Dekoráld otthonodat velünk!

Kérdése van? Hívjon minket! 06-20/252-1552

Vagy írjon nekünk: info@lakberbazar.hu

Blog
Nyitrai Krisztina
2022.02.12 09:19

Praktikus tárolás fürdőszobai tárolók segítségével

Praktikus tárolás fürdőszobai tárolók segítségével

Ebben a helyiségben fürdünk, gyakoroljuk a megfelelő szájhigiéniát, sminkelünk, különböző arcmaszkokat rakunk fel, stb. - tekintettel a fürdőszoba eme multifunkcionalitására, kiemelt jelentőséggel bír a különféle fürdőszobai tárolók beszerzése. 

Főleg akkor van rájuk még igazán nagy szükség, hogyha a fürdőhelyiség még pluszban rendkívül kis alapterülettel is bír, ami sajnos a lakások többségénél így van. Sok helyen például a wc a mosdóval egy térben kap helyet, ami által még inkább csökken a rendelkezésre álló szabad hely, így a fürdő első látásra elég kaotikusnak tűnhet. 

 

Bár ezek a tárolási lehetőségek sokunknak apróságnak tűnnek, de mégis nélkülözhetetlenül fontosak ahhoz, hogy a fürdőszobát bosszankodás és időpazarlás nélkül tudjuk használni. Tegyünk rendet tehát a mosdó alatti fiókban vagy a gyógyszeres szekrényünkben a következőkben felsorolt tippekkel!

 

Maximalizáljuk a mosdókagyló alatti területet egy fürdőszobai tárolóval

 

Minden szekrény hatékonyan használható, csak meg kell találni ennek a megfelelő módját. Könnyedén megszabadulhatunk a rendetlenségtől, és jóval több holminak találhatunk helyet, ha a mosdókagyló alatti szekrényünk területét kihasználjuk a kínálatunkban kapható rattan hatású műanyag kosarakkal. 

 

Ezáltal több időt fordíthatunk magunkra és kevesebbet arra, hogy folyamatosan a különböző apróságaink után kutassunk. Akár a sminkkészletünket vagy az ékszereinket tároljuk bennük, mindent maximálisan rendben tartanak, és gondoskodnak arról, hogy többé ne keveredjen el semmi sem. 

 

Helyezzünk el egy polcot az ajtó fölött!

 

Talán ez az egyik legalapvetőbb trükk, amit bevethetünk az extra tárolási hely megteremtéséhez, ha felszerelünk egy polcot az ajtó fölé, amin akár tartalék wc papírt és törölközőket is tárolhatunk. 

 

Válasszunk néhány kád és zuhanyzó kiegészítőt!

 

Egy stresszel teli nap után a legjobb egy forró fürdőt vagy zuhanyt venni, ezért ne hagyjuk, hogy a rumli tönkretegye ez a csodás élményt. Legyen az egy tapadókorongos kosár vagy egy falra felfúrható polc, amiken elférnek a kedvenc tisztálkodási termékeink, garantáltan mindegyik letisztult környezetet biztosít majd. 

 

Nincs több földre hajigált holmi

 

A webáruházunk kínálatában található szemetesek segítségével meglesz a helye a hulladéknak is. A megjelenésük stílusos, a karbantartásuk pedig igazán könnyű - hogy csak néhányat említsünk a fő előnyeik közül. Arról nem is beszélve, hogy pedállal rendelkeznek a gyors és higiénikus nyitás érdekében.

 

Hogyan válasszuk ki a megfelelő fürdőszobai tárolót?

 

Első körben azt javasoljuk, hogy mérjük végig kritikus szemmel a mosdónkat, és tegyük fel magunknak az alábbi kérdéseket. Mindennek megtaláltuk már a helyét? Mik azok, amiket még nem tudtunk elhelyezni? Mi az, ami minden nap bosszankodást vagy akár vitákat okoz a családon belül?

 

Ha ezt a pontot kipipáltuk, és már tisztában vagyunk azzal, mire is van szükségünk, akkor kezdhetjük a méricskélést, hogy megtudjuk, mi is férne be a fürdőszobába. 

 

Ezután pedig a weboldalunkon lévő alkategóriák segítenek a célirányos vásárlásban. Lehetőség van színre, mintára, méretre, anyagra, űrtartalomra, gyártóra és a termék státuszára szűrni. 

 

A kvalitás mellett kiemelt fontosságú még számunkra a hozzáértés is, így ha bármilyen egyéb kérdésed felmerülne a vásárlás során, akkor mindenképpen fordulj hozzánk bizalommal, mivel a kollégáktól pontos és hasznos segítséget kaphatsz. Mi felkészültünk arra, hogy segítsünk hatékonyabban kihasználni a helyet a fürdőszobádban. Veled mi a helyzet?