Dekoráld otthonodat velünk!

Kérdése van? Hívjon minket! 06-20/252-1552

Vagy írjon nekünk: info@lakberbazar.hu

Dobozolt szúnyoghálók

Dobozolt szúnyoghálók

 

A webáruházunk elkötelezett abban, hogy az életed szúnyog- és rovarmentes legyen a dobozolt szúnyoghálóink segítségével, melyek másodpercek alatt felszerelhetőek és eltávolíthatóak. A könnyű karbantartásukat pedig még nem is említettük.

 

A középső varrás mentén erős mágnesekkel vannak bélelve, így tökéletesen bezárulnak majd mögötted, ha ki- vagy belépsz az ajtón. Engedd meg tehát magadnak, a családodnak és a szeretett négylábú társaidnak a könnyű belépés és távozás kényelmét, valamint egy friss levegővel teli otthont!


3termék 13
3termék 13

A dobozolt szúnyoghálók azok a megoldások, amelyeket garantáltan már régóta kerestél, hogy megvédd az lakóteredet a nem kívánt külső tényezőktől, különösen a melegebb évszakokban.

 

Bizonyára te is tapasztaltad már az alábbi szituációt: egy meleg nyári estét töltesz el barátaiddal a teraszon, és amikor elbúcsúztál tőlük, jó hangulatban tértél vissza a házba, ahol a szúnyogok, legyek és molyok hordái vártak már. Nem csoda, hiszen a nyitott ajtó tökéletes átjáró számukra. Elég, ha egy pillanatra ki akarsz vinni valamit a szabadba, vagy hűvös levegőt beengedni. A végeredmény pedig viszkető csípés és a rovarok bosszantó zümmögése a szobában.

 

Az ajtók azonban különleges követelményeket támasztanak a rovarvédelemmel szemben. Hiszen átjárhatónak kell maradniuk, ha nem akarsz egész nyáron bemászni az ablakokon keresztül a lakásodba. Továbbá ki akar fáradságos munkával leszerelni egy hálót minden alkalommal, amikor be akar jutni a saját négy fala közé?

 

A dobozolt szúnyoghálók könnyen telepíthetők és eltávolíthatók

 

Ezeknek a szúnyoghálóknak a felszerelésénél nincs szükség furatokra vagy csavarokra. Ez azt jelenti, hogy az otthonod falának burkolata zavartalan marad, függetlenül attól, hogy milyen anyagot használtak a ház megépítésénél.

 

Továbbá az sem egy utolsó szempont, hogy könnyen eltávolíthatók. Vagyis ezeket a hálókat a nyár végén leveheted, télen tárolhatod, majd a következő nyáron ugyanúgy visszahelyezheted. 

 

Könnyen tisztíthatók 

 

Vízzel és egy egyszerű szivaccsal is gyorsan megtisztíthatod őket. Vagyis a teljes karbantartásukhoz nincsen szükség semmilyen speciális felszerelésre.

 

Megfizethetőek

 

Ezek a dobozolt szúnyoghálók a piacon lévő más megoldásokhoz képest ideális és igazán megfizethető megoldást kínálnak arra, hogy a szúnyogok vagy más irritáló rovarok ne zavarják meg a nyugalmadat nyáron. 

 

A szúnyoghálók fontos megkülönböztető kritériumai 

 

Különösen akkor, ha a gyakran használt helyiségekbe vásárolsz szúnyoghálót, ügyelj arra, hogy a háló elég szoros legyen a kis rovarok sikeres megfékezéséhez, ugyanakkor elegendő fényt és levegőt engedjen be a kényelem érdekében. A színek közül is választhatsz. A fehér, fekete és antracit különösen népszerű. De azt fontos hozzátenni, hogy az árnyalatuknak nincs hatása a védő hatékonyságra. A sötétebb változatok azonban jobb kilátást tesznek lehetővé a világos helyiségekben.

 

De a rovarvédelmi módszerek árai is eltérőek, és néha jelentősen. Itt ugyanaz érvényes, mint sok más területen: a drágább nem feltétlenül jobb. Egy egyszerű dobozolt szúnyogháló, amelyet saját magad is méretre vágsz, és mágnesszalaggal rögzítesz, a legtöbb esetben remekül elvégzi a feladatát. Csak akkor érdemes valamivel többet költeni, ha nagy tolóajtókhoz, extravagáns formájú tetőablakokhoz vagy pollen elleni védekezéshez keresel szúnyoghálót.

 

Összegzés

 

Egyre többen fedezik fel a dobozolt szúnyoghálók előnyeit, akár a saját otthonukban, akár a nyaralójukban. Ezek a fúrás nélkül rögzíthető termékek lehetőséget adnak a háló gyors eltávolítására, majd visszahelyezésére a csúnya lyukak nélkül, amelyek főleg a költözéskor térülnek meg.