Dekoráld otthonodat velünk!

Kérdése van? Hívjon minket! 06-20/252-1552

Vagy írjon nekünk: info@lakberbazar.hu

Blog
Nyitrai Krisztina
2022.01.10 09:57

Az univerzális levendula a lakásban

Az univerzális levendula a lakásban

A köztudatban méltán híres és mindenki számára ismert levendula a lakásban is bármilyen formában előfordulhat. A levendula hallatán mindenkinek a gyönyörű ültetvények varázslatos forgataga jut eszébe. A megannyi, lila színben pompázó növény mind megjelenésében, mind pedig jótékony hatása révén is igazán varázslatos.

Ami azt illeti, az univerzális elnevezést sem véletlenül kapta, ugyanis rengeteg mindenre hatékony gyógynövény. Emellett pedig fűszernövényként és dísznövényként is előszeretettel használják. Ezt a növényt egész egyszerűen nem lehet nem szeretni.

Alkalmazását tekintve is igen ámulatba ejtő a sokszínűsége. Amennyiben pedig igazi levendulaimádó vagy, akkor a Lakberbazár neked való. Ellátunk ugyanis számos jó tanáccsal a növény gondozását, szaporítását illetően, és kedvedre válogathatsz a levendulamintás termékeink között.

 

Levendulás termékek

 

Webáruházunk előkelő helyen tartja számon a levendulaimádóknak készült kollekciót, ami az igazi rajongók kedvelt lakásdekorációs kiegészítőjévé vált. A kategóriában egészen biztosan megtalálod a számodra megfelelő használati vagy akár dísztárgynak szánt terméket. Ezek a termékek rendkívüli módon egészítik ki a konyhádat vagy a nappalidat. Már a tárgyak puszta jelenléte nyugalmat sugároz, hiszen mindegyiket ez az univerzális növény díszíti.

 

A levendulás termékek természetesen szettben mutatnak a polcon a legjobban, ezt főleg fűszertartók formájában teheted meg. A csattos és a szimpla fedeles darabok egyaránt csodálatos kiegészítői a lakásodnak, tehát érdemes az összhang miatt a szettet beszerezni. A konyhai lakásdekorációs kiegészítőként tekintve is fontos az összhang. Hiszen mindenki szívesebben tartózkodik a konyhában, amennyiben ilyen csodálatos kelléket vesz, ráadásul az ismerősök irigylő tekintete is rögtön oda vetődik.

 

Levendula a lakásban

 

A levendula, ahogy azt korábban említettük, igen széles körben használatos, tehát az univerzális növények egyik úttörője. Sok ember számára meglepő a tény, hogy a levendulát fűszernövényként is használják, emiatt érdemes lehet az otthonodban is tartani a növényből.

 

A gondozása igazán gyerekjáték, és abszolút igénytelen növénynek mondható. A laza és homokos talajt kedveli, az öntözést nem kell túlzásba vinni, azonban érdemes minden ősszel megmetszeni. Ezt az apró gondokodást pedig meghálálja a bő terméssel, ami ennél a növénynél a bokrosodást jelenti. A mesés illata révén igazán nyugtatóan hat a feszült és stresszel teli mindennapok végén. Egy levendulatea pedig a nyugalom paradicsoma érzését kelti, pláne, ha mindezt egy kád forró vízben teszed levendulasóval.

 

Amennyiben ajándékot keresel és abszolút tanácstalan vagy, akkor igazán hasznos ajándék maga a növény és a levendula díszítésű termékek is. Ha valamilyen alkalomra keresed az ajándékot, és az illető talán a gyermeked pedagógusa, akkor meg pláne egy igazán jó kiindulópont lehet ezt a vonalat követni.

 

Ajándék, bármilyen alkalomra


Az év végi ünnepek közeledtével sokan elbizonytalanodunk és kétségbeesünk, hogy milyen gyorsan eltelt az idő. Újra itt a karácsony, és még nem is vettünk semmit, ami a legrosszabb, hogy teljesen tanácstalanul ülünk az ünnepek előtti napokban. Eltűnődve azon, hogy kinek mit kellene venni ajándékba. Ami azt illeti, az egész év rendelkezésre áll az ajándék beszerzésére. A Lakberbazár weboldala pedig mindig folyamatosan frissíti az aktuális ajánlatát. Tehát nálunk bármikor beszerezheted akár a karácsonyra szánt ajándékot, akár a szülinapi vagy névnapi ajándékokat is.