Dekoráld otthonodat velünk!

Kérdése van? Hívjon minket! 06-20/252-1552

Vagy írjon nekünk: info@lakberbazar.hu

Függöny kiegészítők

Függöny kiegészítők

Ha egyedivé varázsolnád az otthonodban felhelyezett függönyöket, vagy szeretnéd napközben elegánsan összefogni őket, akkor mindenképpen érdemes körbenézned a webáruházunkban kapható függöny kiegészítők között. 

A függönyelkötőktől kezdve a mágneseken át a varrható, csillogó kiegészítőkig minden megtalálhatsz nálunk. Ráadásul többféle színben és méretben, így biztosan rálelsz majd azokra a termékekre, amelyek a leginkább megfelelnek a preferenciáidnak. A vásárlás során viszont arra mindenképpen ügyelj, hogy a helyiségben uralkodó színvilágtól ne térj el nagyon! Törekedj inkább a harmónia megteremtésére!

A függönyök elegáns összefogásához és egyedivé tételéhez a webáruházunk függöny kiegészítők széles választékát kínálja. Akár egy elkötőre, egy mágneses csatra, egy logódíszre vagy függönytűre van szükség, nálunk megtalálod azt, amit keresel.

A függöny kiegészítők közül az egyik legkedveltebb a függönytű

 

A függönytű egy igazán sokoldalú kellék, amelynek segítségével szinte egyetlen mozdulattal megzabolázhatod a rakoncátlan függönyeidet. 

 

De nem csupán praktikus, hanem egy rendkívül dekoratív kiegészítő is egyben, amely különböző formában, megjelenésben és méretben készül. Ennek köszönhetően pedig bármilyen stílusú helyiségbe megtalálhatod a tökéletesen odaillő darabot. 

 

Az elkötők is rendkívül népszerűek

 

A függönyelkötők szintén rendkívül kedvelt kiegészítőnek számítanak a vásárlóink körében. Amellett ugyanis, hogy a segítségükkel a függönyök elegánsan összefoghatóak, egy teljesen új hangulat is adható nekik.

 

A kínálatunkban találhatsz belőlük bojtos, négyszögletes és ovális díszekkel ellátott, valamint zsinóros verziót is különböző színekben. Így egyáltalán nem jelent majd gondot egy olyan darab kiválasztása, amely igazán illik a stílusodhoz, a helyiség függönyeihez és berendezéséhez.

 

Ráadásul ezeket a csodás kiegészítőket akár alternatív megoldásként a táskáid és a bútoraid díszítésére is használhatod.

 

Függöny mágneseket is találhatsz nálunk

 

A függönyelkötő mágnesek szintén rendkívül pratikusak lehetnek a függönyeid rendezetten tartásában, mivel a segítségükkel a fényáteresztő és sötétítő függönyök akár egyetlen mozdulattal összefoghatóak. A használatuk egyáltalán nem bonyolult, csupán oldalra csúsztatva kell mozgatni őket. 

 

De a mágnesek a fentebb említett függöny kiegészítőkhöz hasonlóan nem csupán praktikusak, hanem dekoratívak is egyben. Akár a virágalakú, akár a különleges kialakítású verzió mellett teszed le a voksodat, egy biztos, a segítségükkel sokkal hangulatosabbá varázsolhatod az otthonodat.

 

Ha egy kis csillogásra vágynál

 

Ha szeretnél egy kis csillogást és fényűzést csempészni az otthonodba, akkor a függönyök és kiegészítők kínálatunkban szintén megtalálható varrható csillogó kiegészítőink tökéletes választást jelentenek majd a számodra. 

 

Ha netalántán attól tartanál, hogy a felvarrásuk gondot okoz majd, akkor szeretnénk megnyugtatni, egyáltalán nem bonyolult, még azok is boldogulnak vele, akik nem igazán rendelkeznek kézügyességgel. Sőt, ez egy olyan kreatív tevékenység, amely szabályosan a lelkedet is megsimogatja majd.

 

De ha nem érzed magad elég ügyesnek a felvarrásukhoz, akkor természetesen varrónő segítségét is kérheted.

 

Kérdésed van a fentebb leírtakkal kapcsolatban?

 

Abban az esetben, ha valami nem világos a fentebb leírtakkal kapcsolatban, vagy tanácsot szeretnél kérni a vásárláshoz, akkor fordulj hozzánk bizalommal! A szakértő csapatunk igyekszik a legjobb tudása szerint segíteni téged abban, hogy a megfelelő döntést tudd meghozni.