Dekoráld otthonodat velünk!

Kérdése van? Hívjon minket! 06-20/252-1552

Vagy írjon nekünk: info@lakberbazar.hu

Blog
Nyitrai Krisztina
2022.01.17 00:00

Kihúzható szárító - a helytakarékos megoldás

Kihúzható szárító - a helytakarékos megoldás

A helytakarékosság jegyében számos lehetőség áll rendelkezésünkre, ami alapján helyet takaríthatunk meg a lakásunkban. A kihúzható szárító is egy ilyen praktikus lakberendezési kiegészítő, melynek használatával sok helyet megspórolhatsz.

Rengeteg olyan tárgy van, amivel a lakberendezés gyerekjáték, és amihez nem feltétlen szükséges szakembert hívni, amennyiben imádod a kreativitást és a lakberendezést is. Valaki törekszik arra, hogy képekből és mindenféle magazinokból merítsen ihletet, valaki olyannyira kreatív, hogy mindent maga talál ki és valósít meg.

 

Lényegében mindegy is, hogy melyik táborba tartozol, mert a lakberendezési kellékekre bármelyik esetben szükséged lesz. Az ügyfél-elégedettség számunkra pedig kiemelten fontos, ezért igyekszünk a folyamatosan bővülő kínálatunkat gondosan összeválogatni és kategorizálni. Ezzel könnyítjük meg a dolgodat a keresett elem egyszerűbb megtalálásához.

 

Okos helykihasználás

 

Nagyon sok háztartásban merül fel az a bizonyos probléma, ami a helykihasználással kapcsolatos. Az emberek gyakran megfeledkeznek róla, mivel az újításokat nehéz lenne megszokni, pedig nagyon előnyös a lakás egyes részeinek időnkénti átrendezése. A lakosság többsége az idő hiányára hivatkozik, amikor a lakberendezés szóba jön. Ez nyilvánvalóan igaz is, de vannak olyan apróságok, amiket szép lassan és fokozatosan el lehet végezni.

 

A Lakberbazár újdonságok kategóriájában találod a meglévő kiegészítők mellett újonnan megjelenő kínálatunkat, amit ajánlatos rendszeresen felkeresni, amennyiben nem szeretnél lemaradni az új dolgokról. 

 

Kihúzható szárító, a helytakarékos megoldás

 

A mosás alkalmával minden háziasszony szereti a kreatív és helytakarékos megoldást. A mosott ruhák mennyisége és a mosás gyakorisága függ a család nagyságától. Ennek megfelelően a ruháknak szüksége van a szabad térre, hogy megfelelően meg tudjanak száradni, ellenkező esetben kellemetlen illatuk lesz. Azt pedig jobb szeretné mindenki elkerülni. 

 

A helytakarékos megoldás tehát nem más, mint a kihúzható szárító, amit falra szerelve könnyedén használhatsz. Ez egy igazán praktikus és előnyös megoldással szolgál a nedves ruhák szárítását illetően. A nálunk kapható fali kihúzható szárító 5 x 4,2 méteres zsinórral rendelkezik és könnyen felszerelhető a falra. 

 

Amennyiben nem használod, egyszerűen csak visszatolod és máris rengeteg helyed van. Szerelheted akár erkényre vagy teraszra is, mert ha az időjárás is engedi, akkor hamarabb megszáradnak a ruhák a szabad, friss levegőn. 

 

Kreatív tippek a lakberendezésben

 

A lakberendezésben fellelhető kreativitásnak csak a fantáziánk és a pénztárcánk szabhat határt. Hiszen napjainkban, a megálmodott otthonhoz szükséges kellékek széles választékában elveszve szinte már nem is tudunk választani. A színek, formák és anyagok váltakozó különlegessége teszi hihetetlen élvezetessé a lakberendezés folyamatát. Ki ne szeretné csinosítgatni és szépíteni otthonát? Természetesen rengeteg hasznos tippel találkozhatunk.

Nézzük először is a helytakarékosságot, ami egy kisebb lakásnál lényegesen elősegíti a tér megfelelő kihasználását. Válaszd le a hálószobát függönnyel, használj ki minden helyet, alkalmazz beépített szekrényeket, amennyiben kivitelezhető, a lépcsőfokokat használd fiókként. Térelválasztónak használj polcokat, bútorokat, illetve előnyös a tolóajtók beépítése is, amivel ugyancsak helyet takarítasz meg. Ilyen és hasonló ötletek mellé ajánljuk tehát a kihúzható szárítót is. 

 

Gyere, nézz szét nálunk, inspirálódj és gyűjts ötletet a nagy átalakításhoz vagy csak a lakberendezési kellékek bővítéséhez.