Dekoráld otthonodat velünk!

Kérdése van? Hívjon minket! 06-20/252-1552

Vagy írjon nekünk: info@lakberbazar.hu

Fényáteresztő függönyök

Fényáteresztő függönyök

 

A kínálatunkban szereplő fényáteresztő függönyök nagyszerű módját jelentik annak, hogy bármilyen stílusú nappalit vagy hálószobát feldobjanak. Felakaszthatók önmagukban vagy egy robusztusabb sötétítővel párosítva a drámaibb hatás érdekében. A fehér fényáteresztő függönyök klasszikus választást jelentenek bármilyen stílusú dekorációhoz. Ne félj azonban kísérletezni szürke, kék vagy akár egy mintásabb verzióval! 

 

Függetlenül attól, hogy melyik függönyünket választod, ezek a kifinomult ablakkezelések nagymértékben hozzájárulnak majd ahhoz, hogy minden helyiséget extra hangulattal töltsenek meg.

A kínálatunkban szereplő fényáteresztő függönyök nagyszerű módját jelentik annak, hogy a legtöbbet hozd ki az otthonodba beszűrődő természetes fényből, és a helyiségben kellemesen szellős légkört teremts, miközben megőrzik a szükséges magánéletet, és védenek a rovarok és a por ellen.

 

Fényáteresztő függöny választékunk

 

A legtöbb fényáteresztő függöny a kínálatunkban poliészterből készült, ami nagyon felhasználóbarát és költséghatékony anyag. Szintetikus felépítésének köszönhetően a poliészter függönyök nagyon könnyen tisztíthatók. A por egyszerűen kirázható, és a legtöbb folt vízzel és enyhe mosószerrel kimosható belőlük. Ez a könnyű tisztíthatóság pedig alkalmassá teszi őket arra, hogy szabadba néző ablakokba helyezd el őket. Azonban abban az esetben is rendkívül jó választást biztosítanak, ha háziállataid vagy gyermekeid vannak. Az ilyen típusú függönyök ugyanis nagy ellenálló képességgel rendelkeznek, és egy átlagos háztartásban könnyűszerrel kibírják a mindennapi igénybevételt. 

 

De a függöny és kiegészítő választékunkban találhatsz poliészter és pamut keverékéből készült fényáteresztő függönyöket is, amelyek egyesítik a természetes és a szintetikus szálak előnyeit. A poliészter miatt gyűrődésállóak, színtartóak és könnyen kezelhetőek, a pamut pedig biztosítja a megfelelő légáteresztést és kényelmet.

 

Mire kell figyelned a fényáteresztő függönyök választása során?

 

Az első és legfontosabb, hogy felmérd, a kiszemelt függöny hogyan fog mutatni abban a helyiségben, ahová majd felhelyezed. A világosabb színek általában mindenféle belsőépítészeti stílust kiegészítenek, de semmiképpen se feledd, hogy nem csupán ezek jelentik az egyetlen lehetőséget. Bármikor választhatsz egy gyönyörűen díszített csipkés vagy mintázott verziót. Egy kis változatosság sokat segít majd abban, hogy egy kis egyéniséget csempéssz az otthonodba.

 

De különös figyelmet kell fordítanod a szobában fellelhető természetes fénymennyiségre is. A fény ugyanis alapjában véve nagyszerű, de kissé zavaró lehet, ha televíziót próbálsz nézni, mivel erős tükröződést kelt a képernyőn. Amennyiben nálad is ez a helyzet, akkor nyugodtan választhatsz egy sötétebb fényáteresztő függönyt is, vagy kombinálhatsz egy világosabbat egy robusztusabb sötétítővel. 

 

Ez a rugalmas dekoráció garantálja, hogy a függönyök ne csak a céljukat szolgálják, hanem segítsenek abban, hogy a szoba mindig kényelmes és funkcionális legyen.

 

Mekkora méretűek legyenek?

 

Ahhoz, hogy az általad választott fényáteresztő függöny igazán szépen mutasson az ablakban, érdemes a szélességét úgy meghatározni, hogy az ablak szélességének a duplája vagy a háromszorosa legyen. A magassága pedig csak a te preferenciádon múlik. A padlóig érő hossz talán azért lehet jobb, mert sokkal elegánsabban mutat, és az extra hosszból származó súly segít abban, hogy egyenesebben lógjon.

 

Reméljük, hogy a fentebb leírtak segítségével könnyebben tudsz majd válogatni a fényáteresztő függöny kínálatunkból. Ha mégis elakadnál valahol, akkor fordulj hozzánk bizalommal!