Dekoráld otthonodat velünk!

Kérdése van? Hívjon minket! 06-20/252-1552

Vagy írjon nekünk: info@lakberbazar.hu

Ajándékok hölgyeknek

Ajándékok hölgyeknek

 

Az életedben jelen lévő különleges nőknek, legyen az a feleséged vagy azok a munkatársaid, akik mindig megnevettetnek a hosszú munkanapokon, az ajándékok hölgyeknek kategóriánkban biztosan találsz majd olyan apróságot, amely mosolyt csal majd az arcukra. 

 

A Nutricentials krémjeinkkel és a LumiSpa arctisztító szettjeinkkel elkápráztathatod a bőrápolás szerelmeseit. Az egyéb ajándékok alkategóriában megtalálható termékkel pedig elkápráztathatod a lakberendezés megszállotjait. Bármilyen alkalomra is vásárolsz, azt tanácsoljuk, hogy ne húzd túl sokáig a dolgot, nehogy még a végén lecsússz a kiszemelt termékről!

Ünnepeld a hozzád legközelebb álló és legkedvesebb nőket egy gondosan kiválasztott aprósággal az ajándékok hölgyeknek kategóriánkból! Akár egy hidratálókrémmel vagy egy arctisztító szettel, akár egy csodaszép dekortállal leped meg őket, ez a gesztus megmutathatja számukra, hogy gondolsz rájuk, legyen szó születésnapról, évfordulóról, Valentin-napról, nőnapról vagy csak szimplán azért, mert szereted őket. 

 

Mit válassz az ajándékok hölgyeknek kategóriából?

 

A legtöbb nő sokkal jobban értékeli az apró figyelmességeket, mint az árcédulát, a választott ajándéknak tehát nem kell feltétlenül egy vagyonba kerülnie. Annak érdekében, hogy könnyebb legyen a keresés, javasoljuk, hogy fogj egy füzetet, és ebbe jegyezd fel a megajándékozottad válaszait az alábbi kérdésekre.

 

Mi a kedvenc színe, és miért szereti?

 

Ha a válasz erre a kérdésre például a lila, akkor biztosan örülni fog az egyéb ajándékok hölgyeknek alkategóriánkban fellelhető levendulás bögrének vagy étkészletnek. Javasoljuk, hogy jegyezd fel a legkevésbé kedvenc színét is, hogy mindig emlékeztessen arra, hogy soha ne vásárolj semmit neki ebben az árnyalatban.

 

Az aranyat vagy az ezüstöt szereti inkább?

 

Amennyiben a megajándékozott személy az elsőt preferálja inkább, és még a lakberendezés is közel áll a szívéhez, akkor az arany színű Amari karcsú padlóvázánk vagy a Pari3 fém dekor tálunk garantáltan telitalálat lesz. 

 

A lakberendezéshez kapcsolódóan érdemes rákérdezned arra is, hogy van-e valami olyan termék, amelyre már régóta vágyik. Előfordulhat, hogy szeretné például lecserélni a sötétítőt a hálószobában egy exkluzívabb, vidámabb színű verzióra. Ilyen esetben javasoljuk, hogy válaszd a türkiz színű Samantha vagy a pasztell rózsaszín Rosa bársony sötétítőinket, amelyek tökéletes díszei lehetnek bármilyen stílusú otthonnak.

 

A szépségápolási termékeink is szuper ötletek lehetnek 

 

A Nutricentials Pillow Glow éjszakai arcmaszk például titkos fegyverként gondoskodik arról, hogy a megajándékozottad másnap ragyogó, friss és hidratált bőrrel ébredjen. De ajánljuk még a Thirst Fix gél állagú krémet is, amely azonnali hidratációt nyújt, és imádnivalóan friss érzetet biztosít a bőrének. A LumiSpa arctisztítók pedig segíthetnek leegyszerűsíteni a mindennapos bőrápolási rutinját.

 

Most már van ötleted?

 

Remélhetőleg a fentebb leírtak már jó kiindulópontot adtak ahhoz, hogy kitaláld, mit vásárolj. Ha esetleg további inspirációra lenne szükséged, akkor javasoljuk, hogy olvasd el a tökéletes valentin-napi ajándék megtalálásáról szóló blogcikkünket, amelynek a lényegét más alkalmakra történő ajándékvásárlás esetén is könnyedén át tudod ültetni a gyakorlatba.

 

Utolsó simítások

 

Miután kiválasztottad a tökéletes ajándékot, ne felejts el egy ajándékkártyát is mellékelni hozzá egy szívhez szóló üzenettel. Továbbá ne feledkezz meg a csomagolásról sem, amelyhez ideálisak lehetnek például a szezonális kategóriákban fellelhető ajándéktasakok.