1.000,-Ft vásárlás felett használja őszi kuponkódunkat a 10% kedvezményért: OSZ10

Kérdése van? Hívjon minket! 06-20/252-1552

Vagy írjon nekünk: info@lakberbazar.hu

Blog
Nyitrai Krisztina
2022.11.04 11:30

Az ideális fürdőszobai felszerelések kiválasztása

Az ideális fürdőszobai felszerelések kiválasztása

Az ember nem is gondolná, de még az olyan apró fürdőszobai felszerelések, mint amilyen például a fogkefe- és a szappantartó, a testápoló adagoló, de még a szemetes vagy WC kefe tartó is, nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy a fürdőszobád megjelenése és kihasználhatósága megfelelő legyen. 

 

Általában azonban ez a helyiség jóval kisebb alapterülettel rendelkezik, mint a többi szoba a lakásban, így a megfelelő fürdőszobai kiegészítők kiválasztása kihívást jelenthet. Ennek oka az az eltérés, amelyet a rendelkezésre álló hely és az igényeink hosszú listája okoz. Természetesen nincs probléma megoldás nélkül, könnyen megszabadulhatsz a dilemmától, ha kiemelt funkcionalitású fürdőszobai felszereléseket választasz, természetesen az esztétikai értéküket megtartva.

Részesítsd előnyben az alapvető fürdőszobai felszereléseket!

 

Nem minden tartozék egyformán fontos minden háztartásban, ezért érdemes elsőként mérlegelned az igényeidet, és csak a legszükségesebbeket megvásárolni, mivel valószínűleg ezek lesznek a leggyakrabban használt cikkek a fürdőszobában.

 

Van, aki például egy szekrényen oldja meg a wc papír gurigák elhelyezését, míg te inkább az álló wc papír tartónk használatát részesíted előnyben, mivel így a wc közelében és egyúttal dekoratív módon tárolhatod őket. Arról nem is beszélve, hogy ily módon több hely válik szabaddá a törölközők és egyéb piperecikkek elhelyezéséhez. 

 

Vedd figyelembe a rendelkezésre álló helyet!

 

A rendelkezésre álló szabad hely egy másik fontos tényező, amelyet nem árt számításba venni a fürdőszobai felszerelések vásárlásakor. Ne feledd, hogy főként az elemek funkciója a legfontosabb, ezért mindenképpen ügyelned kell arra, hogy ne zsúfold tele a teret túl sok vagy olyan kiegészítővel, amely nem fér el az adott helyiségben.

 

Hogy egy példával is illusztráljuk: sok lakásban még a mosott ruha szárítása igazán nagy problémát okoz, mivel nincsen lehetőség szárítógép vagy nagyobb ruhaszárogató elhelyezésére. A legtöbben ezt a kellemetlenséget az udvarukon elhelyezett szárítókötéllel próbálják kiküszöbölni, de ennek a használata sajnos nagyban függ az időjárástól. Pontosan emiatt fejlesztették ki a kínálatunkban is fellelhető fali kihúzható, illetve a radiátorra akasztható szárítókat, amelyek tökéletesek kisebb alapterületű lakásokba, és könnyen elhelyezhető rajtuk egy 1 fős háztartásban felmerülő ruhamennyiség. 

 

Fontold meg az anyagi lehetőségeidet!

 

Bár az első két pont is igazán fontos, mégis talán a legnagyobb hatással a választásodra a költségvetésed lesz. Ezért először tanácsos egy becslést készítened, mivel így leszűkítheted a lehetőségeket anélkül, hogy azok lyukat égetnének a zsebedben. De azért a minőséget illetően sem szabad kompromisszumot kötnöd, mivel a jobb kvalitású termékek jóval nagyobb tartósságot biztosítanak, és így előnyösebbnek bizonyulnak. 

 

Fürdőszobai tárolók

 

Ezeknek a tényezőknek a figyelembevételével már gyerekjáték lesz kiválasztani a számodra ideális felszereléseket. Amennyiben viszont szeretnéd tovább fokozni a fürdőszobád funkcionalitását, akkor ajánljuk, hogy nézz körbe a tárolóink és a kozmetikai tárolóink között is. Ezek a termékeink ugyanis nagy segítséget nyújtanak majd például abban, hogy a gyakran használt szépségápolási termékeid – köztük a smink, az arclemosó és -tisztító, a fogkefe stb. – könnyen hozzáférhetőek legyenek. 


Abban az esetben pedig, ha mégis elakadnál valahol a választás során, akkor ne habozz megkeresni minket. Igyekszünk minden tőlünk telhetőt megtenni, hogy a lehető legjobb tanácsokkal segítsünk a döntéshozatalban.