Dekoráld otthonodat velünk!

Kérdése van? Hívjon minket! 06-20/252-1552

Vagy írjon nekünk: info@lakberbazar.hu

Rovarvédelem - szúnyoghálók

Rovarvédelem - szúnyoghálók

 

Ha el szeretnéd kerülni azt kellemetlen a szituációt, hogy éjszaka a világ összes szúnyogja megcsípkedjen, vagy a házba berepült legyek egész nap zümmögjenek körülötted, akkor mindenképpen érdemes körülnézned a rovarvédelem - szúnyoghálók termékkategóriánkban. 

 

A kiváló minőségű szúnyoghálóinkat úgy tervezték, hogy megvédjék a ház belsejét a repülő rovaroktól és a szennyeződésektől. A jelenlétük nem befolyásolja hátrányosan az ablakod megjelenését. Ami pedig a legfontosabb, hogy a Lakberbazár kínálatában elérhető termékek minden ablak- és ajtótípushoz hozzáilleszthetők.

A meleg nappalok és esték tökéletesek a pihenésre nyitott ablak mellett, de csupán akkor, ha a rovarvédelem - szúnyoghálók kategóriából származó termékkel van felszerelve.

 

A friss levegő megnyugtat, és még jobban élvezheted a napsütéses napokat és a csillagos éjszakai eget. A hangulatot pedig még az olyan apróságok sem zavarhatják meg, mint például az erkélyablakon berepülő rovarok. 

 

Elsőrangú rovarvédelem szúnyoghálók segítségével

 

A szúnyoghálók fő célja a rovarok átjutásának megakadályozása. A szúnyogháló lehetővé teszi a szellőztetést annak tudatában, hogy nem hallod a szúnyogok bosszantó zümmögését, amikor megpróbálsz elaludni, és nem fogod elszenvedni a csípéseiket.

 

A por és a pollen szabályozása

 

A szúnyoghálók az innovatív szűrőknek köszönhetően feltartóztatják a port és a pollent. Ha tehát allergiában szenvedsz, a megfelelő speciális szűrőkkel ellátott szúnyogháló felszerelése jó módszer lehet a hatás csökkentésére.

 

Növeld a biztonságot!

 

A szúnyogháló biztonságosabbá teszi az ablakokat a gyermekek és az állatok számára. Vannak gyerekeid vagy állataid, és magasabb emeleten laksz? A nyitott ablakok mindkettőre veszélyt jelentenek. A szúnyoghálóval viszont tárva maradhatnak az esetleges balesetek félelem nélkül.

 

Látvány

 

A szúnyoghálók sokoldalúak, mivel nincsenek korlátozások a használatukat illetően. Alkalmasak mindenféle ingatlanhoz és kialakításhoz. Sőt kívülről is hívogatóbbnak tűnnek a hagyományos acél rácsokhoz képest. Különböző színekre és méretekre is testreszabhatod őket az igényeidnek és stílusodnak megfelelően. 

 

A szúnyoghálós ablakok és ajtók segítségével tehát két legyet üthetsz egy csapásra, mivel ezek esztétikailag vonzóak és biztonságosak is lesznek egyben.

 

Keretes szúnyogháló 

 

A keretes szúnyoghálókat általában az ablak meglévő szerkezetére helyezik, függetlenül attól, hogy mekkora felületet takarnak be. 

 

A kínálatunkban kapható verzióikat gondosan tervezik és gyártják merev alumínium és műanyag kerettel, illetve kiváló minőségű, európai szabványoknak megfelelő hálóval. 

 

Dobozolt szúnyoghálók

 

Nyíljon ki könnyedén, majd varázsütésre záródjon be mögötted, még akkor is, ha tele van a kezed? A mágnesek rés nélkül automatikusan visszapattannak egymáshoz, így a szúnyogok, legyek, poloskák és rovarok aligha tudnak bejutni. 

 

Ez a verzió tökéletes bejárati ajtókhoz, konyhaajtókhoz, hálószobaajtókhoz, erkélyajtókhoz, stb. Ráadásul szerszám nélkül is könnyedén felszerelhető, és a szél vagy a kisebb szellő nem sodorja szét. 

 

Mérések és szerelés

 

Tudod már, hogy melyik típusú szúnyoghálót szeretnéd telepíteni? Mérd meg az adott nyílászárót, és válaszd ki azt a verziót, amely a legközelebb áll a szükséges mérethez. Mindegyik szúnyoghálónk praktikus, összeszerelésre kész készletben található, és az ajtó vagy ablak méretéhez igazítható. 

 

Végső gondolatok

 

Most, hogy ismered a szúnyogháló otthoni felszerelésének minden előnyét és a különféle típusait, mire vársz? Ideje beszerezni a sajátodat! Ha pedig még nem vagy biztos a döntésedben, akkor keress minket bizalommal!