Dekoráld otthonodat velünk!

Kérdése van? Hívjon minket! 06-20/252-1552

Vagy írjon nekünk: info@lakberbazar.hu

Szezonális és Ünnepi termékek

Ünnepi termékek

 

Bizony az ünnepek közeledtével hatalmas a sürgés-forgás. A díszítés, illetve a menüsor összeállítása és annak kivitelezése sem kis feladat. Ezért érdemes mindent fokozatosan megvalósítani. Nincs ez másképp az ajándékok beszerzése és csomagolása kapcsán sem. A folyamatosan bővülő ünnepi termékek kategóriában számos termék közül mindenki megtalálja azt, amit az ünnepek kapcsán keres.

 

Legyenek azok a karácsonyi díszítés kellékei, készülődés hozzávalói, maga az ajándékok és azok csomagolásához szükséges tartozékok. 

Ünnepi termékek

 

A karácsonyi készülődés sokszor kapkodással és rohanással teli, de van egy jól bevált praktika, amivel jelentősen csökkenthető a teendők mennyisége. Célszerű az év minden hónapjában résen lenni és elgondolkodni azon, hogy karácsonyra szeretteinket milyen ajándékkal is lepjük meg. 

 

Nos a Lakberbazár ezen oldala az év minden hónapjában nyitva áll, és kedvedre válogathatsz az ünnepi ajánlatok közül, kiválasztva a legmegfelelőbbet. Ezzel is időt és energiát megspórolva az év végi nagy eseményre.

 

Készülődés

 

Mindenki másképp szeret felkészülni a karácsonyra, azonban abban mind egyetérthetünk, hogy az akadálymentes folyamathoz szükséges a precíz előkészület, kreatív gondolkodásmód. Önmagában az ajándékok beszerzése céljából is és az ötletelés kapcsán is érdemes visszanézni hozzánk az év többi hónapjában is. A díszítéshez szükséges kellékek beszerzése sincs hónaphoz vagy naphoz kötve, célszerű ezekről is időben gondoskodni.

Az ünnepi megjelenés szerves részét jelentik a karácsonyi szalvéták és asztalterítők is. Képzeld el az idei karácsony domináns színeit, és ennek megfelelően tudod nálunk összeválogatni a termékeket. A karácsonyi gömbök színe is változtatható évenként, így lesz még színesebb és izgalmasabb a díszítés évről évre. Ezek azok a dísztárgyak, amik nem mennek ki a divatból, és mindig szükség lesz rájuk.

 

Tipp: ha elegendő mennyiségű gömb áll a rendelkezésedre, akkor nem csak a fára kerülhet belőle. Díszítheted lakásod bármely pontját velük ízlésesen, a karácsonyfa színének megfelelően. Ezzel is emelve az ünnepi hangulat vidám érzetét. Tegyél például gömböket egy átlátszó vázába, amit az asztalra teszel ünnepi díszként, egységesen a fán lévők színével megegyezően. A gömb színét tekintve általában lehet arany, ezüst, piros vagy fehér, méretüket tekintve pedig 3 és 6 cm átmérőjűek.

 

A csomagolások kapcsán pedig sok időt spórolhatsz meg, ha karácsonyi ajándéktasakokat használsz. Ebből is találsz kisebbet és nagyobbat az ajándék méretének megfelelően.

 

Ajándékok

 

Ha sikerül az idődet eredményesen beosztani a készülődést illetően, akkor az ajándékok konkretizálása sem okoz gondot, amennyiben nem halogatod. Ha már megvan az ötlet, de mégis szeretnéd kiegészíteni valamivel, akkor az ünnepi termékek kategóriában számos dísztárgy közül választhatsz. Amennyiben teljesen tanácstalan vagy, akkor nézz szét például a levendulaimádóknak kategóriában is és inspirálódj, kombináld termékeinket az elképzeléseknek megfelelően.

A karácsonyi porcelánbögrék soha nem mennek ki a divatból, lehet akár díszítés alapanyaga is, vagy ajándéktárgynak is nagyszerű. Minden háztartásban fogyóeszköz a bögre, legyen az kávéhoz vagy teához használatos, mindig jól jön. A bögrék és poharak kiegészítéseképpen érdemes egy-egy csomag úgymond belevalót venni. A kávén és teán túl lehet valami másban is gondolkodni. Szuper meglepetés, ha a forralt bor hozzávalókat és a bögrét együtt ajándékozod, például egy férfi rokonnak vagy ismerősnek.