Dekoráld otthonodat velünk!

Kérdése van? Hívjon minket! 06-20/252-1552

Vagy írjon nekünk: info@lakberbazar.hu

Beautiful Morning levendulás kollekció

Beautiful Morning levendulás kollekció

 

Teremts te is igazi provence-i hangulatot az otthonodban a csodaszép porcelán konyhai kiegészítőkkel teli Beautiful Morning levendulás kollekció segítségével! 

 

Töltsd meg az aromazáró, a csatos vagy a fa kiskanállal ellátott, levendulamintás fűszertartót a leggyakrabban használt fűszerekkel, hogy hosszabb ideig frissek maradjanak, és megőrizzék az illatukat! A főzésnél pedig használd a levendulás fakanáltartót, amely segít csökkenteni a munkalapon előforduló foltok és szennyeződések számát, és ezáltal a takarítást is nagymértékben megkönnyíti majd! 


7termék 17
7termék 17

Ha úgy érzed, hogy hiányzik valami, ami feldobja az ebédlőt vagy a konyhát, akkor mindenképpen érdemes megtekintened a magyar tervezésű Beautiful Morning levendulás konyhai kollekció darabjait, amelyek nem csupán a konyhai alapanyagok és késztermékek tárolására alkalmasak, hanem nagyszerű dekorációként is funkcionálhatnak.

 

A csodaszép levendulamintázatuknak köszönhetően ugyanis könnyedén az otthonodba varázsolhatod a végtelen lila levendulamezők által nyújtott varázslatos látványt. 

 

A Beautiful Morning levendulás kollekció darabjaival megvalósítható a provence-i stílus

 

Dél-Franciaország egyik leghíresebb történelmi régiójában, Provence-ben már évszázadok óta a vintage az uralkodó stílus a lakberendezésben, amely lényegében annyit jelent, hogy a vidéki mediterrán küllemet régiesített elemekkel gazdagítják, és mindeközben lágy, könnyed eleganciára törekednek, illetve meleg árnyalatokat és természetes anyagokat használnak.

 

Ez a nyugodt, bájos, családias és romantikus stílus pedig egyre népszerűbb manapság a konyhák berendezésénél is, amelybe a halványlila levendulaszínüknek köszönhetően tökéletesen beleilleszthetők a Beautiful Morning levendulás konyhai kollekcióban szereplő termékek

 

Abban az esetben tehát, ha ennek a stílusnak a megteremtésére törekszel, akkor érdemes lehet egy lebegő polcon vagy egy antik tálalóan felsorakoztatni néhányat a levendulamintás fűszertartóink egyikéből. 

 

Akár az aromazáró, akár a kis fakanállal ellátott, a csatos vagy az iker fűszertartóra esik a választásod, garantáltan mindegyik tökéletes zárhatóságot biztosít majd, hogy a fűszerek minél hosszabb ideig megőrizhessék a frissességüket és az illatukat.

 

Tökéletes ajándékként is szolgálhatnak

 

Ha egy olyan ismerősnek, rokonnak vagy barátnak keresel ajándékot, akinek látszólag mindene megvan, akkor őt nagyon nehéz lesz meglepned. Kivéve akkor, ha olyan praktikus és hasznos dolgokat adsz neki, mint amilyenek a kollekcióban szereplő termékek.

 

Ezek ugyanis amellett, hogy praktikus és csodaszép lakberendezési kellékek, amelyekre még azoknak is szüksége lehet, akik már régóta ugyanazon a helyen élnek, akárhányszor rájuk néznek, majd te jutsz róluk az eszükbe.

 

Természetesen külön-külön is nagyszerűek lehetnek, de mi inkább azt javasoljuk, hogy válogass össze belőlük egy ajándékcsomagot. Párosítsd össze például az iker levendulás fűszertartót a levendulás fakanál- és szalvétatartóval! De ha a maximális praktikumra törekszel, akkor érdemes lehet ezt a triót a webáruházunk kínálatában szereplő konyhai kellékek egyikével kiegészíteni.

 

A levendulamintás szalvétatartó igazi ékessége lesz az étkezőasztalnak

 

A szalvéták nem csupán a teríték mutatós darabjaiként szolgálhatnak, hanem jó, ha mindig van belőlük kéznél az asztalon, hátha véletlenül kiömlik valami az asztalra. Ezeknek a tárolására pedig tökéletesen ideális lesz a levendulamintás szalvétatartó, amely igazi ékessége lesz majd az étkezőasztalnak.