Dekoráld otthonodat velünk!

Kérdése van? Hívjon minket! 06-20/252-1552

Vagy írjon nekünk: info@lakberbazar.hu

Kollekciók

Kollekciók 

Folyamatosan bővülő és frissülő kollekciók kategóriánkban a lakberendezéshez szükséges alapfelszerelések közül válogathatsz. Érdemes gyakran visszanézni hozzánk, ugyanis igyekszünk a kedvetekben járni és sok újdonsággal meglepni benneteket. Ha szereted a lakberendezést, és imádod böngészni a hozzávaló kellékeket, akkor itt a helyed. Tarts velünk és fedezd fel a Lakberbazár nyújtotta széles palettájú eszköztárat.

Napjaink lakáskultúrája megköveteli a lakás stílusa és a lakberendezési eszközök közötti megfelelő szinkront, az összhangot. Amit azért, valljuk be, többé-kevésbé követünk csak. Azonban igyekszünk a lakásunk színeihez, domináns formáihoz és típusához illő kiegészítőket vásárolni. De vajon a praktikusság vagy a kinézet a fontosabb?

 

Összhang

Hozz harmóniát a lakberendezés világába, és válaszd ki a neked megfelelő kollekciót, ami használati és dísztárgyként vagy akár ajándéktárgyként is megállja a helyét bármelyik háztartásban. 

Színek, formák, stílusok, amiket látnunk kell főként, amennyiben egy kis összhangot szeretnénk varázsolni lakásunk lakberendezési tárgyait illetően. Kell egy domináns szín, amire építhetünk mindent és amihez szabadon kombinálhatóak más színek is, ezzel megteremtve az egységesség hangulatát. Nézd meg a falak, a bútorok, a szőnyegek vagy padlók és csempék színét ahhoz, hogy a legmegfelelőbb kollekciót tudd majd kiválasztani. Natúr színekhez inkább az élénk árnyalatok passzolnak, amiket akár évszakonként válogathatunk is. 

Az asztalterítők sokszínű választékát is célszerű kihasználni, hiszen a lakás egyik szerves részét képezi az ebédlő- vagy a konyhaasztal. Például tavasszal minél színesebb, annál jobb, használjuk bátran a természettel ébredő virágok élénk színeit. 

A kollekciók előnyei

A fentebb említett összhang mellett a praktikusság is fontos a kollekciók világában. Például a kifejezetten levendula imádóknak készült Romantic love levendulás konyhai kollekciónk esetében bár felhasználása sokrétű, mégis egységes szettként vásárolhatod meg. Tartalmazza a jól záródó csatos fűszertartókat, illetve a hagyományos fajtát, fa kiskanállal. Továbbá a kávézás alapfelszereléseit, a csészét az aljrésszel és a cukortartó, tejkiöntő készletet. Tökéletes kellékei a kávézásnak, mikor jönnek a vendégek, és az asztalra kerül ez a kitűnő, egységes levendulás garnitúra. Vagy csak képzeld el a konyhai polcon felsorakozni az egyforma fűszertartókat, szinte oda vonzza a tekintetet, sugallja a páratlan harmónia érzetét.

Érezted már valaha, hogy hiányzik valami akár az ebédlőből, akár a konyhádból, valami, ami feldobja picit az adott helyiséget? Bizony sokan vagyunk ezzel így, akik szeretjük a lakberendezést. Folyamatosan azt nézzük, hogy s mint lehet még javítani, még szebbé, még otthonosabbá vagy akár praktikusabbá tenni lakhelyünket. Ha ilyen érzésed támad, gyere és nézz szét kollekciónk választékában, és biztosan találsz olyan szettet, ami valódi megoldással szolgál a hiányérzeted kapcsán.

A kollekciók előnye abban rejlik, hogy egységet és harmóniát árasztanak, amit nap mint nap nem csak te, de a vendégeid is megcsodálhatnak. Látva a kollekciók tökéletes hangulatát, máris kedvet kapsz egy kis lakberendezéshez, amiről aztán beszélgetni is tudtok. Ötletelni és inspirálódni másoktól nagyon hasznos és sok szép vidám pillanatot is okoz.