forgatagában, és biztosan megtalálod a keresett tárgyat.